zbog dovođenja igraca tipa veliza, lisboe(kako li vec)...Kevin je napisao/la:ovako, do hrgovića nije sigurno, idanas je covjek bio najborbeniji na terenu i probijao je i bas je dobro odigrao, jedini je pljesak dobio kad je izlazio..carina je napisao/la:Mirko Hrgovic je i sad jedan od najboljih igraca lige, ako ne i najbolji. U nogama ima kao bar 90 % ostatka igraca Premier lige. Porediti njegove znanje i iskustvo sa ostalim je nazimislivo. A slozio bi se sa par komentara prije, da covjeku treba trener a i stimung u ekipi. Nije valjda Hrgovic zaduzen za stimung? Sto posto sam siguran da odradi ono sto trener od njega trazi. Gledao sam ga nedavno i u Vrapcicima. Covjek mora da se vrati do svog gola po loptu, jer ga nema ko izbaciti i dati mu je, a probija krila i napada protivnicki gol.bh hrvat je napisao/la:široki je dobro funkcionirao dok im se nije pojavila islužena raga hrgovic, koji je vjerovatno poremitio i atmosferu medju igračima
ka odrugo, po meni, kod nase ekipe je uopce problem sto je itko dosao sada!, zasto? pa jebote zato sto se odmah kvari atmosfera u ekipi, dolazi do psihičkih barijera zbog bojazni za pozicijom, svatko igra za sebe i nista drugo..
kao trece, vec sam napisao, nisu klapa, klapa su bili na jesen,a sad je to razbijeno i zna se zasto...
nama nije trebao niti jedan igrač i to su činjenice..
NK Široki Brijeg
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cisto sumnjam da je do Hrgovica, dapace, ne vidim osobbno da je on ista kriv, cak stovise, promece se u najboljeg igraca, ili u najmanju ruku najborbenijeg. Danas je, uz Bandovica, jedini i dobio aplauz. A izasao u 60oj nakon sto je bio najbolji pojedinac na terenu, jos jedan lukav potez...carina je napisao/la:Mirko Hrgovic je i sad jedan od najboljih igraca lige, ako ne i najbolji. U nogama ima kao bar 90 % ostatka igraca Premier lige. Porediti njegove znanje i iskustvo sa ostalim je nazimislivo. A slozio bi se sa par komentara prije, da covjeku treba trener a i stimung u ekipi. Nije valjda Hrgovic zaduzen za stimung? Sto posto sam siguran da odradi ono sto trener od njega trazi. Gledao sam ga nedavno i u Vrapcicima. Covjek mora da se vrati do svog gola po loptu, jer ga nema ko izbaciti i dati mu je, a probija krila i napada protivnicki gol.bh hrvat je napisao/la:široki je dobro funkcionirao dok im se nije pojavila islužena raga hrgovic, koji je vjerovatno poremitio i atmosferu medju igračima
...Život za Široki...
ovaj hrgovic me podsjeca na hasu iz bh reprezentacije, u bajernu je bio vodonoša a bh repki je u pojedinim utakmicama htjeo da igra desetku tako je i kod ovoga imoćanina. svagdje bio bočni igrač a ova ga taraba od trenera stavlja u sredinu i to na zadnjega veznoga
@ barney, kakav veliz i lisboa, pune tribine, iako je veliz meni dobro izgledao ali izgleda da ima problema sa ramenom..
bola, razmisli, ko je sve dosao osim njih dva!?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pa da. Krpi tamo gdje mu skripi, a nije svjestan da sa tim gubi najjace oruzje. Tog istog Hrgovica u probijanjima i napadu. Neznam, moje misljenje, mada sumnjam da grijesim. Gledao sam ga dvije tekme, i vidi se da covjek, sa svojom loptom, ovde nikako ne pripada.bh hrvat je napisao/la:ovaj hrgovic me podsjeca na hasu iz bh reprezentacije, u bajernu je bio vodonoša a bh repki je u pojedinim utakmicama htjeo da igra desetku tako je i kod ovoga imoćanina. svagdje bio bočni igrač a ova ga taraba od trenera stavlja u sredinu i to na zadnjega veznoga
evo jedan komentar koji kaze punoo toga, i dio je onoga sto sam ranije pricao:
potpuno istinit! pa razmislitePrvi i osnovni problem jest u činjenici što momčad nije spremna. Za to je najodgovorniji Kara i kondicijski trener gosp. Crnjac. Jesen i serija deset utakmica bez poraza su prije svega plod Barbarićevog i Franjinog rada da bi Kara, priznao je i sam, ubrao plodove spomenutog dvojca. U zimskoj stanci kad je ekipu trebalo pripreminiti, napuniti "akumulatore" za proljeće, Kara to nije bio spreman. Umjesto da da ostavku on je ostao na klupi i sastavljanje momčadi prepustio Miji koji na daljinski iz Zagreba odlučuje koga staviti. Uz sve to dolaskom Karoglana i Hrgovića poremećena je koncepcija. Kapetana Šilića se primjerice seli od nekmila do nedraga, s lijevog na desni bok pa sve do klupe, a taj isti Šilić za pet minuta s dva poteza protiv Olimpika spasi barem bod. Mogao bi pričati danima, al pametnom dosta....
- Barney Stinson
- Kontakt:
mozda pom. trener hehKevin je napisao/la:@ barney, kakav veliz i lisboa, pune tribine, iako je veliz meni dobro izgledao ali izgleda da ima problema sa ramenom..

mislis na karoglana

19 - ђ - 11
imas komenatar iznad pa procitaj, puno je rekao, a sto je najbitnije istinito...Barney Stinson je napisao/la:mozda pom. trener hehKevin je napisao/la:@ barney, kakav veliz i lisboa, pune tribine, iako je veliz meni dobro izgledao ali izgleda da ima problema sa ramenom..
bola, razmisli, ko je sve dosao osim njih dva!?![]()
mislis na karoglana![]()
jos svi zaboravljaju jednu stvar koja je mozda i najbitnija ovdje!
odlazak BAZINE...uuuu...to nam je gore nego da nam je otisao, recimo, wagner..
Jel neko od vas na tribinama primjetio Varesanovica ,ima jedna slika sa SS ali se nevidi fino mada se cini da jeste...ako je koji od vas vidio pa da pomogne u rijesavanju dileme
Evo i slika u prilog malo uvecana

Evo i slika u prilog malo uvecana

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jemiky_hz je napisao/la:Jel neko od vas na tribinama primjetio Varesanovica ,ima jedna slika sa SS ali se nevidi fino mada se cini da jeste...ako je koji od vas vidio pa da pomogne u rijesavanju dileme![]()
Evo i slika u prilog malo uvecana![]()
- Barney Stinson
- Kontakt:
ako je i bio nije imao sto vidjeti nazalost... bzvze trosio vrijememiky_hz je napisao/la:Jel neko od vas na tribinama primjetio Varesanovica ,ima jedna slika sa SS ali se nevidi fino mada se cini da jeste...ako je koji od vas vidio pa da pomogne u rijesavanju dileme![]()
Evo i slika u prilog malo uvecana![]()

19 - ђ - 11
Pa dobro u svakom slucaju pohvalno od njega sto je isao da pogleda utakmicu narednog protivnika da vidi sta stima sta ne,kako su se samo mangupski poredali
Hvala na odgovoru

Hvala na odgovoru

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na slici sam ja,Gracic,Bevanda i Varesanovic.

- Barney Stinson
- Kontakt:
mangupi jedniherbion je napisao/la:Na slici sam ja,Gracic,Bevanda i Varesanovic.![]()

19 - ђ - 11
neznam jeste li primjetili ali fotoizvještaju ja nisam dosad vidio slike škriparaposebno kući (osim u mostaru) sad jeli to do miljenka karačića koji ne uslika to ili redakcija postavi slike koje ona želi a npr slike manijaka su UVIJEK postavljene horda više manje lešinara itd.jel to neka diskriminacija ili se meni jadnom čini 

- Barney Stinson
- Kontakt:
ne slika miljenkoznalac je napisao/la:neznam jeste li primjetili ali fotoizvještaju ja nisam dosad vidio slike škriparaposebno kući (osim u mostaru) sad jeli to do miljenka karačića koji ne uslika to ili redakcija postavi slike koje ona želi a npr slike manijaka su UVIJEK postavljene horda više manje lešinara itd.jel to neka diskriminacija ili se meni jadnom čini

19 - ђ - 11
Hrgovic nije Imocanin vec Sinjanin,tako da ti to je daleko od sridebh hrvat je napisao/la:ovaj hrgovic me podsjeca na hasu iz bh reprezentacije, u bajernu je bio vodonoša a bh repki je u pojedinim utakmicama htjeo da igra desetku tako je i kod ovoga imoćanina. svagdje bio bočni igrač a ova ga taraba od trenera stavlja u sredinu i to na zadnjega veznoga

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mislim da portal kao takav ni ne tezi da bude nesto tipa ultrastifo i slicno, sto je sasvim i logicno i normalno, sumnjam da ima ikakve veze s nekim preferencijama site-a vec jednostavno do pojedinaca koji stave sliku ili ne, no samim time, koga sta zanima moze lako provjeriti na stranicama grupa koje ih zanimaju, isto kao i upitati bilo sta, jer ovako ne bi imalo smisla pored silnih net-hoolsa, djece, itd.znalac je napisao/la:neznam jeste li primjetili ali fotoizvještaju ja nisam dosad vidio slike škriparaposebno kući (osim u mostaru) sad jeli to do miljenka karačića koji ne uslika to ili redakcija postavi slike koje ona želi a npr slike manijaka su UVIJEK postavljene horda više manje lešinara itd.jel to neka diskriminacija ili se meni jadnom čini
A za gore iznad, dobar je tekst, tako nekako i jest. Sta god tko mislio o Širokom Brijegu ili cemu vec iz vlastitih nekih subjektivnosti, predrasuda, kompleksa, cega vec, u sportskom segmentu moze samo odati priznanje istom i uciti kako se posluje i radi i jest da sam subjektivan naravno, ali da je vise takvih klubova u BiH i da klubovi vise ulaze u sebe, a manje gledaju na druge i pusu se nekim nerealnim velicinama, bili bi svi kolektivno na daleko vecem nivou, a samim time i liga i kvalitet nogometa u njoj, pa na kraju krajeva i moguce europske pretenzije.
...Život za Široki...
Ovo je dokaz da je liga u totalnom k***u !
Nije provokacija nego konstatacija.

Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !
Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.
Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Varijantas8 i 29 gostiju.