FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sutra imate turnir Bijeljina gdje ucestvuje Zeljo. Utakmice od 19.05 - 24.05, mozete gledati na sport klubu.
KHAJ PRICE
Po meni kvalitetan zadnji vezni se moze pronaci u Velezu 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Sto se tice izmjene igrackog kadra, ja ocekujem da ce Amir i Bajic 100% otici jer se za njih ocekuju dobre ponude, + eventualno Memija i Kvesic. Razici cemo se gotovo sigurno sa Nedom, Vareom i Bucanom (ako se ne oprosti prije razlaza).
U nasem timu bih volio vidjeti Zeravicu i Subica iz Borca, Popovica iz Celika, Crnova i da nas ovi nasi iznenade sa nekim zadnjim veznim (uz ubacivanje Haskovica ili kako se vec preziva) i još jednim koji bi mogao napad i desno krilo.
Sto se tice odbrane dovesti jednog igraca tipa Zeljkovica koji moze uskociti na svaku poziciju, i malo vise forsirati Uzelca, on mi lici da bi dobro odigrao i na toj poziiji veznog.
U nasem timu bih volio vidjeti Zeravicu i Subica iz Borca, Popovica iz Celika, Crnova i da nas ovi nasi iznenade sa nekim zadnjim veznim (uz ubacivanje Haskovica ili kako se vec preziva) i još jednim koji bi mogao napad i desno krilo.
Sto se tice odbrane dovesti jednog igraca tipa Zeljkovica koji moze uskociti na svaku poziciju, i malo vise forsirati Uzelca, on mi lici da bi dobro odigrao i na toj poziiji veznog.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Nedo,Varea i Bućan mogu odmah ići, pogotovo ovaj zadnji, toliko mi je postao iritantan da to nije normalno.
Ja koliko sam čuo je da nas sigurno napuštaju Zeljković i Bajić.
Ono što bih ja lično volio je to da zadržimo ostale mlade igrače na okupu, i da Kvesić ode negdje, momak je tozaslušio svojim dugogodišnjim igrama u našem klubu, da ode negdje gdje će moći još više napredovati, a boga mi i zaraditi!
Ja koliko sam čuo je da nas sigurno napuštaju Zeljković i Bajić.
Ono što bih ja lično volio je to da zadržimo ostale mlade igrače na okupu, i da Kvesić ode negdje, momak je tozaslušio svojim dugogodišnjim igrama u našem klubu, da ode negdje gdje će moći još više napredovati, a boga mi i zaraditi!
- Neandertalac
- Kontakt:
Nadam se da se u klubu razmislja o adaptaciji stadiona i osposobljavanju istog za evropske utakmice. Nema nam pravog napredka dok to ne uradimo. Nekako sam misljenja da nam po utakmici fali min 3k ljudi, sve zbog losih uslova. Za mene licno to je prioritet u narednoj godini, pa bar nesto, tribinu po tribinu za pocetak.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zar nije bilo price da bi mogao i Antolovic otići ?
4 iz prvih 11 je puno, ako bi već morali nekog prodati najbezbolnije bi bilo Sadikovica. I Kvesica ali pod uslovom da dovedemo Subica jer on je trenutno jedini l.bek u PL koji je bolji od Kvesica, a moguće ga je dovesti.
Ostalo pokušati zadržati, klupe se rijesiti (Čolić, Varea, Bučan i Nedo)
4 iz prvih 11 je puno, ako bi već morali nekog prodati najbezbolnije bi bilo Sadikovica. I Kvesica ali pod uslovom da dovedemo Subica jer on je trenutno jedini l.bek u PL koji je bolji od Kvesica, a moguće ga je dovesti.
Ostalo pokušati zadržati, klupe se rijesiti (Čolić, Varea, Bučan i Nedo)
ništa se ne zna bez službenih ponuda, a njih nema niti ih još može biti. kod kvesića je zasićenje sigurno najjače, izašao je u susret i zimus i prošle zime i njega će se za iole racionalne pare pustiti. antolovića isto, ali dok neko ne ponudi ne možeš ni prihvatiti. a djecu se neće puštati bez malo veće love.
Fudbal U16 Turnir Prijateljstva: Željezničar - Zagreb, utakmica pocinje u 16 h na sport klubu
evo link http://www.uzivotelevizija.net/index.ph ... -internetu
Što se tice Antolovica on ide najvjerovatnije, otvorit ce se prostor za Kjosevskog, nadam se a i uvjeren sam da ce Vedran iskoristiti ukazanu šansu..
evo link http://www.uzivotelevizija.net/index.ph ... -internetu
Što se tice Antolovica on ide najvjerovatnije, otvorit ce se prostor za Kjosevskog, nadam se a i uvjeren sam da ce Vedran iskoristiti ukazanu šansu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nema zasicenja kod kvesica i on je svjestan da moze sad za sad samo u Zelji biti istolerisan dok ne dostigne star formu ako je dostigne i ne zuri mu se vani.ChWilla je napisao/la:ništa se ne zna bez službenih ponuda, a njih nema niti ih još može biti. kod kvesića je zasićenje sigurno najjače, izašao je u susret i zimus i prošle zime i njega će se za iole racionalne pare pustiti. antolovića isto, ali dok neko ne ponudi ne možeš ni prihvatiti. a djecu se neće puštati bez malo veće love.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 19 maj 2015, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja sam siguran da je vedran već sad tu negdje. ali nažalost iz kupa smo ispali odmah, a golman se u igri mijenja bukvalno samo prinudno, pa nije to mogao pokazati. ono što jeste branio protiv širokog u kupu ukazuje da nije riječ samo o talentu i potencijalu već bukvalno o gotovom golmanu.
Turnir prijateljsva Savo Milošević 19.5.2015
Nogomet U16 - Turnir Prijateljstva: Željeznicar – Zagreb LIVE Sport klub 1.... 16 h
Repriza u 2 i 30 h večeras
http://www.sportklub.com.hr/programska- ... 2015-05-19
Sutra 20.5.2015
Nogomet U16 - Turnir Prijateljstva: Partizan - Željeznicar LIVE Sport klub 1 - 13 h
Nogomet U16 - Turnir Prijateljstva: Željeznicar – Zagreb LIVE Sport klub 1.... 16 h
Repriza u 2 i 30 h večeras
http://www.sportklub.com.hr/programska- ... 2015-05-19
Sutra 20.5.2015
Nogomet U16 - Turnir Prijateljstva: Partizan - Željeznicar LIVE Sport klub 1 - 13 h
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 19 maj 2015, 12:03, ukupno mijenjano 5 puta.
SRETAN BROJ - 1725
meni bi draže bilo da je tako, jer bi se mi i za ovakvog kvesića namučili da nađemo zamjenu. a znaš da je bilo stani-pani i sad da produži. što se stare forme tiče tu sam još manji optimista, jer je kod nas drugi put pokidao ligamente, nije čak ni prvi put. teško, teško da može šta puno što dosad nije. i ovdje bih volio da se varam, i radi njega i radi nas.pile87 je napisao/la:Nema zasicenja kod kvesica i on je svjestan da moze sad za sad samo u Zelji biti istolerisan dok ne dostigne star formu ako je dostigne i ne zuri mu se vani.ChWilla je napisao/la:ništa se ne zna bez službenih ponuda, a njih nema niti ih još može biti. kod kvesića je zasićenje sigurno najjače, izašao je u susret i zimus i prošle zime i njega će se za iole racionalne pare pustiti. antolovića isto, ali dok neko ne ponudi ne možeš ni prihvatiti. a djecu se neće puštati bez malo veće love.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima zasicenje, i to velikog. To sto je on veliki profesionalac je druga prica.pile87 je napisao/la:Nema zasicenja kod kvesica i on je svjestan da moze sad za sad samo u Zelji biti istolerisan dok ne dostigne star formu ako je dostigne i ne zuri mu se vani.ChWilla je napisao/la:ništa se ne zna bez službenih ponuda, a njih nema niti ih još može biti. kod kvesića je zasićenje sigurno najjače, izašao je u susret i zimus i prošle zime i njega će se za iole racionalne pare pustiti. antolovića isto, ali dok neko ne ponudi ne možeš ni prihvatiti. a djecu se neće puštati bez malo veće love.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve dok na terenu stvari idu zeljenim tokom dobro je.Vjerujem da je i on svjestan koliko moze trenutno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sta bi bilo kad bi bilo?
Mislim da se nece niko prodati ako budemo prvaci (u sta je tesko vjerovati, ali eto nije nemoguce).
Igrali bi drugo pretkolo LP; imali mogucnost da uz 2-3 ciljana i dobra pojacanja prođemo pretkolo, porazom u narednoj rundi idemo u play off evropske lige, tako da dosta novca bi se zaradilo.
Realno je očekivati da prodamo Bajića, odnosno da dodje ponuda za njega, ostalo tesko da može biti neka ozb. ponuda. Nadam se da klub nece prodavati igrace pod svaku cijenu.
Mislim da se nece niko prodati ako budemo prvaci (u sta je tesko vjerovati, ali eto nije nemoguce).
Igrali bi drugo pretkolo LP; imali mogucnost da uz 2-3 ciljana i dobra pojacanja prođemo pretkolo, porazom u narednoj rundi idemo u play off evropske lige, tako da dosta novca bi se zaradilo.
Realno je očekivati da prodamo Bajića, odnosno da dodje ponuda za njega, ostalo tesko da može biti neka ozb. ponuda. Nadam se da klub nece prodavati igrace pod svaku cijenu.
- samogrbavica
- Kontakt:
Falit ce nam Antolovic to je sigurno. Jako dobar golman posebno 1 na 1. Jos ako prije evrope ode bice veliki hendikep. Ali sta da se radi..
KHAJ PRICE
- DzoleZeljo
- Kontakt:
PA jbg ako ce biti toliko odlazaka, sta mi onda radimo? Vrtimo se samo u krug?
Ovdje su neki pisali kako ce sljedece sezona biti sampiona, a izgleda da cemo opet prezivljavati...
Ovdje su neki pisali kako ce sljedece sezona biti sampiona, a izgleda da cemo opet prezivljavati...
U 16:00 na SK1 igramo protiv zagreba na turniru prijateljstva,zna li neko kakvu smo ekipu poslali?
- corleone87
- Kontakt:
Ovde vec izmjenise pola tima i dovedose tonu nekih novih igraca..Sacekajte ljudi da se sezona zavrsi,rastjeraste nam pola ekipe.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- samogrbavica
- Kontakt:
DzoleZeljo je napisao/la:PA jbg ako ce biti toliko odlazaka, sta mi onda radimo? Vrtimo se samo u krug?
Ma ja sto znam jedino da ima ponuda za Antolovica ako odsteta ne bude velika. To je sredio Siljak, sad je do Gredica za koliko ga pustaju. Ali mislim da cemo dobiti jedno 150.00KM. Nema vise ponude ni za jednog igraca, osim sto su se samo raspitivali oko Bajica. Oko malog Amira svi hoce kolac i svi bi da ga vode ali nece ici ..
KHAJ PRICE
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 30 gostiju.