Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Isti problem kao u grasu.
Manjak vozaca visak u kancelarijama
Manjak vozaca visak u kancelarijama
Oprema nije jedina stvar koja se moze modernizovati.Mancini je napisao/la:O čemu pišete? Dobili su nedavno kompletnu digitalnu opremu u sklopu digitalizacije javnog servisa.
Politika "koči" postupak digitalizacije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Clan porodice mi radi na javnom servisu i mnogi bi se zaledili kad bi znali kakav ustvari javasluk dole vlada. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eto, o tome ja trubim godinama. Kome treba FTV, čemu on služi? Ako postoji medij preko kojeg Bošnjaci u krajnjoj liniji treba da hrane patriotsku sujetu onda je to BHT. FTV, kao medij FBiH ne predstavlja nikoga jer FBiH nije u centru pažnje bilo kojeg naroda i pojedinačnog građanina ovdje. Ona je rezidualna teritorija koja postoji samo zato što postoji i manji bh. entitet, a služi samo onima koji su se dobro uhljebili u njene institucije.AnelZ je napisao/la: Za trenutni kvalitet i sistem rada imaju visak zaposlenih, sto ne znaci da ova cifra ne bi bila optimalna kada bi se izvrsila reorganizacija, modernizacija i poboljsanje kvaliteta javnih emitera. RTRS nema sanse da ugasimo, no zasto se ne bi tezilo gasenju FTV i 2umjesto toga napravili BHT2 koji bi bio vise fokusiran na određenu tematiku (tipa kultura i sport).
Gašenje FTV-a može rezultirati otvaranjem ne jednog nego tri dodatna kanala BHT-a najmanje.
Jel tko primjetio igrača Mladosti skroz lijevo, kada su dali gol.vedator je napisao/la:Da je još bio gol, bila bi akcija i gol sezone, šteta.Sabinho je napisao/la:Jao akcije Mladosti na 0:35![]()

Čovjek udari šprint prema tribini gdje nema nikog

Valjda se pogubio od sreće, ja sam se valjao sinoć

tuzlanska Sloboda
RTV taksa, "kanal na hrvatskom jeziku" (ugrozeni, sto ne razumiju), RTRS odbija digitalizaciju - politika, određena zakonska rjesenja i regulisanja.AnelZ je napisao/la:Oprema nije jedina stvar koja se moze modernizovati.Mancini je napisao/la:O čemu pišete? Dobili su nedavno kompletnu digitalnu opremu u sklopu digitalizacije javnog servisa.
Ima dosta posla i problema a rok za prelazak je nekada u julu.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 18 maj 2015, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma jok kad to oni nece da rade, npr mogli bih na "BHT 2" kad bih napravili da smo oko se sporta vrti taj kanal o PL, Prva liga FBiH da i ujedno i njima bude kao neki sponzor...AnelZ je napisao/la: no zasto se ne bi tezilo gasenju FTV i umjesto toga napravili BHT2 koji bi bio vise fokusiran na određenu tematiku (tipa kultura i sport).

i naravno repka fudbal, rukomet, kosarka i itd...
Al eto dzabe bi mi ovdje pisali neke stvari kad ti tukmuzi nece nista da naprave gledaj sta mozes i eto.
ludiloooooooo, stvarno s čim se vi pojedinci bavite. postoji ji ista drugo osim fudbala, samo presipate iz šupljeg u prazno. I zašto blokada na FB?molotovljev je napisao/la:al' kad sam čuo; ko ne skače mrzi Želju... na trenutak sam pomislio da su fanaticosi na jugu.![]()
- invincible1921
- Kontakt:
mi smo prosle godine tek uveli HD...dovoljno je receno. Ne treba kriviti novinare koji rade tamo bar ne one koji su tu da zaista rade, nego treba krivit administraciju i uslove koje radnici imaju...
=\_1921_/=
A od naredne bi mogli uvest snijeg 24h dnevno jer nismo izvrsili digitalizaciju
Ma ne šilji se samo kod nas, evo gledam Plzen - Jihlava, gostima tri puta svira nepostojeći ofsajd (Mešanoviću), a domaćin ga zabija iz ofsajda, nije ni pomislio da digne zastavicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako se UEFA umjesa bice kazni za FK Sarajevo, a mogla bi kompletna liga da strada radi ovoga !Navijačka grupa Horde zla našla se na udaru kritika mreže "Fudbal protiv rasizma u Evropi" (FARE) zbog transparenta koji su njihovi pripadnici prošle subote držali na utakmici fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar na sjevernoj tribini stadiona Koševo.
FARE (Football Against Racism in Europe) je mreža pokrenuta s ciljem borbe protiv diskriminacije u evropskom fudbalu. Osnovana je u Beču u februaru 1999. godine nakon sastanka predstavnika navijačkih grupa, udruženja igrača i fudbalskih saveza. U svom radu ima podršku UEFA-e, FIFA-e i Evropske komisije.
mogli bi svi po guzovima dobit

Pravi se ti pametean, UEFA je strogo protiv bilo kojeg vida mrznje i nasilja, a ova organizacija "FARE" je veliki igrac u tom polju.
A mi smo poznat region po primitivizmu i idiotizmu, ovi jedva cekaju da nas kazne.
A mi smo poznat region po primitivizmu i idiotizmu, ovi jedva cekaju da nas kazne.
3 boda zelji
Ne, nego poseban tretman u evropskim takmicenjima za svaki klub iz BiH gdje ce svaka sitnica odlucivati o tome da li ce te UEFA izbaciti iz takmicenja iako pobjedis na terenu ili neOrton je napisao/la:3 boda zelji

Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 18 maj 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Neka Njobe i Zula posalju pismo Uefi da se osjecaju ugrozeno zbor transa
FARE ga je u par navrata dobro zacero Dinamu, al meni ide licno na **** sto se za svaku sitnicu bune, debili...Elegant je napisao/la:Pravi se ti pametean, UEFA je strogo protiv bilo kojeg vida mrznje i nasilja, a ova organizacija "FARE" je veliki igrac u tom polju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To im je posao, zbog toga i postoje.
Ali nije to uopšte bitno u cijeloj priči. Primitivizam poput ovoga je modus operandi mnogih navijačkih grupa širom svijeta, ali nema tako puno država u kojima je ovakav primitivizam podržan od strane širih narodnih masa pod plaštom lažne borbe protiv uticaja LGBT kulture na društvo. Kao osoba koja u političkom smislu stoji između desnog centra i desnice i kao tradicionalista mislim da nema potrebe da posebno objašnjavam šta mislim o ovom uticaju, a i rekao sam to u nekoliko navrata ovdje. Problem nastaje kad se primitivci stave u prvi plan ove borbe i vode navodnu borbu protiv LGBT uticaja, a u principu samo demostriraju vlastiti primitivizam i netrpeljivost, a u slučaju pojedinaca i ksenofobiju.
Ali nije to uopšte bitno u cijeloj priči. Primitivizam poput ovoga je modus operandi mnogih navijačkih grupa širom svijeta, ali nema tako puno država u kojima je ovakav primitivizam podržan od strane širih narodnih masa pod plaštom lažne borbe protiv uticaja LGBT kulture na društvo. Kao osoba koja u političkom smislu stoji između desnog centra i desnice i kao tradicionalista mislim da nema potrebe da posebno objašnjavam šta mislim o ovom uticaju, a i rekao sam to u nekoliko navrata ovdje. Problem nastaje kad se primitivci stave u prvi plan ove borbe i vode navodnu borbu protiv LGBT uticaja, a u principu samo demostriraju vlastiti primitivizam i netrpeljivost, a u slučaju pojedinaca i ksenofobiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.