FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 apr 2010, 12:11

Hamo je napisao/la:O kakvom je klipu riječ :?:
kakav je ono hamo transparent na sjeveru pise HAMO 3:16 :D :D :D
svoj ti pos'o !

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 19 apr 2010, 12:17

dajte link tog klipa molim vas ako moze?

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 apr 2010, 12:27

nego ljudi od slijedece godine internacionalne utakmice igramo, kako sa stadionom ja mislim da ce biti otvoren samo natkriveni dio znal ko jel se sta radi po tom pitanju? Po meni najbolje resenje na koncesiju dati pa nek se izgradi cijeli kako treba stadion.....
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 19 apr 2010, 12:31

sta trebam napisati na youtube da nadje taj klip?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2010, 12:32

Mirsade, poslao sam ti privatnu poruku, sa linkom. Tebi i Hami.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 19 apr 2010, 12:34

Virtu4l je napisao/la:Mirsade, poslao sam ti privatnu poruku, sa linkom. Tebi i Hami.
e hvala ti buraz

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 apr 2010, 12:53

slika

Sljedeca stanica je stadion Tušanj! Srijeda, 21.04. u 16:30!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 apr 2010, 12:57

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Hamo je napisao/la:O kakvom je klipu riječ :?:
kakav je ono hamo transparent na sjeveru pise HAMO 3:16 :D :D :D
Imas search i nadji moje objasnjenje za taj trans...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 19 apr 2010, 13:03

Virtu4l je napisao/la:Mirsade, poslao sam ti privatnu poruku, sa linkom. Tebi i Hami.
Daj i meni, ne mogu na nađem.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 19 apr 2010, 13:07

U 13:40 na TVSA bit ce nesto sa utakmice Zeljo borac
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 19 apr 2010, 13:31

CLS je napisao/la:nego ljudi od slijedece godine internacionalne utakmice igramo, kako sa stadionom ja mislim da ce biti otvoren samo natkriveni dio znal ko jel se sta radi po tom pitanju? Po meni najbolje resenje na koncesiju dati pa nek se izgradi cijeli kako treba stadion.....
za internacionalne utakmice bice otvoreni jug i sjever,samo sto ce na sjeveru biti postavljen jos onaj dio stolica na dijelu za gostujce navijaci i onaj dio prema zapadu sto je trenutno bez stolica,kanalizacioni cvor mozda da se malo sanira i sjever ispunjava uslove.....dok na jugu ista stvar,zamjena polomljeni stolica,lijepo ono da se ocisti,da se lijepo prefarba ograda,stubovi od reflektora,stepenice i malo da se onaj put izbetonira i jug je u punom sjaju,i dolje ima kanalizacioni cvor, ima odlican pristup za kola hitne pomoci i kud ces bolje....a kanton,grad i opcina su obebjedili oko milion maraka za istok sto ce biti mislim dovoljno da se onaj postojeci dio ukloni i da se izgradi mozda do lokomotive dio kao sto je sjever samo bez krova,ali to kad se napravi bice problem stolice ali i to za jedno donatorsko vece moze da se skupi....imamo uslovne tri tribine, sjever,zapad i jug dok ce istok sigurno biti pa makar i jedan dio do lokomotive izgradjen na ljeto..
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 19 apr 2010, 13:39

sasatm87 je napisao/la:
CLS je napisao/la:nego ljudi od slijedece godine internacionalne utakmice igramo, kako sa stadionom ja mislim da ce biti otvoren samo natkriveni dio znal ko jel se sta radi po tom pitanju? Po meni najbolje resenje na koncesiju dati pa nek se izgradi cijeli kako treba stadion.....
za internacionalne utakmice bice otvoreni jug i sjever,samo sto ce na sjeveru biti postavljen jos onaj dio stolica na dijelu za gostujce navijaci i onaj dio prema zapadu sto je trenutno bez stolica,kanalizacioni cvor mozda da se malo sanira i sjever ispunjava uslove.....dok na jugu ista stvar,zamjena polomljeni stolica,lijepo ono da se ocisti,da se lijepo prefarba ograda,stubovi od reflektora,stepenice i malo da se onaj put izbetonira i jug je u punom sjaju,i dolje ima kanalizacioni cvor, ima odlican pristup za kola hitne pomoci i kud ces bolje....a kanton,grad i opcina su obebjedili oko milion maraka za istok sto ce biti mislim dovoljno da se onaj postojeci dio ukloni i da se izgradi mozda do lokomotive dio kao sto je sjever samo bez krova,ali to kad se napravi bice problem stolice ali i to za jedno donatorsko vece moze da se skupi....imamo uslovne tri tribine, sjever,zapad i jug dok ce istok sigurno biti pa makar i jedan dio do lokomotive izgradjen na ljeto..
Jel ovo 100% provjereno? A sto ga odmah ne natkriju? Samo mi nemoj reci nema para :D jer pitam ima li neki drugi razlog ili je samo zbog para. Mislim da natkrivanje nebi puno kostalo a fino vidjet. 8-)
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 apr 2010, 13:45

sasatm87 je napisao/la:
Da nisi malo previše optimističan. Čisto sumnjam da će išta od istoka biti ovog ljeta. To što si rekao za sjever i jug, može i mora biti, al bgm ako ovog ljeta sruše onaj istok, bi će dobro, a onda malo po malo graditi. :roll:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 apr 2010, 13:46

Ako ostanete neporaženi u Tuzli,trka je završena i vi ste novi šampion.

U suprotnom,šampion će se milion posto odlučivati u zadnjem kolu kad vi budete igrali u Trebinju a mi na Koševu!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 apr 2010, 13:47

Premala je Grbavica za europske tekme.
Protiv Borca je napunimo!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 apr 2010, 13:49

Schlager je napisao/la:Ako ostanete neporaženi u Tuzli,trka je završena i vi ste novi šampion.

U suprotnom,šampion će se milion posto odlučivati u zadnjem kolu kad vi budete igrali u Trebinju a mi na Koševu!
Ako tako bude racujan da ste drugi :mrgreen:

Kolko znam da vasi nisu u korektnim odnosima sa Leotraom i da ce Leotar prije Zelji pustiti nego da vi budete prvi,bilo je ono nekih problema u kupu ako se ne varam :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 19 apr 2010, 13:50

Je li ovo tvoje razmišljanje ili ?
Nije problem to što si napisao za jug i sjever to se može uraditi, ali problem je jarane što je to max 10-11 milja. Šta je za nas 10-11 milja u Evropi, malo brate. Ne znam odakle ti ta priča za pola istoka. Ako je to tačno, e to bi već nešto bilo. Tako bi se moglo izaći na nekih 15 milja što je prihvatljivi minimum.
Sa trenutnim rezulatima, igrom, marketingom 15 milja je naš optimum (ne računam derbi), sve preko toga traži dodatna ulaganja u organizaciju kluba, pojačanja, infrastrukturu stadiona (da imaš neke minimalne uslove za performans od dva sata) itd. Naš prvi saf je oko 15 milja i to se lahko mobilizuje (ne bi me iznenadilo da dogodine prodamo 4-5 milja pretplatnih karata), ali valja navuć ove okorjele simpatizere (razne tipove chelsea-ijevaca, ljude koji samo znaju da navijaju za Želju i ništa više i mnoge druge kategorije), zatim na neki način organizovati raju iz drugih gradova itd. itd.

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 19 apr 2010, 13:51

miky_hz je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Ako ostanete neporaženi u Tuzli,trka je završena i vi ste novi šampion.

Ako tako bude racujan da ste drugi :mrgreen:

Kolko znam da vasi nisu u korektnim odnosima sa Leotraom i da ce Leotar prije Zelji pustiti nego da vi budete prvi,bilo je ono nekih problema u kupu ako se ne varam :?
Zeljo ce u najgorem slucaju protiv Laktasa slavit titulu pazite sta vam kazem ;)
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 19 apr 2010, 13:55

ne slazem se, mada djelimicno. Istina je da ce najvjerovatnije utakmica u tuzli i njih i nas, a ali i utakmica u mostaru i njih i nas protiv veleza odlucivati o novom sampionu.

ako se tu ne rjesi prvenstvo i ako budemo imali jedan broj boodva do kraja prvesntva do zadnjeg kola oni su sampioni, razlozi su to sto ce njeima leotar pustiti ili se bar nece nesto boriti sto je isto, a sarajevo nas nece pustiti ni u snu, to je njima utakmica za prestiz, jer cak i da ne osvoje titulu ili evropu onio zele da pobjede sve na svom terenu i na strani i na taj nacin kazu u stvari nek vama titule i kupovi, al mi smo najbolji, sto bi u tom slucaju i bilo tako
TREĆI PUT ČASTIMO !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 apr 2010, 14:00

Seyo_TM je napisao/la:Premala je Grbavica za europske tekme.
Protiv Borca je napunimo!
Premala je Grbavica i za ovakve tekme poput Borca. Stvarno ono nije humano, ono gnječenje po jugu. Ono raje što stane na jug bi komotno moglo napuniti haman dva juga, po principu jedan čovjek, jedna stolica.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.