Donnie Darko je napisao/la:Bio je nekada škrt. U zadnjih nešto jače od godinu se kao aktivirao, prošlo ljeto je nudio dva maksimalna ugovora, jedan Jamesu i jedan njegovom potencijalnom pomoćniku, Carmelu ili Boshu. Jbg nisu uspjeli, ali su barem pokušali, što je lijepa promjena i daje barem malo nade kada je budućnost u pitanju.
Plus odriješio je kesu kada je bilo vrijeme da se Bledsoe plati, a vjerujem da je bio spreman i Dragiću dati maksimalan ugovor da je... ne želim pisati o tome. Strah me koliko će Knightu dati.
Bledsoe-u je
morao dati max. ugovor, Dragića nek su mjenjali - yebat ga...poceo je zmajček kukati i srati o jacini ekipe, ma vozdra
A to za Jamesa ili Mela

to je isto kao kad bi neki multimilioner preko noci kupio npr. Malagu ili Granadu i ponudio Messiju ogroman ugovor

pa naravno da nema ništa od toga, jer ekipa još nema materijala i temelj ekipa koja bi napada titulu....može on nuditi kome hoce sad maximale, ali je jasno svima da niko ozbiljan nece doci.... on je dozvolio da nakon odlaska trija Nash- Amare- Marion, Sunsi postanu ocajna ekipa u rangu Bobcatsa, Wolvesa i ostale buranije

na koncu, on licno je otjerao D'Antonia, kad je pukla tikva između njih dvojice
Nema napretka, dok je god taj bilmez gazda kluba

i ja ovo govorim vec godinama mimo foruma, u prici sa rajom...ne treba mi sad u 2015-toj E.Avdić u svojim podcastima otvarati oči kakav je retard Robert "Bilmez" Sarver