FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ja ne znam da li ima neka drzava u kojoj se ne psuje najvecem rivalu u gradskom derbiju, bez obzira koliko civilizovano i napredno to drustvo bilo. Al kad cujem ovog filozofa kako se on fol stidi toga i kako moralise tacno imam osjecaj da cu
od njegovog preseravanja.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Laku noc mali plavi lijepo sanjajte prvo Velkoskog pa onda tek Duljevica pa pa

- SteveHeighway
- Kontakt:
Navijam za Sarajevo i moram priznati kako je Virtual u pravu što se tiče ove diskusije. Istina,zna me iznervirati na nekim temama,ali da se zaključiti da je vrlo pametan i odgojen momak što mnogima smeta (seljadiji dapače). Ne podržavam ovo psovanje,valjda sam tako vaspitan šta znam,naravno ima ovoga i s njihove strane čak i više nego s naše i to je za mene dno dna.
Čuj da psuješ nekome majku,oca ili koga već ko ti ništa nije uradio,pa takvi ljudi zasluzuju najgore,i ovi levati s klipa,poznajem ih,žešće debilčine,i onda se pitamo što su nam posjete na stadionima sve slabije i slabije.
Čuj da psuješ nekome majku,oca ili koga već ko ti ništa nije uradio,pa takvi ljudi zasluzuju najgore,i ovi levati s klipa,poznajem ih,žešće debilčine,i onda se pitamo što su nam posjete na stadionima sve slabije i slabije.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
cccc jesi odgojen,ljude nazivas debilcinama..ne podrzavam ovakav nacin izrazavanja,valjda sam tako vaspitan sta znam..SteveHeighway je napisao/la:Navijam za Sarajevo i moram priznati kako je Virtual u pravu što se tiče ove diskusije. Istina,zna me iznervirati na nekim temama,ali da se zaključiti da je vrlo pametan i odgojen momak što mnogima smeta (seljadiji dapače). Ne podržavam ovo psovanje,valjda sam tako vaspitan šta znam,naravno ima ovoga i s njihove strane čak i više nego s naše i to je za mene dno dna.

Cim on na forumu ima haman 32 milje postova jasno ti je da nije dobar lik..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jah,eto i u Engleskoj gdje je tribina tik uz teren, protivničkim igračima uspavanke pjevaju da ih malo dekocentrišu 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- maroonGiant
- Kontakt:
Ma pustite ovog vatlea i besposlicara virtuala, pitanje je je li on ikad u zivotu bio uopste na fudbalskoj utakmici. Cuj sto psujemo protivnickim igracima, i to još u najvećem derbiju, bože sačuvaj, kao da se to samo kod nas radi. Pa evo svake hefte možemo vidjeti u Premiershipu kako psuju igračima, bude čak i pljuvanja, a to je standard i u ostalim zemljama Španija, Italija, Holandija, Švabija... da ne nabrajam sad sve...
e moj pisac, doci ces ti sutra (najkasnije) sa novim nickom...Evander je napisao/la:Samo da pozdravim i da nam svima cestitam titulu ako Bog da.
Odjavljujem se dobrovoljno sa foruma radi moderacije.
Juce neadertalni idiot psuje Boga, mater, prijeti a moderacija ga pusta da i dalje pise, samo obrise postove.
Ovo vise nije forum za mene. Pozdrav svima.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa naravno, valjda mu mrsko da nosi ovaj avatar, samo čekao priliku da ispari
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije mi jasna ova polemika oko psovanja igracima ako je citava juzna tribina horski yebavala mater Benku.
Eto on nije cuo. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/i-ugledn ... eva/162483
ode ovaj svijet u tri lijepe, kad treba braniti gejeve tu su prvi, sramota, bolest
ode ovaj svijet u tri lijepe, kad treba braniti gejeve tu su prvi, sramota, bolest
Ko, oni to da radeSabinho je napisao/la:Nije mi jasna ova polemika oko psovanja igracima ako je citava juzna tribina horski yebavala mater Benku.Eto on nije cuo.

Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
ljudi shta se deshava sa ovim skretnicharima
.tc tc tc kakvi intelektualni ptichi,kakva uvreda za IQ
VVVBK

VVVBK
Kazniti rasiste, i to debelo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ElCartel11
- Kontakt:
milina citati isfrustrirane komentare od kona haha virtual da nisi clan lgbt zajednice pa te uvrijedio transparent?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
@Evander i @Neandertalac,
ukoliko nastavite sa međusobnim prepucavanjem banovaću obojicu.
Ovo vrijedi i za privatne poruke koje mi eventualno budu prijavljenje nakon ovog posta.
ukoliko nastavite sa međusobnim prepucavanjem banovaću obojicu.
Ovo vrijedi i za privatne poruke koje mi eventualno budu prijavljenje nakon ovog posta.
Ako ovaj @neandertalac nije banovan, ja nzm koja je svrha uopste biti na forumu kada su navijaci plavih povlasteni u svakom smislu...
Gledaj Ankete bolan. HAHA 
Nakon utakmice sa Čelikom sam je postavio.

Nakon utakmice sa Čelikom sam je postavio.

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, jurisicduska, laszlo i 49 gostiju.