FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 19 maj 2015, 13:35

MortemHz je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Sredit ce to Dino, isposlovat ce on maksimalan broj aBd. Dobar je i Hilmin prijedlog, da se negdje u Sa organizuje za raju koja ne ode dole.
Ja cu organizovati u Minhenu :mrgreen: ja, jaran, i rodjak...vodjeni parolom: Malo nas je al smo vnaGo :rol: :rol: :rol:
Hajmo uzeti Vitez pa cemo onda o pojacanjima aBd. Evo ja cu nam iz Cvajte negog povest, da ustedimo na putnom trosku :mrgreen:
Pokusat cu ali necu nista da obecavam :D
Ti si noDi :tralala:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2015, 13:36

:kafa: :cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 maj 2015, 13:43

FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 19 maj 2015, 13:46

Evolution87 je napisao/la:
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)
?
U INAT SVIMA 1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 maj 2015, 13:47

Pa ima li kola da nas nisu kaznili finansijski ovi iz disciplinske komisije :?:
SRETAN BROJ - 1725

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 19 maj 2015, 13:49

BoskoAntic je napisao/la:
?
Čini mi se dva puta su već kaznili Slobodu zbog megafona, sad nas zbog zvučnika i kone zbog megafona, koja glupost majko moja.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 maj 2015, 13:49

U Partizanu ne žele Sarajevo za rivala u Ligi prvaka

Beogradski Partizan bi kao jedan od nosilaca u 2. prekolu kvalifikacija Lige prvaka mogao biti rival FK Sarajevo, ukoliko se desi da Bordo tim ove sezone osvoji titulu.
Sarajevo u tom slučaju najvjerovatnije neće biti nositelj, što znači da će dobiti nekog težeg rivala iz regiona među kojima je i novi šampion Srbije.

"U trenutno najnezgodnije potencijalne rivale ubrajamo Sarajevo (BiH), Targu Mureš (Rumunija), Trenčin (Slovačka), kao i Astanju (ona je već zvanični šampion Kazahstana).

U subotu je na sarajevskom Koševu odigran veliki gradski derbi Sarajeva i Željezničara (0:0), meč koji je istovremeno imao ogromnu važnost kada je u pitanju osvajanje titule šampiona u ovoj zemlji. Sarajevo je sa remijem ostalo na vrhu tabele, sa 1 bodom prednosti u odnosu na Željezničar, a do kraja prvenstva je preostalo da se odigraju još samo dva kola (igraju se u dvije naredne subote, 23.05. i 30.05.). Rasplet u BIH pratimo zbog toga što ukoliko bi Željezničar na kraju postao prvak, onda bi on (sa klupskim koeficijentom koji je jači od koeficijenta Sarajeva, iznosi 6,000 bodova) sigurno bio nosilac u „Q2“, dakle ne bi mogao biti potencijalni protivnik Partizana u tom istom „Q2“. Što se Sarajeva tiče, ono jeste trenutno naš potencijalni rival (ako osvoji titulu), ali s obzirom da je ovaj klub trenutno „prvi ispod crte“, postoje još izvjesne (minimalne) šanse da se i on „popne“ na listi, odnosno postane nosilac, a samim tim i ne bude više potencijalni rival našeg kluba u „Q2“. Prvaka BIH bi valjalo u kvalifikacijama izbjeći kao rivala – ne naravno toliko zbog fudbalskih, koliko zbog nekih drugih razloga koji bi ovakav jedan duel činili mečevima visokog bezbjedonosnog rizika", piše u analizi mogućih rivala na fkpartizan.rs.

Žrijeb kvalifikacija LP:

– ponedjeljak, 22.06.2015 – žrijeb za 1. i 2. kolo kvalifikacija („Q1“ i „Q2“)

- utorak / srijeda 14/15.07.2015 – prvi mečevi „Q2“
– petak 17.07.2015 – žrijeb za 3. kolo kvalifikacija („Q3“)
– utorak / srijeda 21/22.07.2015 – revanš mečevi „Q2“
SRETAN BROJ - 1725

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 maj 2015, 13:49

BoskoAntic je napisao/la:
?
Kazna za Derbi, znaci nikakva rigorozna kazna za trans...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 19 maj 2015, 13:50

Ma znam za sta je kazna ali kontam sto se @ Evolution klanja...
U INAT SVIMA 1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 maj 2015, 13:52

O transu će odlučivati u sljedeći utorak.

Na turniru prijateljstva su momci 1999. i 2000. godište. Selekcija Akademije koja se takmiči u PL BiH.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 maj 2015, 13:53

hilmo je napisao/la:O transu će odlučivati u sljedeći utorak.

Na turniru prijateljstva su momci 1999. i 2000. godište. Selekcija Akademije koja se takmiči u PL BiH.

E to je to odlično znači najača nam postava kadeta otišla :tokralju: Kada vidim kako Zvezda igra dobro je što smo otišli sa akademcima.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2015, 13:55

Koliko je Velez ispusio?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 maj 2015, 13:55

MortemHz je napisao/la:Koliko je Velez ispusio?
Do sad 6.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 maj 2015, 13:58

Dinamo - Sloboda 1 - 0 završeno, a kažu Dinamu falilo 13-storo djece, ali Sloboda je bila mnogo bolja. Katedi Veleža su mnogo loši.
SRETAN BROJ - 1725

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 maj 2015, 13:59

DrustveniParazit je napisao/la:Niti sam za dovođenje Tomića niti sam za dovođenje Saida, ni jedan ni drugi nisu u formi i je*eš to ako ćemo ih čekati kao i Benku, Mešu, Ahmu ima i drugih kvalitetnih igrača koji se prate i koji će se pokušati dovesti.
Al' bolje bi bilo da se trenutno pustimo priče o transferima i da se okrenemo Vitezu i da sezonu privedemo kraja pa će onda biti vremena za pojačanja. Ima li iko ikakvih informacija za gostovanje u Vitezu? Jel' ostajemo na 1500 ili imamo šansu za još? Čisto sumnajm da bi Vitez odbio onakvo nešto kao protiv Zvijezde, da im mi pošaljemo nekoliko zaštitara a da nam dadnu i dio druge tribine, glupi bi bili ako to odbiju imali bi pravu zaradu. Mada ima tu i do murije a njihovi nas baš 'vole' ako se neko sjeća prošle godine na Piroti dvije zaredom s njima, na prvoj pun đavo baklji i topovskih se unijelo a onda nas na drugoj istresli momački, baš ono bili fini prema nama. :D

Sretno omladincima i da nas dostojno predstave.
Ovo se apsolutno slazem, a sto se Saida tice tu se apsolutno ne slazem :D on kada je dosao kod nas bio je u jako losoj formi i covjek je takav dominirao na terenu igrao se sa protivnickim igracima. Kada ti je on na terenu znas da ce ostaviti srce na teren a i da je puno bolji i od Stojceva a i od Alispahica.
Ti si opet šampion !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2015, 14:00

Jedva cekam da vidim nase mlade nade na djelu :)

THEC
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 19 maj 2015, 14:01

hilmo je napisao/la:
Do sad 6.

evo ga i 7. gol strasan volej :D

edit: 7:1 :D
Pyro is not a crime !

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 19 maj 2015, 14:05

simon je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Niti sam za dovođenje Tomića niti sam za dovođenje Saida, ni jedan ni drugi nisu u formi i je*eš to ako ćemo ih čekati kao i Benku, Mešu, Ahmu ima i drugih kvalitetnih igrača koji se prate i koji će se pokušati dovesti.
Al' bolje bi bilo da se trenutno pustimo priče o transferima i da se okrenemo Vitezu i da sezonu privedemo kraja pa će onda biti vremena za pojačanja. Ima li iko ikakvih informacija za gostovanje u Vitezu? Jel' ostajemo na 1500 ili imamo šansu za još? Čisto sumnajm da bi Vitez odbio onakvo nešto kao protiv Zvijezde, da im mi pošaljemo nekoliko zaštitara a da nam dadnu i dio druge tribine, glupi bi bili ako to odbiju imali bi pravu zaradu. Mada ima tu i do murije a njihovi nas baš 'vole' ako se neko sjeća prošle godine na Piroti dvije zaredom s njima, na prvoj pun đavo baklji i topovskih se unijelo a onda nas na drugoj istresli momački, baš ono bili fini prema nama. :D

Sretno omladincima i da nas dostojno predstave.
Ovo se apsolutno slazem, a sto se Saida tice tu se apsolutno ne slazem :D on kada je dosao kod nas bio je u jako losoj formi i covjek je takav dominirao na terenu igrao se sa protivnickim igracima. Kada ti je on na terenu znas da ce ostaviti srce na teren a i da je puno bolji i od Stojceva a i od Alispahica.
Ali ovaj put ima problema sa povredom, doduše ne znam da li je oporavljen sada. Da ne bude zabune, volio bi da dođe ali samo ako je sposoban odmah pružiti igre kakve se od njega očekuju. Odličan igrač koji voli Sarajevo bio bi pravi dobitak za ovu ekipu.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 maj 2015, 14:10

On se oporavio koliko znam ali ne igra radi one kazne od UEFE no veliko je pitanje sta Said moze sad ponuditi, i ja prvi bih ga volio vidjeti ali je vrlo moguce da su one dvije teske povrede ostavile traga na njemu i da on mozda vise nece biti ni sjena nekadasnjeg igraca, njega dovesti je veliko kockanje
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2015, 14:11

A vidi..uvijek moze doci na treninge Sarajeva da trenira pa da ljudi vide a postoje i kontrolne utakmice recimo..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101 i 33 gosta.