Necete nas kostati bodova.Elegant je napisao/la:Mogli bi pitari 3 boda izgubit zahvaljujuci LGBT.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Necete nas kostati bodova.Elegant je napisao/la:Mogli bi pitari 3 boda izgubit zahvaljujuci LGBT.
A njih hoce zdravlja. Lose djelujemo na metabolizam.joker90 je napisao/la:Necete nas kostati bodova.Elegant je napisao/la:Mogli bi pitari 3 boda izgubit zahvaljujuci LGBT.
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaElegant je napisao/la:Niste vi svjesni kako cete nastradati radi ovog transparenta !
Ne bi me cudilo i to da potegnu kakvih je prica bilo..Coraco je napisao/la:Djeca završila bodove![]()
![]()
Vidimo li na ovoj slici neke igrace koji ce u zadnjem kolu istrcati na travnjak naseg najveceg stadiona...joker90 je napisao/la:Ne bi me cudilo i to da potegnu kakvih je prica bilo..Coraco je napisao/la:Djeca završila bodove![]()
![]()
Daj bolan kakve to gadosti pises, imaj mjere malo ako vec moras vrijeđati..lazar je napisao/la:Nista. Drvene kite ste vi uveli. Bilo je ili pehar za sampiona galaksije ili kita.Head je napisao/la:A sta ste vi cuclali od 2001?
Kitu niste iz usta vadili.
@pitic
Neka bude ne smeta mi.
Je li taj transparent vrijeđa LGBT populaciju ili navijače Sarajeva ?Bosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chinaglia je napisao/la:ništa posebno, igrači Slobode će na Koševu odigrat' jednu laganu tekmu, mamurni nakon slavlja povodom opstanka u ligiHeavensWonder je napisao/la:Pošto nisam upućen puno u ovu našu ligu, o čemu se radi u zadnjem kolu između Sarajeva, Slobode i Željezničara ?a čujem da na Koševu ima problema sa svlačionicama, nema vode, brave nisu dobre
Bratstvo i jedinstvo, posto smo mi rezimski i komunisticki klubovi svi, a samo Zeljo to nije. On je jaci od sistemaSabinho je napisao/la:Vidimo li na ovoj slici neke igrace koji ce u zadnjem kolu istrcati na travnjak naseg najveceg stadiona...joker90 je napisao/la:Ne bi me cudilo i to da potegnu kakvih je prica bilo..Coraco je napisao/la:Djeca završila bodove![]()
![]()
Rezima i partijatuzlak1987 je napisao/la:Bratstvo i jedinstvo, posto smo mi rezimski i komunisticki klubovi svi, a samo Zeljo to nije. On je jaci od sistemaSabinho je napisao/la:Vidimo li na ovoj slici neke igrace koji ce u zadnjem kolu istrcati na travnjak naseg najveceg stadiona...joker90 je napisao/la: Ne bi me cudilo i to da potegnu kakvih je prica bilo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.