FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
21.04.2010.
Stadion: Asim Ferhatović Hase
19:30
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
100% siguran???High je napisao/la:21.04.2010.
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
chafta je napisao/la:100% siguran???High je napisao/la:21.04.2010.
Ja mislim da jeste
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
ovako to rade veliki klubovi i navijaci. pritisak je na upravu izvrsen aBd u cetvrtak oni odlaze. i dalje smo u vrhu u evropi ponovo. ne moramo biti u mraku 6 godina i cekati bljesak nakon 6 godina. a hvala bogu nismo bojkotovali voljeni klub jer prvi ja to nikad nebi mogao.
MI SMO DIVOVI!
MI SMO DIVOVI!
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... z2_vel.jpg
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Utakmica je u 17:00 , ne treba raspravljati zasto termin nije u kasnijem terminu , ali nece dugo ova uprava jos par dana 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Utakmica je u 17:00 , ne treba raspravljati zasto termin nije u kasnijem terminu , ali nece dugo ova uprava jos par dana
kidaju nam zivce dok jos mogu

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Daj Bože da se desi ovo što je Benjamin naumio, al ne znam, kako kod nas u BiH-a sve ide težim putem nekako sam pesimist i za ovo, al daj Bože da griješim... 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
je+++ li im sve,jesuli oni normalni jbt. druga sam smjena u skoli nemogu stici na utakmicuDirk je napisao/la:Utakmica je u 17:00 , ne treba raspravljati zasto termin nije u kasnijem terminu , ali nece dugo ova uprava jos par dana
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
- moustapha
- Kontakt:
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Mislis, neces moci u skolu otici.
pa tako sam nekako sad smislio

FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Nikoga ne zanima razlog zasto ne mozete doci i slicno , ovo je za sve nas vise od utakmice , nikoga nece izbaciti zbog dva tri neopravdana i slicno , dokazimo da smo slozni i da necemo zaboraviti naseg brata i da zelimo istinu na vidjelo 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Nikoga ne zanima razlog zasto ne mozete doci i slicno , ovo je za sve nas vise od utakmice , nikoga nece izbaciti zbog dva tri neopravdana i slicno , dokazimo da smo slozni i da necemo zaboraviti naseg brata i da zelimo istinu na vidjelo
je++ srednju odo ja na tekmu

FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
- aleksandarhz
- Kontakt:
ej ljudi da li se zna sta o onoj sjednici NS koja je trebala biti danas..jesmo li dobili bodove iz tuzle??? u srijedu svi na istoj strani...nema isprike, nema opravdanja,..svi u isto vrijeme na istom mjestu...

Kopirano sa naseg foruma...
Dakle, utakmica koja to nije, dogadjaj koji prevazilazi sport i relacije koje isti stvara. Utakmica koja kopa po najdubljoj tragediji koje su fcs i hz dozivjeli. Utakmica gdje ce se najmanje, a i najvise gledati teren, utakmica na kojoj ce se suze u potocima liti, suze tuge, ponosa i tako unedogled dokle ziv covjek moze podnijeti, utakmica gdje svako od nas mora svoje licne granice pomjeriti, utakmica gdje ce djecaci postajati ljudi, utakmica gdje kop nece biti mehanicka masa nego jedinstvena energija, utakmica gdje ne smijemo podbaciti. Nikakav poziv ne upucujem osim svima nama. Izvucimo iz sebe najbolje sto je minimum koji je VEDRAN zasluzio.
Ne bude li pobjede tada nece biti nas!
Dakle, utakmica koja to nije, dogadjaj koji prevazilazi sport i relacije koje isti stvara. Utakmica koja kopa po najdubljoj tragediji koje su fcs i hz dozivjeli. Utakmica gdje ce se najmanje, a i najvise gledati teren, utakmica na kojoj ce se suze u potocima liti, suze tuge, ponosa i tako unedogled dokle ziv covjek moze podnijeti, utakmica gdje svako od nas mora svoje licne granice pomjeriti, utakmica gdje ce djecaci postajati ljudi, utakmica gdje kop nece biti mehanicka masa nego jedinstvena energija, utakmica gdje ne smijemo podbaciti. Nikakav poziv ne upucujem osim svima nama. Izvucimo iz sebe najbolje sto je minimum koji je VEDRAN zasluzio.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
GLEDAM ,MIRZA FAKAT SE TRUDI....I PRAVI POTEZE KOJI MI SE SVIDJAJU,ITO MNOGO .....JEDNA OD NAJBOLJIH JE OVA ZA SUDIJE,KADA IGRAS DOBRO NI ONE TI NE MOGU NISTA (AL IPAK MOGU) bem ti caps....
treba mu pruziti priliku jer ocitto da ima volje,a ovo za BP .....ako je ovako,a znam i vjerujem da jeste ,onda se netreba brinuti za buducnost svetinje......sve u svemu,drago mi je sto nas klub,mi navijaci izvodimo na pravi put,ito bez ikakvih,nreda,bojkota i itd.....
jos uvijek razmisljam dal da predjem 700 kilometara za dan da dodjem na tekmu
treba mu pruziti priliku jer ocitto da ima volje,a ovo za BP .....ako je ovako,a znam i vjerujem da jeste ,onda se netreba brinuti za buducnost svetinje......sve u svemu,drago mi je sto nas klub,mi navijaci izvodimo na pravi put,ito bez ikakvih,nreda,bojkota i itd.....
jos uvijek razmisljam dal da predjem 700 kilometara za dan da dodjem na tekmu

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Znaci VAS sam se najezio, mislim da dalje ne treba nista govoriti!!!Gigant je napisao/la:Kopirano sa naseg foruma...
na sjeveru uvijek spica
- Mirza_Hordas
- Kontakt:

-
- Kontakt:
zelim vam pozeliti srecu i da nabijete one ........
-
- Kontakt:
GOSPODO moderatori tekstopisci ili kako god hocete Sastanak bordo prijatelja nije odrzan u OPSTINI CENTAR nego u OPSTINI STARI GRAD.

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, mnon46, rimljanin90, Samozdravlje, TheTruth34 i 44 gosta.