Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
YNWA
-
Kontakt:
amypitar je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Nece Crnov da igra vise u BiH,odbio je jako dobar ugovor sa Zrinjskim
Daj nemoj biti dijete.Za dobru lovu igra ce on u Bosni V.
Ali ako mu das priblizno ili nesto vise nego Zrinjski onda je logicno da nece da igra u BIH.
A zasto bi mu dao vise ? nije on Said Husejinovic
Mi sa ovom odbranom u Evropi nemamo sta traziti, obavezno dovesti stopera i desnog beka.
A moramo naci zamjenu i za Cimirota, on sigurno poslije Evrope odlazi, jer i nama je vrijeme da napravimo jedan dobar transfer a i njemu da ide, a idealna zamjena za njega je Ordagic, i to treba na vrijeme rijesiti, dok ga neko nije pokupio, Zrinjski, Zeljeznicar i Sloboda ga pokusavaju dovesti, i Mostarci su blizu toga da dogovore taj transfer ali ako se mi tu ukljucimo, on je nas 100 %, jer i on bi najradije kod nas, a imamo najvise sanse da se dogovorimo i sa Zvijezdom, jer on je do kraja godine vezan ugovorom za Zvijezdu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
pitic je napisao/la:Sutra 20.5.2015
Nogomet U16 - Turnir Prijateljstva: Rijeka - Sarajevo LIVE Sport klub 1 - u 11 h
E ovo će biti interesantno pogledati. Tuzlaci se i pored poraza od Zagrepčana dobro pokazaše.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
sasistika
-
Kontakt:
Zagor je napisao/la:Kad malo bolje procitas parolu i nije nekad uvreda na račun ti drugacije orjentisani,,,ne piše na paroli ubije **** il nesto slicno..samo je sala koja je upucena manijacima, kao sto i oni nama slicne poruke salju....
Balasevic je jednom rekao:kad vidim da se dva jelena krpe u sumu onda cu reci da je to normalno..morao sam ovo napisat, halalite.

Ma kakva uvreda.Peteri svuda po svijetu puše kite raznih boja a samo je to kod nas uvreda.Na šta smo spali da nas i peteri terorišu.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
Orton
-
Kontakt:
Nema nikakve kazne

-
pitic
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:pitic je napisao/la:Sutra 20.5.2015
Nogomet U16 - Turnir Prijateljstva: Rijeka - Sarajevo LIVE Sport klub 1 - u 11 h
E ovo će biti interesantno pogledati. Tuzlaci se i pored poraza od Zagrepčana dobro pokazaše.
Odlična prilika da vidimo našu djecu na šta liće i vidjeti ćemo ko će najviše nagurati na turniru od BH klubova

Samo je pitanje koga smo poslali u Bijeljinu na turnir

SRETAN BROJ - 1725
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Pretpostavljam da je otišla ekipa koja se takmiči u kantonalnoj ligi, mozda ubačen neki iz one iz PL.
Čudi me da naši nisu objavili ko ide.
Fin turnir fakat. Taman prilika da vidimo gdje smo u ondosu na ekipe iz regiona.
-
DrustveniParazit
-
Kontakt:
Postao/la DrustveniParazit » 19 maj 2015, 12:31
Niti sam za dovođenje Tomića niti sam za dovođenje Saida, ni jedan ni drugi nisu u formi i je*eš to ako ćemo ih čekati kao i Benku, Mešu, Ahmu ima i drugih kvalitetnih igrača koji se prate i koji će se pokušati dovesti.
Al' bolje bi bilo da se trenutno pustimo priče o transferima i da se okrenemo Vitezu i da sezonu privedemo kraja pa će onda biti vremena za pojačanja. Ima li iko ikakvih informacija za gostovanje u Vitezu? Jel' ostajemo na 1500 ili imamo šansu za još? Čisto sumnajm da bi Vitez odbio onakvo nešto kao protiv Zvijezde, da im mi pošaljemo nekoliko zaštitara a da nam dadnu i dio druge tribine, glupi bi bili ako to odbiju imali bi pravu zaradu. Mada ima tu i do murije a njihovi nas baš 'vole' ako se neko sjeća prošle godine na Piroti dvije zaredom s njima, na prvoj pun đavo baklji i topovskih se unijelo a onda nas na drugoj istresli momački, baš ono bili fini prema nama.
Sretno omladincima i da nas dostojno predstave.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
Orton
-
Kontakt:
Ah Viteze divni grade
-
pitic
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:Pretpostavljam da je otišla ekipa koja se takmiči u kantonalnoj ligi, mozda ubačen neki iz one iz PL.
Čudi me da naši nisu objavili ko ide.
Fin turnir fakat. Taman prilika da vidimo gdje smo u ondosu na ekipe iz regiona.
Lijepo bi bilo da prođemo grupu pa ćemo imati još zagarantovanih prijenosa mladih nada FKS taman do utakmice u Vitezu. Koju god smo ekipu poslali vidjeti ćemo šta znaju, ali klub je trebao ova malo više ispratiti, ali shvatam ih nemaju sada puno vremena mobilizacija je oko Viteza

SRETAN BROJ - 1725
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Kontaktirao sam neke svoje veze, valjda ćemo uskoro znati koja selekcija je dole.
-
pitic
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:Kontaktirao sam neke svoje veze, valjda ćemo uskoro znati koja selekcija je dole.
Odlično hilmo

samo da znamo ko je otišao i stvarno se nadam da će momci ovaj turnir ozbiljno shvatiti i boriti se za grb i klub na pravi način. Biti će dosta menađera stranih na ovom turniru, ali i bivših poznatih fudbalskih imena.
SRETAN BROJ - 1725
-
pitic
-
Kontakt:
pitic je napisao/la:hilmo je napisao/la:Kontaktirao sam neke svoje veze, valjda ćemo uskoro znati koja selekcija je dole.
Odlično hilmo

samo da znamo ko je otišao i stvarno se nadam da će momci ovaj turnir ozbiljno shvatiti i boriti se za grb i klub na pravi način. Biti će dosta menađera stranih na ovom turniru, ali i bivših poznatih fudbalskih imena.
U ovom kompleksu gdje se održava turnir ima 4 terena i na sva 4 terena će se igrati utakmice. Šteta što danas u terminu od 18 h prenose Partizan – Vardar, a ne FKS - Napredak

SRETAN BROJ - 1725
-
DrustveniParazit
-
Kontakt:
Postao/la DrustveniParazit » 19 maj 2015, 12:58
Pretposljednje kolo BH Telecom Premijer lige u fudbalu ponudit će jednu od najvažnijih utakmica za Fudbalski klub Sarajevo proteklih godina. Bordo tim gostuje Vitezu i uz eventualnu pobjedu, došao bi na korak od titule prvaka države, prve nakon daleke 2007. godine.
Premda je interes za ovu utakmicu ogroman, u Titovoj 38b pripremaju se uobičajeno, kao i za svaki drugi meč. Kako je za portal ****.ba kazao direktor Fudbalskog kluba Sarajeva Dino Selimović, klub s Koševa u kontaktu je s viteškim premijerligašem.
''U kontaktu smo s domaćinom. Interes je veliki, ali još uvijek ne znamo koliko će naših navijača bodriti ekipu u subotu. Moramo poštovati i mogućnosti stadiona čiji je kapacitet relativno malen'', rekao nam je Selimović.
Klub je već obavio sastanke s predstavnicima navijača i nazire se plan organiziranog putovanja u Vitez.
''Ulaznice će naši navijači moći nabaviti preko Fudbalskog kluba Sarajevo, dakle u gradu Sarajevu. Više informacija bit će poznato u narednim danima'', zaključio je Selimović.

Matej Delač
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
A da organizujemo javno gledanje negdje u Sarajevu?
-
DrustveniParazit
-
Kontakt:
Postao/la DrustveniParazit » 19 maj 2015, 13:06
Vidjet ćemo šta će biti u narednim danima, glupo bi bilo da bude omogućen dolazak samo onima iz Sarajeva koji budu organizovano dolazili a da mi iz SBK ne mognemo ući. Nadam se da će se moći ulaznica kupiti i ispred stadiona al' ako ništa idemo na njihovu stranu.
Matej Delač
-
belosevic28
-
Kontakt:
Postao/la belosevic28 » 19 maj 2015, 13:11
Sredit ce to Dino, isposlovat ce on maksimalan broj aBd. Dobar je i Hilmin prijedlog, da se negdje u Sa organizuje za raju koja ne ode dole.
Ja cu organizovati u Minhenu

ja, jaran, i rodjak...vodjeni parolom: Malo nas je al smo vnaGo
Hajmo uzeti Vitez pa cemo onda o pojacanjima aBd. Evo ja cu nam iz Cvajte negog povest, da ustedimo na putnom trosku

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
amypitar
-
Kontakt:
[quote="hilmo"]A da organizujemo javno gledanje negdje u Sarajevu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote
Super prijedlog.
Kad bi se moglo kao sto je to uradio Blekic na Kosevu.Veliki ekran navijanje i docek igraca.Karta 1 km samo da se pokriju troskovi.
-
Sabinho
-
Kontakt:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Sredit ce to Dino, isposlovat ce on maksimalan broj aBd. Dobar je i Hilmin prijedlog, da se negdje u Sa organizuje za raju koja ne ode dole.
Ja cu organizovati u Minhenu

ja, jaran, i rodjak...vodjeni parolom: Malo nas je al smo vnaGo
Hajmo uzeti Vitez pa cemo onda o pojacanjima aBd. Evo ja cu nam iz Cvajte negog povest, da ustedimo na putnom trosku

Pokusat cu ali necu nista da obecavam

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anex, Armija1987, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, Bordo10, bordobijeli, budzak, CIKICA, Dadox, ErosViverosViv, fks74, Fouzi1, hazarder, HyperOS, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kabinet1987, MaroonBjelave, mnon46, napoleon72, NazorUso, PingoFTW, Pitar6785, riki46, roccosiffredi, Shategabri, siroliver69, Taree, ubipara, Vanja8, VolimBiH96, zagorski i 319 gostiju.