FK Drina Zvornik

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2015, 19:34

trener vam je drama, dugo veći mentol nije gostovao na Tušnju :rol:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 09 maj 2015, 22:27

Rutinski dobijena utakmica, kad hoće da igraju mogu svakoga razvaliti

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 maj 2015, 22:30

Dva sretna gola, kurcobolja Olimpika i to je to.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 09 maj 2015, 22:35

Drina1945 je napisao/la:Rutinski dobijena utakmica, kad hoće da igraju mogu svakoga razvaliti
Da su sve utakmice igrali kao što su igrali protiv Sarajeva i Travnika sad bi bili 5-6. Valja zapeti protiv Širokog i Slavije i obezbjediti opstanak.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 11 maj 2015, 00:14

[youtube][/youtube]

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 13 maj 2015, 18:59

Ja definitivno ne mogu da vjerujem da su naši igrači baš toliki idioti i nesposobnjakovići.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 maj 2015, 19:18

Drina da nije igrala bunker bolje bi joj bilo,jednostavno morala je jedna ući,ali da su nasi igrači bili prisebniji moglu su jos dva,tri dati.Jedan udarac Drine u okvir i nespretna reakcija Zvijezdinog golmana dovela je do izjednačenja.Po meni niste zasluzili ni 2-1,dobro ste prosli.Sretno u nastavku.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 17 maj 2015, 19:14

Znam da nije u duhu fer-pleja i sportski ,jer svako treba opstanak da izbori na terenu ali evo da iznesem i ja neko svoje misljenje.
Vidm da se po forumu komentarise da ce Travnik u zadnjem kolu prepustiti bodove Vitezu,moguce necu to komentarisati.Samo cu reci za Drinu,ako je grad odlucio da je u interesu da Drina ostane u PL u sezoni kada slavimo 70 godina od osnivanja kluba ,onda sam siguran 100% u pobjedu u B.Luci.
Necu o politici,niti o imenima ali dobro znamo ko je skoro izvjesno buduci premijer RS(nas sugradjanin),covjek koga cesto mozemo vidjeti na utakmicama Drine .Poznato je kolike on veze ima posebno u B.luci,ako se uzme u obzir stranka kojoj pripada.Necu dalje komentarisati,svi Zvornicani znaju o ceku govorim!
Ako je odluka da se igra PL ,dobijamo u subotu.Ako izgubimo od Borca,ne vjerujem da cemo dobiti i Slaviju.
Stvar ce biti zavrsena 100% ako se tako rijesi ,pa nek se ljuti i protestvuje ko hoce! Svi gledaju kako da sacuvaju goli zivot,pa tako i mi.
Vidjecemo sta ce biti u narednim danima!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 17 maj 2015, 19:56

prvo ovo:
Borac ce nazalost prije dati bodove Zvijezdi nego nama.daj boze da grijesim.Ne zaboravi da su proslu sezonu u zadnjem kolu izbacili Rudar Prijedor,jer su imali"los dan"protiv Travnika i sami izabrali da Travnik ostane u ligi.
Mislim da mi od Borca necemo dobiti nikakvu pomoc,prije ce oni prepustiti bodove Zvijezdi u 28 kolu nego nama.
i sta sad? Borac uzeo ?!

pa onda ova nebuloza, vrlo slicna:
Nemoj izigravati nekog postenjacinu,kao da si prvi put cuo za nesto ovako u nasoj ligi.Uostalom proslu sezonu je Borac izabrao da Travnik ostane u ligi umjesto Rudar Prijedora.Ili ti mislis da ih je Travnik "nadigrao" u zadnjem kolu?
Sto se Drine tice ne brini, i sam sam rekao da sam skeptik da ce nama neko prepustiti bodove!
I zasto za tebe recimo eventualna pobjeda Zvijezde protiv Borca nije isto tako iznenadjenje kao i pobjeda Drine nad istim protivnikom?Ili Drina ne smije dobiti Borca a Zvijezda smije?
i onda, poslije utakmice juce ovo:
flagrantus je napisao/la:Znam da nije u duhu fer-pleja i sportski ,jer svako treba opstanak da izbori na terenu ali evo da iznesem i ja neko svoje misljenje.
Vidm da se po forumu komentarise da ce Travnik u zadnjem kolu prepustiti bodove Vitezu,moguce necu to komentarisati.Samo cu reci za Drinu,ako je grad odlucio da je u interesu da Drina ostane u PL u sezoni kada slavimo 70 godina od osnivanja kluba ,onda sam siguran 100% u pobjedu u B.Luci.
Necu o politici,niti o imenima ali dobro znamo ko je skoro izvjesno buduci premijer RS(nas sugradjanin),covjek koga cesto mozemo vidjeti na utakmicama Drine .Poznato je kolike on veze ima posebno u B.luci,ako se uzme u obzir stranka kojoj pripada.Necu dalje komentarisati,svi Zvornicani znaju o ceku govorim!
Ako je odluka da se igra PL ,dobijamo u subotu.Ako izgubimo od Borca,ne vjerujem da cemo dobiti i Slaviju.
Stvar ce biti zavrsena 100% ako se tako rijesi ,pa nek se ljuti i protestvuje ko hoce! Svi gledaju kako da sacuvaju goli zivot,pa tako i mi.
koliko je tebi uopste godina? 15???

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 17 maj 2015, 20:08

Momak govori istinu.Postoji opcija da se svjesno prepuste bodovi a razlog jeftinije se vratiti u PL mego ispasti iduce godine.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 18 maj 2015, 08:58

vlakanje je napisao/la:prvo ovo:
Borac ce nazalost prije dati bodove Zvijezdi nego nama.daj boze da grijesim.Ne zaboravi da su proslu sezonu u zadnjem kolu izbacili Rudar Prijedor,jer su imali"los dan"protiv Travnika i sami izabrali da Travnik ostane u ligi.
Mislim da mi od Borca necemo dobiti nikakvu pomoc,prije ce oni prepustiti bodove Zvijezdi u 28 kolu nego nama.
i sta sad? Borac uzeo ?!

pa onda ova nebuloza, vrlo slicna:
Nemoj izigravati nekog postenjacinu,kao da si prvi put cuo za nesto ovako u nasoj ligi.Uostalom proslu sezonu je Borac izabrao da Travnik ostane u ligi umjesto Rudar Prijedora.Ili ti mislis da ih je Travnik "nadigrao" u zadnjem kolu?
Sto se Drine tice ne brini, i sam sam rekao da sam skeptik da ce nama neko prepustiti bodove!
I zasto za tebe recimo eventualna pobjeda Zvijezde protiv Borca nije isto tako iznenadjenje kao i pobjeda Drine nad istim protivnikom?Ili Drina ne smije dobiti Borca a Zvijezda smije?
i onda, poslije utakmice juce ovo:
flagrantus je napisao/la:Znam da nije u duhu fer-pleja i sportski ,jer svako treba opstanak da izbori na terenu ali evo da iznesem i ja neko svoje misljenje.
koliko je tebi uopste godina? 15???
Vidm pratis pomno svaki moj post na ovom forumu.Hvala ti na tome!Ja nigdje ni na jednom mjestu nisam nisam nikoga optuzio za namjestanje i lopovluk!
Rekao sam da ce Borac po mom misljenju prije dati bodove Zvijezdi nego Drini,nisam rekao da ce im pustiti utakmicu 100%.Nisam ih nazvao lopovima,niti bilo koji klub.Uostalom da je itekako postojala sumnja vidi se po tome sto tog para nije bilo na kladionici.
Borac je odigrao posteno i svaka im cast na tome!I naravno da stojim iza toga da je ova liga puna lopovluka,uostalom zivi bili pa vidjeli sta ce se desavati u zadnja dva kola.
Ja nigdje nisam tvrdio ni da ce Travnik pustiti Vitez,ali nisam ni iskljucio tu mogucnost.Ili mi mozda ti zabranjujes da komentarisem o tome?
Usput meni je 40 godina, a koliko je tebi ne moras odgovarati niti me interesuje!
Niko te ne tjera ni da citas sta se ovdje pise ako ne zelis!A ti ako nadjes gdje sam napisao za bilo koju utakmicu da je 100% namjestena ,slobodno me citiraJ!I ako ti nije problem konkretno mi odgovori za sta tacno ti mene optuzujes na osnovu ovog sto si me citirao?
Zbog toga sto sam se usudio da izrazim sumnju u regularnost neca Borac-Zvijezda i na srecu pogrijesio u procjeni?Zbog toga sto sam ovu ligu nazvao lopovskom,izvini ako sam te uvrijedio?
Zbog toga sto komentarisem moguce kalkulacije u vezi utakmice Travnik-Vitez?Izracunaj kolika zatvorska kazna mi slijedi za sve ove prekrsaje,pa da
se javim na izdrzavanje kazne!
Sto se tice ovoga sto sam iznio o utakmici Borac-Drina cijeli Zvornik zna o cemu pricam,obracao sam se navijacima Drine a nebitno mi je sta ti mislis o svemu tome!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 18 maj 2015, 17:25

Boli me qrz sta pricas za Travnik Vitez...ta utakmica me ne interesuje.
a to da nisi govorio o namjestanju :D ne znam sta pokusavas, pa nisu ovdje ljudi ni glupi a niti su nepismeni!
prvo govoris da Borac pusta Zvijezdu i da nece pustiti Drinu, pa kad smo mlatnuli Gradacac, onda si 100% siguran da je dogovorena utakmica i da Borac pusta Drinu :D
Komedija si, zivota mi...

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 18 maj 2015, 19:09

vlakanje je napisao/la:Boli me qrz sta pricas za Travnik Vitez...ta utakmica me ne interesuje.
a to da nisi govorio o namjestanju :D ne znam sta pokusavas, pa nisu ovdje ljudi ni glupi a niti su nepismeni!
prvo govoris da Borac pusta Zvijezdu i da nece pustiti Drinu, pa kad smo mlatnuli Gradacac, onda si 100% siguran da je dogovorena utakmica i da Borac pusta Drinu :D
Komedija si, zivota mi...
Nemam pojma prijatelju sta ti toliko smeta u tome sto sam napisao.Nije mi namjera da se upustam u raspravu ali evo da ti odgovorim.
"Borac ce nazalost prije dati bodove Zvijezdi nego nama",to sam napisao ovdje gdje me citiras!
Budi iskren pa reci gdje pise Borac ce 100% dati Zvijezdi ,ili da sam rekao da je sigurno namjesten mec?Pa svaki dan u prognozama rezultata za bilo koje kolo PL mozes naci komentare tipa:ovi ce prepustiti bodove ovima,komsuje ce odigrati nerijeseno .
Valjda si nailazio na takve prognoze!
Ako pazljivo citas onda nigdje nisi mogao naci da sam siguran da je 100% dogovorena utakmica i da Borac pusta Drinu.Rekao sam da se to moze zavrsiti
ako je u interesu opstanak.E sad sto ti tumacis kako tebi odgovara to je druga stvar!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 18 maj 2015, 19:22

Mnogo vise sve zavisi od utakmice Sloboda Mladost.Ako se desi da Mladost dobije bar bod u Tuzli Travnik ne smije pustiti Vitezu 3 boda jer u tom slucaju mogu oni letjeti.Tada Vitezu bod poslije eventualnog poraza od Sarajeva ne znaci nista.Licno mislim da Drina dobija u Bluci a onda u zadnjem kolu vadi Slaviju.Moje licno misljenje kad sam sve ali sve izracunao je da ispada Vitez...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 maj 2015, 21:10

A ako dobijete Borca hoćete li onda pustiti nas ? :mrgreen:

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 19 maj 2015, 11:54

flagrantus,
da pokusam da pojednostavim i razjasnim sebi u prvom redu neke stvari:
za koju opciju si prije- da ti neki ljudi iz zvornika dogovore utakmicu u banjaluci i drina ostane ili da izgubi i ispadne iz lige?
da li si za posteno ispadanje ili neposteno ostajanje?

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 19 maj 2015, 15:33

worchester je napisao/la:flagrantus,
da pokusam da pojednostavim i razjasnim sebi u prvom redu neke stvari:
za koju opciju si prije- da ti neki ljudi iz zvornika dogovore utakmicu u banjaluci i drina ostane ili da izgubi i ispadne iz lige?
da li si za posteno ispadanje ili neposteno ostajanje?
Evo da ti odgovorim iskreno.Volio bi da Drina ostane posteno i sportski,ako i ispadnemo nije smak svijeta.
Ali najiskrenije i da ostanemo na neku "mutljagu'" ne bi sigurno bio tuzan i razocaran!Ako si realan znas da ova liga i nije bas najpostenija!
Evo recimo da krenemo od predpostavke da u zadnjem kolu Travnik kuci izgubi od Viteza,da li bi navijaci Viteza bili tuzni sto su ostali u ligi?
Naravno ovo su samo nagadjanja,jer ima nekih koji procitaju samo prvu recenicu i onda me citiraju da sam rekao za neku utakmicu da je namjestena!
Iskreno ja sam rekao da se ta utakmica protiv Borca moze zavrsiti,ali ja licno mislim da nece biti nikakvih zakulisnih radnji i da ce nas Borac dobiti.
Glavni razlog je sto Drina zaista nema obicaj da se sluzi "nedozvoljenim sredstvima",a imamo i par pojedinaca u upravi kojima je potpuno svejedno da li ce Drina ostati u ligi.
Niti bi se mnogo radovali da ostane,a ne bi bili tuzni ni da ispadne!
Recimo da Drina pobijedi Borca u subotu regularno,kako bi mi nase ljude ubijedili da to nije namijesteno?Borac nemotivisan ,kraj sezone znamo u kakvom se stanju nalazi klub.Vjerujem da ni tebi licno niko ne bi mogao dokazati da je Drina pobijedila regularno i sportski!
Kako god da se zavrsi ovo prvenstvo,uvijek ce biti onih koji ce vjerovati da neki tim nije zasluzio opstanak!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 19 maj 2015, 15:35

Pappy je napisao/la:
A ako dobijete Borca hoćete li onda pustiti nas ? :mrgreen:
To se podrazumjeva :mrgreen: Mada ce me sada optuziti da se zalazem za neregularno prvenstvo!
A ako vi u subotu dobijete Siroki,dolazite li u Zvornik na izlet ili da nas izbacite iz lige?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 maj 2015, 18:05

Mi i da dođemo sa najozbiljnijim namjerama da vas dobijemo, ne možemo prići golu. :mrgreen: Ako nekim slučajem odigramo iznad prosjeka protiv Širokog i dobijemo ih nekom ludom srećom, mislim da onda ne bismo imali snage za utakmicu u Zvorniku, tako da u svakom slučaju, kakvi god da budemo, možete očekivati povoljan rezultat. :D

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 19 maj 2015, 22:16

lupus je napisao/la:Momak govori istinu.Postoji opcija da se svjesno prepuste bodovi a razlog jeftinije se vratiti u PL mego ispasti iduce godine.
Ja se često zapitam da li nama treba ta Premijer liga? Imamo sve preduslove da budemo stabilni premjerligaši ali džaba kad imamo nakaradnog predsjednika. Ako se on ne promjeni možda nam je i bolje da igramo ligu RS. I pitanje je hoće li biti "jeftinije"? Imaćemo jaku konkurenciju za povratak u najviši rang ako sad ispadnemo. Da ne govorim da je pitanje ko će od igrača ostati da igra ligu RS.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.