FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 19 apr 2010, 13:38

VB 1987 je napisao/la:
Kakav si ti tada otišao kući, ja sam otišao tužan zbog rezultata ali sretan zbog fudbala koji sam gledao, u srijedu sam otišao sretan zbog prolaska u finale kupa, ali ujedno i tužan zbog svega viđenog na terenu, a to je da nam perspektiva nije baš sjajna... Pogledaj statistiku ovog proljeća i gol razliku... :(
Kod mene je tad bilo suprotno. Srecan zbog igre, ali slomljen zbog rezultata, tako da mi je ta utakmica ostala u losem sjecanju. Mislim da se tvoja i moja "vizija" fudbala razlikuje. Meni je najvazniji rezultat, pa makar izboren i losom igrom, dok je tebi vazna i ljepota igre.
Volio bih i ja ljepotu, ali realnost je da se na ovim terenima to moze ocekivati svake prestupne.

Sad se sjetih i onih 4-0 protiv Travnika u Kupu. Kisa lije, manje od 1000 na stadionu, a nasi vezu k'o Barselona. :mrgreen:

@suntu jeu

Ne sekiram se nista. Ti nastavi sa tim glupostima na nekoj drugoj temi! :mrgreen:
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 apr 2010, 13:39

Zar nije bilo 3-3 protiv Brotnja?

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 19 apr 2010, 13:41

Na
pres-konferenciji poslije utakmice odigrane u subotu veče trener Borca
Zoran Marić je istakao da je njegov tim zasluženo
doživio
poraz.

- Bila
je ovo lepa utakmica, pravi
ambijent i čak četiri gola u našoj mreži, s
čime nisam zadovoljan. Do kraja je u igri 21 bod
i ništa nije završeno. "Željo" ima prednost od tri boda koja nisu
nedostižna. Sve zavisi od nas, ali i od kiksa rivala. To
su samo kalkulacije, o tom potom - rekao
je Marić koji je dodao da nije bio zadovoljan igrom na "Grbavici".
Na
pitanje novinara da li bi bio zadovoljan podjelom trofeja, poslije dugo
razmišljanja Marić je rekao:
- Lično
imam ambiciju da uzmem jedan trofej.
Na
to mu je kolega na klupi Željezničara odgovorio:

- Eto
vam trofej u Kupu
, a
nama ovaj drugi - rekao je Amar Osim koji je poslije utakmice bio vidno
ljut na svoje igrače zato što su primili gol u posljednjim trenucima.
Osim
je dodao.
- I
sad sam ljut, mada možda ne bi trebao jer smo pobijedili dobru ekipu
koja pokazuje da nije slučajno u vrhu i koja iz ničega daje golove. Ne
mogu da se otmem utisku da bi ovaj primljeni gol mogao da znači da
moramo osvojiti bod više od Borca, ali
ko zna, možda neće ništa ni odlučivati - rekao je strateg Željezničara.
samo jedan dio...kako pise glas srpske...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 19 apr 2010, 13:42

Schlager je napisao/la:Zar nije bilo 3-3 protiv Brotnja?
4-3, sigurno.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 apr 2010, 13:44

Ma znam da smo cijelu utakmicu jurili 0-2 iz Čitluka i uvijek bili na ivici da stignemo,ali nismo uspjeli...ok,nešto sam mislio da je 3-3 bio rezultat

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 19 apr 2010, 13:45

Schlager je napisao/la:Zar nije bilo 3-3 protiv Brotnja?
Protiv Brotnja je bilo 4-3, vodili smo 4-2 do 89 minuta, gol je visio i onda kontra i primismo ga, ali izgleda da ste zaboravili da je u toj utakmici Kliber promašio penal i da je Šolak pogodio dvije prečke i stativu, nismo imali sreće jednostavno, a i ta ekipa Brotnja je bila strah i trepet za sve ostale klubove u BiH...

Naravno da je u fudbalu rezultat jedino što je važno, ljepota se često zaboravi, ali ono što sam htio da ti kažem je to da si se zbog viđenog u toj utakmici imao čemu nadati, a poslije viđenog ovog proljeća ja sam duboko zabrinut za budućnost... Kažem ti još jednom, pogledaj statistiku i gol razliku...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 19 apr 2010, 13:50

Simpatizer je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:
Kakav si ti tada otišao kući, ja sam otišao tužan zbog rezultata ali sretan zbog fudbala koji sam gledao, u srijedu sam otišao sretan zbog prolaska u finale kupa, ali ujedno i tužan zbog svega viđenog na terenu, a to je da nam perspektiva nije baš sjajna... Pogledaj statistiku ovog proljeća i gol razliku... :(
Kod mene je tad bilo suprotno. Srecan zbog igre, ali slomljen zbog rezultata, tako da mi je ta utakmica ostala u losem sjecanju. Mislim da se tvoja i moja "vizija" fudbala razlikuje. Meni je najvazniji rezultat, pa makar izboren i losom igrom, dok je tebi vazna i ljepota igre.
Volio bih i ja ljepotu, ali realnost je da se na ovim terenima to moze ocekivati svake prestupne.

Sad se sjetih i onih 4-0 protiv Travnika u Kupu. Kisa lije, manje od 1000 na stadionu, a nasi vezu k'o Barselona. :mrgreen:

@suntu jeu

Ne sekiram se nista. Ti nastavi sa tim glupostima na nekoj drugoj temi! :mrgreen:
ja sam slican kao simpatizer po viziji:)

rezultat je u principu ono sto se pika, igra manje vise.
Istina bilo bi logicno da lijepa igra dovodi do dobrog rezultata , ali nazalost nije tako uvijek, i to ne samo kod nas, nego i u puno jacim ligama.

Naravno meni uje bitno da je rezultat ostvaren na fer nacin, a sad igra , u situaciji da biram da igramo lijepo i izgubimo i da igramo ruzno i pobjedimo, ja uvijek biram ovo drugo .

A ti VB ? :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 19 apr 2010, 13:50

Da, bila je to zaista kvalitetna utakmica. Napadali smo kao ludjaci i prava je steta da smo izvisili na kraju.

A pogledajte gdje je sad Brotnjo:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34923.htm
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 19 apr 2010, 13:56

Simpatizer je napisao/la:Da, bila je to zaista kvalitetna utakmica. Napadali smo kao ludjaci i prava je steta da smo izvisili na kraju.

Tako će da završi svaki instant klub, svi znamo o kojim klubovima je riječ, ne samo kod nas nego u svim ostalim državama, pogledaj Obilić, Hrvatski Dragovoljac, Kamen Ingrad itd itd...

Rezultat je uvijek ispred svega, ali ako taj rezultat nema budućnost nego je on splet sretnih okolnost onda se moramo svi zajedno zabrinuti...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 19 apr 2010, 15:42

VB 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Da, bila je to zaista kvalitetna utakmica. Napadali smo kao ludjaci i prava je steta da smo izvisili na kraju.

Tako će da završi svaki instant klub, svi znamo o kojim klubovima je riječ, ne samo kod nas nego u svim ostalim državama, pogledaj Obilić, Hrvatski Dragovoljac, Kamen Ingrad itd itd...

Rezultat je uvijek ispred svega, ali ako taj rezultat nema budućnost nego je on splet sretnih okolnost onda se moramo svi zajedno zabrinuti...
u ovoj ligi ne pobjedjuje uvijek najbolji, kioliko ja god zelio da je drugacije, i ti to znas VB. Sve se utakmice bez izuzetka ukivaju, i dobija onaj ko bolje ukuje utakmicu, a ako oba tima ukivaju onda nekad bude posteno sudjenje, jer sudije cesto reketiraju klubove i za posteno sudjenje traze pare ne da navlace. Nazalost to je istina, i onda mi dobijemo nekad privid da je bilo posteno sudjenje a u stvari i posteno sudjenje je masno placeno.

KAd god vidis da imas posteno sudjenje u gostima znaj da je gostujuci klub to jako dobro platio, makar duplo vise nego sto je domaci nudio za navlacenje
TREĆI PUT ČASTIMO !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 apr 2010, 16:27

borcev_navijac je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:

u ovoj ligi ne pobjedjuje uvijek najbolji, kioliko ja god zelio da je drugacije, i ti to znas VB. Sve se utakmice bez izuzetka ukivaju, i dobija onaj ko bolje ukuje utakmicu, a ako oba tima ukivaju onda nekad bude posteno sudjenje, jer sudije cesto reketiraju klubove i za posteno sudjenje traze pare ne da navlace. Nazalost to je istina, i onda mi dobijemo nekad privid da je bilo posteno sudjenje a u stvari i posteno sudjenje je masno placeno.

KAd god vidis da imas posteno sudjenje u gostima znaj da je gostujuci klub to jako dobro platio, makar duplo vise nego sto je domaci nudio za navlacenje
po toj logici koliko ste sad platili sudiji :? ...borcevac cjecas se nase razgovora?rekoh ti da cemo vas demolirati,a nisi mi cestitao...nije to posteno ;)
1921-2011

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 19 apr 2010, 16:29

a da malo pisete u utakmici u srijedu :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 19 apr 2010, 16:29

rudarprijedor je napisao/la:a da malo pisete u utakmici u srijedu :D
sta se tu ima pisati :) to gubite glat :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 apr 2010, 16:30

Evo čitam ovaj Glas i stvarno su ljudi optimisti :D :D

Bukvalno piše ovako " Gol vrijedan titule,Lešinari su najavili skandiranjem- Evooo gaa,evooo ga"

I još piše da je Amar Osim u tunelu fizički nasrnuo na sudiju Kaplana zato što je dosudio taj slobodan udarac za nas ali je sudija uspio nekako pobjeći u svlačionicu :D .

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 19 apr 2010, 16:56

$ " % & " &, " ? то $ " остаје?

% се " $ " са $ $ $ - " " " &, & " /, ова " $ је опет ? терен.
"" ПУТ ""

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 19 apr 2010, 17:06

EastStand je napisao/la:$ " % & " &, " ? то $ " остаје?

% се " $ " са $ $ $ - " " " &, & " /, ова " $ је опет ? терен.
Necemo igrati bunker...igracemo dva bunkera :mrgreen:
Vrijeme ce valjda biti bolje jbg...ujutro je stalno neka kisa, predvece sunce...samo da ne pada do srijede i bice sve super..

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 19 apr 2010, 17:41

Maloprije sam procitao u Blicu da je Osim bio ljut posle utakmice sto je Zeljo primio gol u poslednjim minutama... I onda je valjda krenuo na sudiju Kaplana i napao ga sto je svirao faul u opasnoj zoni pri vodjstvu Zelje i da to nije smio da uradi.
Jel to tacno i zna li neko neso o tome?

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 apr 2010, 17:47

Schlager je napisao/la:Evo čitam ovaj Glas i stvarno su ljudi optimisti :D :D

Bukvalno piše ovako " Gol vrijedan titule,Lešinari su najavili skandiranjem- Evooo gaa,evooo ga"

I još piše da je Amar Osim u tunelu fizički nasrnuo na sudiju Kaplana zato što je dosudio taj slobodan udarac za nas ali je sudija uspio nekako pobjeći u svlačionicu :D .
Inace su ti iz Glasa Srpske veliki profesionalci...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 apr 2010, 17:48

pajkan85 je napisao/la:Maloprije sam procitao u Blicu da je Osim bio ljut posle utakmice sto je Zeljo primio gol u poslednjim minutama... I onda je valjda krenuo na sudiju Kaplana i napao ga sto je svirao faul u opasnoj zoni pri vodjstvu Zelje i da to nije smio da uradi.
Mislim da je to ubleha,jer Amar nikad ne govori o sudjenju a kamoli da ih fizicki napada...100% sam siguran da je to laz,isto kao sto sam bio siguran da cemo vas dobiti u dolini ;)
1921-2011

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 apr 2010, 18:06

pajkan85 je napisao/la:Maloprije sam procitao u Blicu da je Osim bio ljut posle utakmice sto je Zeljo primio gol u poslednjim minutama... I onda je valjda krenuo na sudiju Kaplana i napao ga sto je svirao faul u opasnoj zoni pri vodjstvu Zelje i da to nije smio da uradi.
Kakav ba Blic, GlasSrpske. Mojne mi tih "profesionalaca". Znamo vrlo dobro ko je i šta je Osim, a bgm i ko je i šta je Blic i GS. Zato to vaše konstantno podmetanje nogu izvan zelenog terena, je nama postalo sasvim normalno, jer mi vrlo dobro znamo s kakvim poštenjačinama imamo posla. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.