FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Hoce Republika Srpska 

- Simpatizer
- Kontakt:
Ajde dosta sa tim glupostima! Zna se ko sta voli i nema potrebe da se na sportskom forumu o tome laprda!
HAJ FAJV
dobro ljudi necemo o politici kome je politika jos dobra donjela manite se ćorava posla
Republika Srpska je entitet u Republici BiH. Bosna je kraljevina bila prije 1000 godina,ali džaba je to vama crtati.pajkan85 je napisao/la:Hoce Republika Srpska
- Simpatizer
- Kontakt:
Republika Srpska je entitet u BiH, a ne u nepostojecoj "Republici BiH"!
I dosta vise sa tim glupostima! Zna se ko sta voli i nemojte da laprdate o politici na sportskom forumu!
I dosta vise sa tim glupostima! Zna se ko sta voli i nemojte da laprdate o politici na sportskom forumu!
HAJ FAJV
Ma opusteno
ne morate se odmah primati...eno tamo na zeljinoj stranici svadjaju se oko cirilice i latinice...
A za ovog momka entitet, nego sta
i to bolji 

A za ovog momka entitet, nego sta

Aj ohladite malo sa zajebancijama
i politikom
Sad slijede dvije utakmice na domacem gdje se mora uzeti sest bodova...Dobra stvar vracaju se Vukelja i Puza, losa Maric nikako ne vjezba skok, jbt Coric je dva puta nadskakan iako je visi od igraca o onom golu Spalevica da i ne ggovorim
Rudar je tradicionalni bunkeras na gostovanjima, a prvi zadatak je zaustaviti Rankica.

Sad slijede dvije utakmice na domacem gdje se mora uzeti sest bodova...Dobra stvar vracaju se Vukelja i Puza, losa Maric nikako ne vjezba skok, jbt Coric je dva puta nadskakan iako je visi od igraca o onom golu Spalevica da i ne ggovorim
Rudar je tradicionalni bunkeras na gostovanjima, a prvi zadatak je zaustaviti Rankica.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Ma nije on da ne vježba prekide, nego on sa njima ne vježba ništa, bar je to jasno, a neko spomenu Jagodića ili Stepija, a kada bi ja mogao birati ja bih izabrao Smileta, takav ludak njima treba...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Joj nemoj Makedonca i njegovo objasnjavanje molim te
trenirao me u BSK u tako da je to smijurija. On je dobar za lupanje po novinama...

trenirao me u BSK u tako da je to smijurija. On je dobar za lupanje po novinama...
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Pričaj ti šta hoćeš ali kod njega smo igrali najljepši fudbal, sjećaš li se prve sezone zajedničkog kupa i utakmica sa tadašnjim šampionom federacije Brotnjom iz Čitluka...BrigateBL je napisao/la:Joj nemoj Makedonca i njegovo objasnjavanje molim te![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Zna li neko koji termin je određen za srijedu, treba pametnjakovićima skrenuti pažnju na to da se isto veče igra i polufinale LŠ...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Cuo sam da ce biti nocni termin, valjda u 7 sati 

Mislim da nema termina od 19, pretpostavljam da su termini kao i iz prošlog kola, dakle 18 ili 19 i 30gogineman je napisao/la:Cuo sam da ce biti nocni termin, valjda u 7 sati
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pa msm oko 7 sati...a kad sam se raspitivao ovi su rekli da ce mozda biti pomjereno oko 5 valjda...al tek veceras ce se sve znati...
na sajtu lesinara pise 18:00 a do sad su bili pouzdani pa.... 

Meni to odgovara...taman kuci na ligu sampiona 

- Simpatizer
- Kontakt:
4-3, k'o da je juce bilo. Steta sto su nas prvu natamburali 2-0.VB 1987 je napisao/la:Pričaj ti šta hoćeš ali kod njega smo igrali najljepši fudbal, sjećaš li se prve sezone zajedničkog kupa i utakmica sa tadašnjim šampionom federacije Brotnjom iz Čitluka...BrigateBL je napisao/la:Joj nemoj Makedonca i njegovo objasnjavanje molim te![]()

Mogu samo da zamislim sta bi sad bilo da od nekoga primimo 3 komada na Gradskom! Trener bi na lomaci zavrsio.
HAJ FAJV
Logična stvar je da se igra od 18 jer i onako neće biti više od 2000 ljudi...jos bolji je napisao/la:na sajtu lesinara pise 18:00 a do sad su bili pouzdani pa....
Meni je liga šampiona nebitna kada igra moj klub, boli me za njima...
Kakav si ti tada otišao kući, ja sam otišao tužan zbog rezultata ali sretan zbog fudbala koji sam gledao, u srijedu sam otišao sretan zbog prolaska u finale kupa, ali ujedno i tužan zbog svega viđenog na terenu, a to je da nam perspektiva nije baš sjajna... Pogledaj statistiku ovog proljeća i gol razliku...Simpatizer je napisao/la:4-3, k'o da je juce bilo. Steta sto su nas prvu natamburali 2-0.VB 1987 je napisao/la:Pričaj ti šta hoćeš ali kod njega smo igrali najljepši fudbal, sjećaš li se prve sezone zajedničkog kupa i utakmica sa tadašnjim šampionom federacije Brotnjom iz Čitluka...BrigateBL je napisao/la:Joj nemoj Makedonca i njegovo objasnjavanje molim te![]()
trenirao me u BSK u tako da je to smijurija. On je dobar za lupanje po novinama...![]()
Mogu samo da zamislim sta bi sad bilo da od nekoga primimo 3 komada na Gradskom! Trener bi na lomaci zavrsio.

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Republika BiH je postojeća jer je priznata davne 1992 godine. Nemoj se ti sekirati oko toga postoji li ona ili ne.Što se mene tiče možete je negirati koliko god hoćete...dok su stvari malo drugačijeSimpatizer je napisao/la:Republika Srpska je entitet u BiH, a ne u nepostojecoj "Republici BiH"!

Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 19 apr 2010, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.