A sta je pisalo na transparentu?Elegant je napisao/la:Ako se UEFA umjesa bice kazni za FK Sarajevo, a mogla bi kompletna liga da strada radi ovoga !Navijačka grupa Horde zla našla se na udaru kritika mreže "Fudbal protiv rasizma u Evropi" (FARE) zbog transparenta koji su njihovi pripadnici prošle subote držali na utakmici fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar na sjevernoj tribini stadiona Koševo.
FARE (Football Against Racism in Europe) je mreža pokrenuta s ciljem borbe protiv diskriminacije u evropskom fudbalu. Osnovana je u Beču u februaru 1999. godine nakon sastanka predstavnika navijačkih grupa, udruženja igrača i fudbalskih saveza. U svom radu ima podršku UEFA-e, FIFA-e i Evropske komisije.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Kratko: povodom praznika vaseg napusite se qrca naseg.
Nego pusti ove,Siljak skokno danas do Viteza i dobio po usima

Jedino ako se kloniro, mogli ste izabrati bolji termin za takvu izmisljotinu covjek citav dan u makijatuOrton je napisao/la:Kratko: povodom praznika vaseg napusite se qrca naseg.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije se nista klonirao.
Pa rekli mu fino ljudi bolje vrabac u ruci nego golub na grani
Kakvi ba vrapci de konkretno reci sta je eto on htio u Vitezu pusti vrapce. **** ga onda je on u Vitezu a ja ga vidim citav dan u makijatu nego jel i Hadzija u Vitezu posto i on sjedi sa njim.Orton je napisao/la:Nije se nista klonirao.
Raspitaj se ko je jedini od tri javna emitera glasao za digitalizaciju, pa onda reci da je RTRS odbio.Elegant je napisao/la:RTV taksa, "kanal na hrvatskom jeziku" (ugrozeni, sto ne razumiju), RTRS odbija digitalizaciju - politika, određena zakonska rjesenja i regulisanja.AnelZ je napisao/la:Oprema nije jedina stvar koja se moze modernizovati.Mancini je napisao/la:O čemu pišete? Dobili su nedavno kompletnu digitalnu opremu u sklopu digitalizacije javnog servisa.
Ima dosta posla i problema a rok za prelazak je nekada u julu.

Al' odmakosmo daleko od teme, ako te šta interesuje oko te tematike slobodno pošalji poruku.
Pile super i siljak trio fantastiko.
Dobio po usima,a sta je htio znas ti bolje nego ja.
Posto je ova sezona zavrsena,vidim rece ovaj tvoj kolega da ste doveli Diattu.
Alal vam vera,dobre sponzore je ajfel uganjao
Pusti se ti sponzora i diate nego reci sta je htio Siljak u Vitezu ?Orton je napisao/la:Pile super i siljak trio fantastiko.
Cvaraka i da pita posto je abortus
Mene nervira sto se pokusava od navijaca napraviti teniska publika Zato kazem debiliDukeOfWellington je napisao/la:To im je posao, zbog toga i postoje.
Ali nije to uopšte bitno u cijeloj priči. Primitivizam poput ovoga je modus operandi mnogih navijačkih grupa širom svijeta, ali nema tako puno država u kojima je ovakav primitivizam podržan od strane širih narodnih masa pod plaštom lažne borbe protiv uticaja LGBT kulture na društvo. Kao osoba koja u političkom smislu stoji između desnog centra i desnice i kao tradicionalista mislim da nema potrebe da posebno objašnjavam šta mislim o ovom uticaju, a i rekao sam to u nekoliko navrata ovdje. Problem nastaje kad se primitivci stave u prvi plan ove borbe i vode navodnu borbu protiv LGBT uticaja, a u principu samo demostriraju vlastiti primitivizam i netrpeljivost, a u slučaju pojedinaca i ksenofobiju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Tako sam i mislio neko lupa a ti se primasOrton je napisao/la:Cvaraka i da pita posto je abortus

i ti meni u zdravlju i veselju
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Postavlja se pitanje kome bi to smetalo uopšte.Heller je napisao/la: Mene nervira sto se pokusava od navijaca napraviti teniska publika Zato kazem debili
Ali nije ni to bitno. Bitno je da su ovakve parole neprihvatljive bilo gdje i bilo kad.
Sada ispade da BHT ne želi digitalizaciju a onoliko skupu opremu kupili. Svašta ovdje čovjek može pročitati.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 18 maj 2015, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- samo_lijevo
- Kontakt:
jesu nasli od koga ce traziti.“The rules of football are clear, acts of discrimination are to be challenged and sanctioned, we will be contacting the Bosnian FA and the Bosnian government asking them to do just that.
http://www.theguardian.com/football/201 ... jevo-derby
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 18 maj 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nije sve u opremi.Mancini je napisao/la:Sada ispade da BHT ne želi digitalizaciju a onoliko skupu opremu kupili. Svašta ovdje čovjek može pročitati.

Da je oprema najveći problem digitalizacije, ta digitalizacija bi bila sprovedena prije pet godina. Nije najveći problem ni politika. To je možda i jedina stvar oko koje su političari na kraju bez puno trzavica našli zajednički jezik. I da je politika u pitanju davno bi to bilo rješeno.
Problem je u nesistematskom zapošljavanju godinama u FTV i BHT. Bilo je svakako toga i u trećoj televiziji, ali je RTRS našao pravilan modus da smanji to do prihvatljivih granica. Zamisli kakav bi haos u te dvije televizije nastao kada neko krene da prečešljava poslovanja. Nek im je bog na pomoći.
I oprema za digitalizaciju je kupljena, i uskladištena. Samo je problem što Statut predviđa formiranje korporacije koja bi objedinila sva tri javna emitera. A do toga nije došlo jer je FTV na sjednici bio uzdržan, a BHT odbio.

Bas iz tog razloga bi mogli uskoro ovako

Nije baš tako, al' u svakom slučaju ne bi bilo kao i do sada.
U jednu ruku, ja i ne gledam pretjerano javne emitere, pa mi sa te strane i nije neka šteta. Međutim, javni RTV servis/sistem ima jednu potpuno drugu dimenziju. On je hajde da upotrijebim taj omiljeni politički izraz "temelj državnosti", i sa te strane ne smije nestati. Ovo je definitivan rok, 17. jun, i sumnjam da će nam dati još jedan poslije njega, previše se odugovlačilo. Region je čitav to uradio, i bgm radi nas to neće čekati, tako da će biti ozbiljnih sankcija.

U jednu ruku, ja i ne gledam pretjerano javne emitere, pa mi sa te strane i nije neka šteta. Međutim, javni RTV servis/sistem ima jednu potpuno drugu dimenziju. On je hajde da upotrijebim taj omiljeni politički izraz "temelj državnosti", i sa te strane ne smije nestati. Ovo je definitivan rok, 17. jun, i sumnjam da će nam dati još jedan poslije njega, previše se odugovlačilo. Region je čitav to uradio, i bgm radi nas to neće čekati, tako da će biti ozbiljnih sankcija.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne bih da branim prekomjerno zapošljavanje jer to svakako nije moj stav, ali malo bih da se osvrnem na ovaj dio. Ovdje kako ja vidim zamišljeno je da se tri televizije, dakle državna i dvije entitetske, spoje u korporaciju na ravnopravnim osnovama. Mislim da je to klasično politikanstvo, ne mogu entitetske televizije i državna televizija biti tri ravnopravna partnera. Ono na što bi trebalo da se desi jeste to da BHRT bude krovna korporacija o kojoj se govori, a čiji bi ogranci bili FTV i RTRS ili najbolje samo RTRS, gdje bi se FTV utopila u BHRT jer svakako njeno postojanje nema nikakvu svrhu. Kad ovo kažem onda nemam namjeru da RTRS stavim pod kapu BHRT-a u smislu uređivačke politike nego isključivo u smislu poslovanja, gdje bi se pravilnicima onemogućilo da BHRT utiče na uređivačku politiku RTRS-a, što svakako ne bi bilo realno očekivati da se desi.Pappy je napisao/la: I oprema za digitalizaciju je kupljena, i uskladištena. Samo je problem što Statut predviđa formiranje korporacije koja bi objedinila sva tri javna emitera. A do toga nije došlo jer je FTV na sjednici bio uzdržan, a BHT odbio.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Orton je napisao/la:
Bas iz tog razloga bi mogli uskoro ovako

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.