kakav je ono hamo transparent na sjeveru pise HAMO 3:16Hamo je napisao/la:O kakvom je klipu riječ

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kakav je ono hamo transparent na sjeveru pise HAMO 3:16Hamo je napisao/la:O kakvom je klipu riječ
e hvala ti burazVirtu4l je napisao/la:Mirsade, poslao sam ti privatnu poruku, sa linkom. Tebi i Hami.
Imas search i nadji moje objasnjenje za taj trans...Grbavica moj zivot je napisao/la:kakav je ono hamo transparent na sjeveru pise HAMO 3:16Hamo je napisao/la:O kakvom je klipu riječ![]()
![]()
Daj i meni, ne mogu na nađem.Virtu4l je napisao/la:Mirsade, poslao sam ti privatnu poruku, sa linkom. Tebi i Hami.
za internacionalne utakmice bice otvoreni jug i sjever,samo sto ce na sjeveru biti postavljen jos onaj dio stolica na dijelu za gostujce navijaci i onaj dio prema zapadu sto je trenutno bez stolica,kanalizacioni cvor mozda da se malo sanira i sjever ispunjava uslove.....dok na jugu ista stvar,zamjena polomljeni stolica,lijepo ono da se ocisti,da se lijepo prefarba ograda,stubovi od reflektora,stepenice i malo da se onaj put izbetonira i jug je u punom sjaju,i dolje ima kanalizacioni cvor, ima odlican pristup za kola hitne pomoci i kud ces bolje....a kanton,grad i opcina su obebjedili oko milion maraka za istok sto ce biti mislim dovoljno da se onaj postojeci dio ukloni i da se izgradi mozda do lokomotive dio kao sto je sjever samo bez krova,ali to kad se napravi bice problem stolice ali i to za jedno donatorsko vece moze da se skupi....imamo uslovne tri tribine, sjever,zapad i jug dok ce istok sigurno biti pa makar i jedan dio do lokomotive izgradjen na ljeto..CLS je napisao/la:nego ljudi od slijedece godine internacionalne utakmice igramo, kako sa stadionom ja mislim da ce biti otvoren samo natkriveni dio znal ko jel se sta radi po tom pitanju? Po meni najbolje resenje na koncesiju dati pa nek se izgradi cijeli kako treba stadion.....
Jel ovo 100% provjereno? A sto ga odmah ne natkriju? Samo mi nemoj reci nema parasasatm87 je napisao/la:za internacionalne utakmice bice otvoreni jug i sjever,samo sto ce na sjeveru biti postavljen jos onaj dio stolica na dijelu za gostujce navijaci i onaj dio prema zapadu sto je trenutno bez stolica,kanalizacioni cvor mozda da se malo sanira i sjever ispunjava uslove.....dok na jugu ista stvar,zamjena polomljeni stolica,lijepo ono da se ocisti,da se lijepo prefarba ograda,stubovi od reflektora,stepenice i malo da se onaj put izbetonira i jug je u punom sjaju,i dolje ima kanalizacioni cvor, ima odlican pristup za kola hitne pomoci i kud ces bolje....a kanton,grad i opcina su obebjedili oko milion maraka za istok sto ce biti mislim dovoljno da se onaj postojeci dio ukloni i da se izgradi mozda do lokomotive dio kao sto je sjever samo bez krova,ali to kad se napravi bice problem stolice ali i to za jedno donatorsko vece moze da se skupi....imamo uslovne tri tribine, sjever,zapad i jug dok ce istok sigurno biti pa makar i jedan dio do lokomotive izgradjen na ljeto..CLS je napisao/la:nego ljudi od slijedece godine internacionalne utakmice igramo, kako sa stadionom ja mislim da ce biti otvoren samo natkriveni dio znal ko jel se sta radi po tom pitanju? Po meni najbolje resenje na koncesiju dati pa nek se izgradi cijeli kako treba stadion.....
Da nisi malo previše optimističan. Čisto sumnjam da će išta od istoka biti ovog ljeta. To što si rekao za sjever i jug, može i mora biti, al bgm ako ovog ljeta sruše onaj istok, bi će dobro, a onda malo po malo graditi.sasatm87 je napisao/la:za internacionalne utakmice bice otvoreni jug i sjever,samo sto ce na sjeveru biti postavljen jos onaj dio stolica na dijelu za gostujce navijaci i onaj dio prema zapadu sto je trenutno bez stolica,kanalizacioni cvor mozda da se malo sanira i sjever ispunjava uslove.....dok na jugu ista stvar,zamjena polomljeni stolica,lijepo ono da se ocisti,da se lijepo prefarba ograda,stubovi od reflektora,stepenice i malo da se onaj put izbetonira i jug je u punom sjaju,i dolje ima kanalizacioni cvor, ima odlican pristup za kola hitne pomoci i kud ces bolje....a kanton,grad i opcina su obebjedili oko milion maraka za istok sto ce biti mislim dovoljno da se onaj postojeci dio ukloni i da se izgradi mozda do lokomotive dio kao sto je sjever samo bez krova,ali to kad se napravi bice problem stolice ali i to za jedno donatorsko vece moze da se skupi....imamo uslovne tri tribine, sjever,zapad i jug dok ce istok sigurno biti pa makar i jedan dio do lokomotive izgradjen na ljeto..CLS je napisao/la:nego ljudi od slijedece godine internacionalne utakmice igramo, kako sa stadionom ja mislim da ce biti otvoren samo natkriveni dio znal ko jel se sta radi po tom pitanju? Po meni najbolje resenje na koncesiju dati pa nek se izgradi cijeli kako treba stadion.....
Ako tako bude racujan da ste drugiSchlager je napisao/la:Ako ostanete neporaženi u Tuzli,trka je završena i vi ste novi šampion.
U suprotnom,šampion će se milion posto odlučivati u zadnjem kolu kad vi budete igrali u Trebinju a mi na Koševu!
Zeljo ce u najgorem slucaju protiv Laktasa slavit titulu pazite sta vam kazemmiky_hz je napisao/la:Ako tako bude racujan da ste drugiSchlager je napisao/la:Ako ostanete neporaženi u Tuzli,trka je završena i vi ste novi šampion.
U suprotnom,šampion će se milion posto odlučivati u zadnjem kolu kad vi budete igrali u Trebinju a mi na Koševu!![]()
Kolko znam da vasi nisu u korektnim odnosima sa Leotraom i da ce Leotar prije Zelji pustiti nego da vi budete prvi,bilo je ono nekih problema u kupu ako se ne varam
ne slazem se, mada djelimicno. Istina je da ce najvjerovatnije utakmica u tuzli i njih i nas, a ali i utakmica u mostaru i njih i nas protiv veleza odlucivati o novom sampionu.Schlager je napisao/la:Ako ostanete neporaženi u Tuzli,trka je završena i vi ste novi šampion.
U suprotnom,šampion će se milion posto odlučivati u zadnjem kolu kad vi budete igrali u Trebinju a mi na Koševu!
Premala je Grbavica i za ovakve tekme poput Borca. Stvarno ono nije humano, ono gnječenje po jugu. Ono raje što stane na jug bi komotno moglo napuniti haman dva juga, po principu jedan čovjek, jedna stolica.Seyo_TM je napisao/la:Premala je Grbavica za europske tekme.
Protiv Borca je napunimo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.