FK Sarajevo (opšte diskusije)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Halo braćo, pa nije ovo tenis
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Boga mi ako tata ovo vidi, mogao bi momčina ostati bez džeparca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
ne valja lajati, čuj Hairlije kaže poželjno jeBosniacum Lilium je napisao/la:Halo braćo, pa nije ovo tenis

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A kao manijaci ne psuju nasim igracima?
Kakvo ku.rcevo moralisanje da ti pozli.
Kakvo ku.rcevo moralisanje da ti pozli.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
A recimo za ovog jednog ću ti isto tako provjereno reći da mu treba pola sata autobusom da dođe do Ilidže, i to pola sata kad nema gužve.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Moj babo je manijak, nažalostlegenda reala je napisao/la:ne valja lajati, čuj Hairlije kaže poželjno jeBosniacum Lilium je napisao/la:Halo braćo, pa nije ovo tenisevo ja znam da ti kao veliki gospodin nikad ovo ne bi radio iako ti babo nije doktor

A ne znam sto si siguran za to nesto drugo

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
o navijackoj kulturi pricaju navijaci Zeljeznicara koji su pod suknjom dvojice velikih kriminalaca i hasisara?
Sto bi Amar Osim u svom stilu rekao " O cemu mi pricamo ovdje"
Sto bi Amar Osim u svom stilu rekao " O cemu mi pricamo ovdje"
I sta sad s tim?Virtu4l je napisao/la:A recimo za ovog jednog ću ti isto tako provjereno reći da mu treba pola sata autobusom da dođe do Ilidže, i to pola sata kad nema gužve.
Znaci ako zivi u Hrasnici papak je?
Koliko tebi treba da do dodjes do Ilidze sa sadasnjeg mjesta prebivalista?
Nemoj biti ogranicen.
1946
Ma ne, tog iz Hrasnice smo apsolvirali, ovaj drugi je malo 'podalje', bliži je Čevljanovićima nego Sarajevu, što ovaj klip jasno i dokazuje.Head je napisao/la:Znaci ako zivi u Hrasnici papak je?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam zasto pises o momku kao da mu treba pola sata do ilidze,a koliko tebi treba opcenito do Sarajeva? ne valja takav biti,razmisli prije nego sto nesto napises
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
a odakle ti znas gdje zivi i koliko mu treba do grada ili stadion?Jel se skupa vozite ili?
- legenda reala
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la: Moj babo je manijak, nažalost![]()
A ne znam sto si siguran za to nesto drugoValjda zato sto znas kakav imam temeprament
![]()
pa kako ti ode na drugu stranu hahhahahha
pa znam tvoj temperament, al znam i da ne bi lajo bez razloga

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Opet ti granas gdje ko zivi, ta prica je idiotska. Svak zivi ondje gdje mu njegove mogucnosti dozvoljavaju da zive. I braca Sadikovic su ti iz Hadzica, jesu li oni papci?Virtu4l je napisao/la:Ma ne, tog iz Hrasnice smo apsolvirali, ovaj drugi je malo 'podalje', bliži je Čevljanovićima nego Sarajevu, što ovaj klip jasno i dokazuje.Head je napisao/la:Znaci ako zivi u Hrasnici papak je?
1946
-
- Kontakt:
Sarajevo šampion

Vjerujem da si čuo za staru Bugarsku izreku "nije seljak ko živi na selu", a ja bih je dopunio, "seljak je ko se ponaša ovako kao na ovom klipu".

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je osoba koja psuje svojim igracima sa tribine koja slovi za "gospodsku".Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da si čuo za staru Bugarsku izreku "nije seljak ko živi na selu", a ja bih je dopunio, "seljak je ko se ponaša ovako kao na ovom klipu".
1946
Seljak na kvadrat, naravno.Head je napisao/la:Sta je osoba koja psuje svojim igracima sa tribine koja slovi za "gospodsku".
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
jah eto ovo kao cudno ponasanje na derbyu ,imao sam priliku biti na zapadu grbavice isto su docekani igraci sarajevaVirtu4l je napisao/la:Seljak na kvadrat, naravno.Head je napisao/la:Sta je osoba koja psuje svojim igracima sa tribine koja slovi za "gospodsku".
I sta sad ovdje pisac hoce da kaze da ako sam ja iz Hrasnice (sto i jesam) da sam seljak, jel to??
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.