FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2015, 09:48

moustapha je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Kapacitet stadiona u Vitezu je 3.500 mjesta a mi ćemo vjerovatno dobiti dio ove tribine (iako ne sumnjam da ćemo je napuniti i da će nam faliti mjesta)

slika

Zamolio bi ako ima neko iz Viteza ovdje ili neko od onih koji su već ranije igrali sa Vitezom na ovom stadionu da nam javi gdje sa autima, motorima, kombijima, autobusima, kamionima, helikopterima, avionima i ostalim prijevoznim sredstvima, jer koliko vidim nema neki parking u blizini stadiona?!
Ima li jos jedan tribina? Ova mi izgleda taman za nas. :mrgreen:
Ova tribina prima jedva 2000 milje sto je premalo za nas.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 18 maj 2015, 09:53

Ma ko te pita za koga navijas ja kupujem ulaznicu za vitezove navijace i navijam za Sarajevo neka tuku ako smiju :D ..Mene je strah opet samo mutnih radnji rovljenje rupa na terenu kao zamke u prahistoriji kao na palama kad nam se Pura povrijedio ili da ne pokose teren pa da izgleda pasnjak...Ako budu optimalni uslovi za igru pun stadion Hordi momci izadju da preoru teren ne treba sumnjati u pobjedu samo jako.
Samo Sarajevo

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 maj 2015, 09:54

moustapha je napisao/la:
Ima li jos jedan tribina? Ova mi izgleda taman za nas. :mrgreen:
Ima još jedna koliko sam uspio skontati na suprotnoj strani od ove.
mma_hz je napisao/la:Ova tribina prima jedva 2000 milje sto je premalo za nas.. ;)
U kakvom raspoloženju će nas dočekati daj Bože da i ovu dobijemo, do sada svi što su bili ovdje dobijali su ovaj početni dio gdje je slovo V ali se nadam da će se nešto riješiti da dobijemo ovu tribinu cijelu pa ćemo se nagurati jbg. A i ako ne dobijemo otići tamo kupiti kartu za ovu tribinu i redati se do kopa pa nek' se je*u.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2015, 09:55

Vitezu za sada ne igraju dva standardna igraca..stoper i onaj sto je sada dobio crveni u Ugljeviku...
valjda oni nemaju kapacitet da nadoknade kvalitetnu izostanak dva standardna igraca..
Ma brate ,ko ce zabraniti 3 do 4 milje ljudi bilo sta...i oni jedva cekaju da uzmu kakvih para i da ih proslijede Travniku za pobjedu.. :D :D
FK SARAJEVO.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2015, 10:18

Head je napisao/la:Ko bude pis'o negativu po forumu i trazo dlaku u jajetu narednih dana dabogda suhog qrca citav zivot hodo.
Brat je u pravu amiđa bolan šta ti hočeš id Bilbije ili Miloša?Bilbija je ighrao odlično na sredini uz Cimirote najboljeg na derbiju pa zar ti nije zapalo za oko u jednom momentu posjed lopte u zadnjih 5 minuta 87-13 to niko ne spominje i u drugom je Bilbija pao fizićki i zato je dobro što je zamijenjen a Miloš pa ja od Sušića i Pašića ljepši potez nisam vidio na stadionu za ono se dolazi na utakmice dvojica po ćevape a treči po pivu .Amiđa opušteno brate nije to tako loše izgledalo kako ti govoriš koja blamaža sve su napravili iz naših grešaka a greške su plod kopncentracije naših igrača ulog je veliki bio i to je razlog nisu oni nešto nas nadigrali imali su dbije tri dobre prilike a imali smo i mi pa tako da je ivaj rezultat realan ali blamaža pa na kraju je posjed lopte bio ćini mi se 63-37 nema tu govora o blamaži.Evo vidiš i po naslovima u avazu kaže Mulalić Dominacija koja bolan koje ocjene smrada od novinara.Jesta mali 18 bio dobar ali samo u drugom poluvremenu u prvom ga nije bilo (pojeo ga Bilbija) drugo sam ti već rekao šta je ali Gojko pa rupa 5-6 mjesta pa onda neki od ostalih igrača iz oba tima.Naši stoperi nisu bili baš na visini zadatka ustvari Tatomirović dok je Kovačević uništio Bajića.Ma sam si naveo eto 67% posjed pa koja je tu mogla blamaža biti mogla je uletiti frljoka ali to je sport što se igre tiće blamaže nije moglo biti jer ispade sad nas željo razvalio a statistika drugačije govori.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 maj 2015, 10:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 maj 2015, 10:18

Ma glupost je pricati o kartama.
Odeš dole kupiš kartu i uđeš.Jutros sam pricao sa frajerom iz Viteza,i on kaže da bez ikakvih problema ce navijaci Sarajeva uci na stadion.Dole i nema nekog interesovanja, mozda posto Sarajevo dolazi dođe par stotina njihovi građana i to je to.Oni su na to vec naucili ,a kako kaže navijaci Celika sjede na tribinama, predviđenim za domacina bez ikakvih problema.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2015, 10:27

Hoce li njima jos neko nedostajati osim Milosa i Barisica?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2015, 10:29

Kod njih po meni su najopasniji Basara i Jusufbasic..s njima ce biti problema,al bice 0 2 mirno..
FK SARAJEVO.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 18 maj 2015, 10:32

mma_hz je napisao/la:Kod njih po meni su najopasniji Basara i Jusufbasic..s njima ce biti problema,al bice 0 2 mirno..
aBd

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 maj 2015, 10:37

amypitar je napisao/la:Ma glupost je pricati o kartama.
Odeš dole kupiš kartu i uđeš.Jutros sam pricao sa frajerom iz Viteza,i on kaže da bez ikakvih problema ce navijaci Sarajeva uci na stadion.Dole i nema nekog interesovanja, mozda posto Sarajevo dolazi dođe par stotina njihovi građana i to je to.Oni su na to vec naucili ,a kako kaže navijaci Celika sjede na tribinama, predviđenim za domacina bez ikakvih problema.
De pitaj frajera gdje ima parking za auto da nije odmah kod stadiona. :D

Matej Delač

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 18 maj 2015, 10:41

sekac je napisao/la:
Head je napisao/la:Ko bude pis'o negativu po forumu i trazo dlaku u jajetu narednih dana dabogda suhog qrca citav zivot hodo.
Brat je u pravu amiđa bolan šta ti hočeš id Bilbije ili Miloša?Bilbija je ighrao odlično na sredini uz Cimirote najboljeg na derbiju pa zar ti nije zapalo za oko u jednom momentu posjed lopte u zadnjih 5 minuta 87-13 to niko ne spominje i u drugom je Bilbija pao fizićki i zato je dobro što je zamijenjen a Miloš pa ja od Sušića i Pašića ljepši potez nisam vidio na stadionu za ono se dolazi na utakmice dvojica po ćevape a treči po pivu .Amiđa opušteno brate nije to tako loše izgledalo kako ti govoriš koja blamaža sve su napravili iz naših grešaka a greške su plod kopncentracije naših igrača ulog je veliki bio i to je razlog nisu oni nešto nas nadigrali imali su dbije tri dobre prilike a imali smo i mi pa tako da je ivaj rezultat realan ali blamaža pa na kraju je posjed lopte bio ćini mi se 63-37 nema tu govora o blamaži.
Ja sam rekao da smo mogli doživjeti blamazu ne dao Bog i to upravo radi njih dvojice koji su za men bili katastrofalni. Onaj dribling Stojceva kod aut linije meni apsolutno nista ne znači i ne može biti opravdanje za onu njegovu igru. UZ onako lošu igru njih dvojice mi smo opet imali loptu u nogama i ona utakmica se trebala dobiti bez problema, ali ne mi je nismo dobili već smo im dozvolili da odnesu bod i sada slusamo i čitamo kako je mali Amir igrač utakmice i to na sva zvona sve zahvaljujući ovoj dvojici koji kao da nisu ni igrali... Nema potrebe da mi ih neko pravda kad svi smo vidjeli da je njihova predstava na najbitnijoj utakmici za sve nas bila smijesna...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 maj 2015, 10:50

Ja ne znam kako neki igrac moze zasluziti pohvale, kada u 13 utakmica, u svih tim utakmicama je bar 1-2-3 gola upropastio..
Ako neki igrac citavu polusezonu usporava igru Sarajeva, dakle kvari igru Sarajeva, kako on moze biti majstor?
Nastranu to sto on sve zna s loptom, on jednostavno nas usporava u svakom pogledu..

Za Bilbiju je grehota trositi rijeci.. Momak jednostavno ne zeli da igra..
Dovoljno mi je bilo da vidim, cim je potpisao ugovor, a nije zelio, on u prvih 11..
Al eto, sto se mene tice samo mi daj titulu.. Slavit cu je zbog SARAJEVA, ne zbog manekena...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 maj 2015, 10:57

STOP NEGATIVNOSTI NA FORUMU
1946

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 18 maj 2015, 11:02

Al automatski stop :D :zviz: :njanjanja:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 18 maj 2015, 11:07

Osim Dženine izjave nigdje nema informacija da je Bilbija produžio, da jeste objavila bi službena stranica.

A Puzi u Vitezu neka Basaru stavi u džep da nam se ne bi ponavljale stvari iz prošlosti.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 maj 2015, 11:09

IDEMO U VITEZ NAPRAVITI ŠPICU, NABITI KOMPLEKSE, POSTAVITI STANDARDE.

Je*o vas negativa imamo priliku osvojiti titulu a vi pričate neke gluposti, bolje tu energiju potrošite na put za Vitez i deranje grla i dlanova u Vitezu.

SVI U VITEZ

Matej Delač

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 18 maj 2015, 11:12

Head je napisao/la:STOP NEGATIVNOSTI NA FORUMU

Nisu to nikakve negativnosti, i ne vidim razlog za zasto bi trebao sutjeti ili pricati pozitivno o njihovom nastupu ako nista pozitivno nije bilo u istom.
Da su njih dvojica bili na prosjecnom nivou samo, mi bi onu utakmicu dobili milion posto i slavili titulu. Oni su profesionalci koji su dobro placeni i od kojih se ockuju da daju 110% svojih mogucnosti na svakoj utakmici, a da ne spominjem DERBI utakmicu gdje trebaju da ginu i da grizu i svaki od vas koji im trazi opravdanje za onu utakmicu ili ko kaze da su dobro odigrali, ili se ne razumije u fudbal ili jednostavno ne razumije sta znaci derbi utakmica!!!!

Ja od svojih 30+ godina imam 20 redovnih provedenih na Kosevu i sve se moglo oprostiti i oprastalo se ali kukavicluk i nezainteresovanost NA DERBIJU nikada!!!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2015, 11:20

amidzaTan je napisao/la:
Head je napisao/la:STOP NEGATIVNOSTI NA FORUMU

Nisu to nikakve negativnosti, i ne vidim razlog za zasto bi trebao sutjeti ili pricati pozitivno o njihovom nastupu ako nista pozitivno nije bilo u istom.
Da su njih dvojica bili na prosjecnom nivou samo, mi bi onu utakmicu dobili milion posto i slavili titulu. Oni su profesionalci koji su dobro placeni i od kojih se ockuju da daju 110% svojih mogucnosti na svakoj utakmici, a da ne spominjem DERBI utakmicu gdje trebaju da ginu i da grizu i svaki od vas koji im trazi opravdanje za onu utakmicu ili ko kaze da su dobro odigrali, ili se ne razumije u fudbal ili jednostavno ne razumije sta znaci derbi utakmica!!!!

Ja od svojih 30+ godina imam 20 redovnih provedenih na Kosevu i sve se moglo oprostiti i oprastalo se ali kukavicluk i nezainteresovanost NA DERBIJU nikada!!!!!!!!
Ajde brate,kad uzmemo titulu onda cu im **** majku a sada samo pozitivno,samo podrska ,samo hrabro,do smrti HORDE ZLA!!
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2015, 11:34

aBd ja se sljedece sezone najvise nadam ovim juniorima,sto vise sanse da dobijaju narocito ovi reprezentativci..
FK SARAJEVO.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 18 maj 2015, 11:35

Je li tacno da bi Tan mogao doci protiv Slobode?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, Tarapi i 23 gosta.