Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- JamesJoyce
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF
Ima li vecih neznalica na svijetu od onih koji ondasnji nogomet posmatraju kroz prizmu danasnjeg.
To je isto da danas prosjecan student fizike kaze kako bi on mogao predavati fiziku Newtonu.
To je isto da danas prosjecan student fizike kaze kako bi on mogao predavati fiziku Newtonu.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
A ostala boranija iz Primere bi se borila za opstanak sa Vitezom,ZvijezdomFurymaker je napisao/la:svaka im cast , sa ovakvom igrom bi definitivno danas osvojili Premijer Ligu BiHmadridist je napisao/la:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo u ovaj deal za De Geu bi mogao biti ukljucne i Coentrao plus 40 mil €
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa ne kupujes Rooneya, u prajmu.emir18 je napisao/la:Evo u ovaj deal za De Geu bi mogao biti ukljucne i Coentrao plus 40 mil €
Ma ja sam se zeznuo u ovih 40 miliona ulazi i Fabio,jer ga ManU toliko cijeni.geoxx je napisao/la:Pa ne kupujes Rooneya, u prajmu.emir18 je napisao/la:Evo u ovaj deal za De Geu bi mogao biti ukljucne i Coentrao plus 40 mil €
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- JamesJoyce
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
E jbg, ne mos biti pametan.
Ocekujem da preuzme Juande Ramos.
Ocekujem da preuzme Juande Ramos.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Juande Ramos > Benitez
Ne on , nikako.
Ne on , nikako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
"Kralj rotacija" se vec u zadnjim godinama liverpoola pogubio.Clutch je napisao/la:porque?
njegovo prošlo, ili?
Al u zadnjih 5 godina > Inter,Chelsea,Napoli
Bez da je maximizirao potencijal bilo koje pomenute ekipe.
Opet jedan "kup trener" ala carlo , samo sto rotira i previse za razliku od talijana.
U tom slucaju radije kontinuitet pruzit Carlu nego da vidimo Rafu sa svojim papiricima kako zeli postavit neku svoju kvazi filozofiju.
Covjeku Lazio izbi ligu prvaka.
Koga bi ti?
Ja sam za Carla s mourinhovskim ovlastima. Yebo mater ako bi izgubili utakmicu.
Ja sam za Carla s mourinhovskim ovlastima. Yebo mater ako bi izgubili utakmicu.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 20 maj 2015, 01:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zvuci najbolje , pod tom slobodom znaci ;
x Iker i Bejl na klupu
x 4 veznjaka kako zasluzuje ova ekipa
x bez nedodirljivih
x vise rotiranja
x ronaldo vise devetka i sa licnim restrikcijama pocevsi od slobodnjaka i ostalog
I sitne korekcije.
Al opet ne znam dal bi ih ovaj tvrdoglavi covjek ucinio ?! , jer ne govori njemu Perez da prvu izmjenu izvrsi u 85 minuti(to je njegov hendikep citavu karijeru).No ne znam ko da ga zamijeni , svakako mislim da ce ostati.
Mi smo ispusili sezonu zbog stvari koje se mogu korigirati i nije potrebna neka aman revolucija u taktici i rosteru.
x Iker i Bejl na klupu
x bez nedodirljivih
x vise rotiranja
x ronaldo vise devetka i sa licnim restrikcijama pocevsi od slobodnjaka i ostalog
I sitne korekcije.
Al opet ne znam dal bi ih ovaj tvrdoglavi covjek ucinio ?! , jer ne govori njemu Perez da prvu izmjenu izvrsi u 85 minuti(to je njegov hendikep citavu karijeru).No ne znam ko da ga zamijeni , svakako mislim da ce ostati.
Mi smo ispusili sezonu zbog stvari koje se mogu korigirati i nije potrebna neka aman revolucija u taktici i rosteru.
Ne treba od Carla praviti nevinasce kojeg je eto iskoristio Perez. Recimo Perez sigurno ne upravlja njegovim radom oko ybenih rotacija i tempiranja forme, a vala ni u taktiku mu ne dira gdje je ovaj skroz tanak. I sa protekcijom Bejla se morala uzeti liga, morala.
Fino je to izgledalo pocetkom sezone, impresivno. Carlo je pokazao umijece ali zamisli da je Bale povrijedjen citavu sezonu, ovaj bi imao slobodu.
Da li bi nastavio onako, ja sam siguran da ne bi. Trener za sprint a ne maraton.
Fino je to izgledalo pocetkom sezone, impresivno. Carlo je pokazao umijece ali zamisli da je Bale povrijedjen citavu sezonu, ovaj bi imao slobodu.
Da li bi nastavio onako, ja sam siguran da ne bi. Trener za sprint a ne maraton.
Moja je zelja Emery,posto je Klopp nemoguca misija.Carlo ne moze dobiti derby i to je njegova najveca mana i na tome mi gubimo titulu evo vec drugu godinu zaredom,svako teze gostovanje kiks.
Meni nije jasno,samo,ona ekipa 22 vezane pobjede,ako ne grijesim,toliki pad da dozivi,znam da su bile povrede i umor, i slicno,ali opet,nije Real,neki klub da nema zamjenu,i slicno,pa svi na ovom skoro forumu su pisali,kako su jedan od najboljih klubova (generacija) ikad,i vidi sad,skoro nista,zapravo nista,mislim cijenim Carla,kao trenera,ali jednostavno nije to sve do igraca i do njega je,sve ove vaznije utakmice je izgubio,ili kiksao to ne ide,bar ne u ovoj ligi...

Sretan rodjendan,najvecem Madridisti,jedostavno moram biti pristrasan sto se njega tice kad smo rodjeni na isti dan,jer sam odrastao uz njegove odbrane,samo mi je zao sto nece presitici Raula po broju nastupa u Madridu zasluzio je to,ovakvu karijeru tesko da ce neko golman ikada ponoviti.
emir18 je napisao/la:![]()
Sretan rodjendan,najvecem Madridisti,jedostavno moram biti pristrasan sto se njega tice kad smo rodjeni na isti dan,jer sam odrastao uz njegove odbrane,samo mi je zao sto nece presitici Raula po broju nastupa u Madridu zasluzio je to,ovakvu karijeru tesko da ce neko golman ikada ponoviti.

Legenda ,steta je sto ga mnogi ovdje blate,jedan igrac,osoba kao on nije to zasluzio,sigurno.Sretan i tebi rodjus drug,neka ti se sve zelje ostvare.
Hvala velika drug,da docekamo iduce godineu ovo vrijeme tripletu 

Apsolutno se slazem, i o ovom se zapravo i radi.Raul_64 je napisao/la:Mi smo ispusili sezonu zbog stvari koje se mogu korigirati i nije potrebna neka aman revolucija u taktici i rosteru.
Real je ove sezone igrao odlicno, u kontinuitetu mozda i najbolje otkad ih pratim (do ovog pada forme), jer nije bio mali uzorak fantasticnih partija.
To niti se moze poreci, niti treba zaboraviti. Svi mi smo uzivali, ne samo u rezultatima, nego i u igri kompletnu jesen.
Tempiranje forme

Ali mi Ancelotti nije iskljucivi krivac. Dosta je tu bilo i faktora na koje nije mogao utjecati:
Prvo, moj dojam je ne samo da starteri, nego da ni klupa (kvalitetom) onakav tempo nije mogla podrzati:
Jese se raspao,
Illara se raspao,
Isco povredama Balea i Modrića postao redovan starter,
Chicha dok je bio zamjena također nije qrcu valjo.
3 glavne izmjene qrcu ne valjaju.
Na klupi ne samo da nismo imali igraca koji bi napravio prevagu svojim ulaskom, nego bi obicno bili i kontraproduktivni.
Kad dodas kontraproduktivnog Baleta, koji nikad nije bio izmijenjen, onda bi imao najmanje dvojicu takvih na terenu.
Logicno da je to Carlo onda pokusao zaobici u sto sirem luku, i cijedio startere.
Ja sam cak i primjetio dosta slabiji tempo Realove igre tamo nekad u januaru i februaru (nisu mogli biti iscrpljeni nakon zimske pauze), i upravo zbog kratke rotacije, mi se cinilo da se forma "cuva" i tempira za kraj sezone.
Ne znam da li sam pogrijesio, niti cu saznati, jer povreda Modrica je puno stvari promijenila. Ekipa se puno vise trosila u obicnoj kreaciji napada, a vezni red je redovno pucao i izlazio iz linija u fazi odbrane, sto je opet izazvalo novo dodatno trosenje kod igraca, jer bez Modrica se jednostavno nije uspjevalo formirati onu nasu napadacku zonu s Kroosom na vrhu, barem ne u kontinuitetu.
Sve je to uticalo na onaj nenormalan fizicki pad u drugom poluvremenu protiv Juventusa, nakon kojeg sam svu krivicu prebacio na Ancelottia, iako mi se to iz ove perspektive ne namece kao ispravno. Odredjeni dio krivice snosi, sav ? Ne. Kljucan? Ne znam. Bez Perez faktora, povrede Modrica, i ocajne klupe, bilo bi definitivno da, ovako nije i ne moze biti.
To je to. Uz te uslove, i roster za novu sezonu o kojem sam nedavno pisao, kazem, pitanje je da li bi izgubili utakmicu.Zvuci najbolje , pod tom slobodom znaci ;
x Iker i Bejl na klupu
x bez nedodirljivih
x vise rotiranja
I sitne korekcije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.