FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bio je dzelo jutros na TVSA poklanjali dresove i salove kaze bi ce opet
svoj ti pos'o !
To što ne znaš pismo koje je više bosansko nego sama latinica je tvoj problem...uči, čitaj...Zeljo-St.Pauli je napisao/la:Daj pisite svoje molbe i komentare LATINICOM kao i citav Svijet....jeli to trebam prevodioca da procitam sta pises....." je napisao/la:" " на ? $.
? " ' " $ на РТРС-у ? са ", ? " " " % " ? ? за $ ?' ? " је " ?.
На нету " ? ? се ? $....
А ' " $ ? је " $ вас " "????? па " вас % $, " вас " ту ТВ % & је ? ". " $ $ " " "?
% " ? $ $ ту "
Borac me nije impresionirao. Doduše igrali su bez dva ili tri jako važna igrača, ali mislim i da su malo podlegli atmosferi. Iako su oba slobodnjaka bila vrhunski izvedena. Onaj Jandrićev odbranjeni je bio još i bolji od Kajkutovog.
Jedno je sigurno, utakmice u kupu će biti odlične. Pogotovo ako Borac posustane u borbi za titulu, a iskreno mislim da banjalučani nemaju ekipu za prvaka.
-
- Kontakt:
Šta reći, a što nije ranije rečeno...?
Ukratko, Borac dao 2 gola iz ničega, Željo superioran svih 90 minuta. Trener Borca može pitat Amara da mu daje instrukcije iz taktike i postavke igre
Od navijanja sam bio naježen skoro cijelu tekmu, prejako stvarno...
Ukratko, Borac dao 2 gola iz ničega, Željo superioran svih 90 minuta. Trener Borca može pitat Amara da mu daje instrukcije iz taktike i postavke igre

Od navijanja sam bio naježen skoro cijelu tekmu, prejako stvarno...
$ $ су " - " " $Zeljo-St.Pauli je napisao/la:Daj pisite svoje molbe i komentare LATINICOM kao i citav Svijet....jeli to trebam prevodioca da procitam sta pises....." je napisao/la:" " на ? $.
? " ' " $ на РТРС-у ? са ", ? " " " % " ? ? за $ ?' ? " је " ?.
На нету " ? ? се ? $....
А ' " $ ? је " $ вас " "????? па " вас % $, " вас " ту ТВ % & је ? ". " $ $ " " "?
% " ? $ $ ту "

у Уставу ", " $ су ? " ? " ?. То је ' уставно право " " не ' то $ " ". & $ " у ? овог ' " $ се ' " " ? " ?.
То % " не % $ " $ $ " у својој $, то " ' ?. Ја ' & " " &, ? $ $ " $ попут &, ја - $ " " ?.
а & те % ? " % ' " " " & :
http://www.crosign.com/hr/cirilica-latinica-konverter
"" ПУТ ""
posto se ovdje ne smiju postavljati klipovi navijanja i sl. potrazite na youtube izasao je klip atmosfere i navijanja sa Grbavice
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
sad pogledao klip...auuu jbt kako je prejako navijanje,ma niko nam nije ni do koljena....
1921-2011
Ima li ko slika u vecem formatu, treba mi novi wallpaper 

Imas na http://www.fkzeljecnicar.comBABO je napisao/la:Ima li ko slika u vecem formatu, treba mi novi wallpaper
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako mislite na onaj klip od 9 min moj komentar je:nedaTM87 je napisao/la:posto se ovdje ne smiju postavljati klipovi navijanja i sl. potrazite na youtube izasao je klip atmosfere i navijanja sa Grbavice
RP: Preporucuje se samo navijackoj skupini TM, klip sadrzi perverzne i frustrirajuce detalje za druge navijacke skupine, preporucuje se roditeljska paznja ako su u pitanju pitari ili osobe sa srcanim manama

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Neke jos nisu emocije popustile 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Navijac Sarajeva zove na mobitel navijaca Zelje a sa druge strane cuje glas ljubazne gospodje koji mu kaze: "birani pretplatnik je trenutno NEDOSTIZAN, molim vas pokusajte ponovo".
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
MoooćnooStole iz Bora je napisao/la:Navijac Sarajeva zove na mobitel navijaca Zelje a sa druge strane cuje glas ljubazne gospodje koji mu kaze: "birani pretplatnik je trenutno NEDOSTIZAN, molim vas pokusajte ponovo".

хахахахахаStole iz Bora je napisao/la:Navijac Sarajeva zove na mobitel navijaca Zelje a sa druge strane cuje glas ljubazne gospodje koji mu kaze: "birani pretplatnik je trenutno NEDOSTIZAN, molim vas pokusajte ponovo".

ово - $ " на &

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ima nas kojima je cirilica bila prvo pismo ..scorpion je napisao/la:Sunta,ne mogu se sloziti sa tobom...ciriliaca je pismo koje se uci u 2 razredu osnovne(mozda sam malo kasnije,ali ja sam je ucio u 2 osnovne),ne sluzim se s njom,ali znam je citati sigurno,sto nisam bas siguran za pisanje,ali uz malo obnavljanja gradiva,siguran sam da bi mi i to islo...sve u svemu,forum na kojem svako moze pisati na pismu kojem zeli,ko ne zna citati,ne mora ni citati,neka preskoci tak post...

AMAR OSIM
', ' ? $ " $ $ "поново" ¥ ?, јер " """ ', % ' ? " то $ на ".scorpion je napisao/la:Sunta,ne mogu se sloziti sa tobom...ciriliaca je pismo koje se uci u 2 razredu osnovne(mozda sam malo kasnije,ali ja sam je ucio u 2 osnovne),ne sluzim se s njom,ali znam je citati sigurno,sto nisam bas siguran za pisanje,ali uz malo obnavljanja gradiva,siguran sam da bi mi i to islo...sve u svemu,forum na kojem svako moze pisati na pismu kojem zeli,ko ne zna citati,ne mora ni citati,neka preskoci tak post...

зато $ " ", " не знате ?, " је!!! по " је она % $ ?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Interesantna vam je rasprava ili dijalog, kako god hocete ali ne bi bilo lose da je prebacite na neki drugi PDF. Neki o jezicima, kulturi dijaloga i slicno a ovde da se vratimo prici o Zelji ...
" ' је расправа ? $, & $ хоцете ? не " ? ? $ је " на " $ $. " о ", ? $ " ? а $ $ се " " о " ...

" ' је расправа ? $, & $ хоцете ? не " ? ? $ је " на " $ $. " о ", ? $ " ? а $ $ се " " о " ...

AMAR OSIM
o klipu da ti srce staneHamo je napisao/la:O kakvom je klipu riječ
završena diskusija oko ćirilice i latinice. pišite i čitajte kako hoćete, to je sloboda izbora. samo nemojte pisati isto dva puta.
daj ba prodjite se vise cirilice i latinice...svak ko ne zna cirilicu trebao bi je nauciti tako je i sa latinicom
koga zanima danas u 5h je trening

koga zanima danas u 5h je trening

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.