Svaka zlatna, pogotovo za Nihadastorm_raider je napisao/la:Kako sada stvari stoje, najvece su sanse da ce samo Mirza igrati.
Djedovica znam sigurno 15 godina, vjerovatno i vise.. i kao sto rece CashMan gore dosta stvari nije za javnost, ali sanse su minimalne da ce igrati. Mi, kao i svi, pravimo idole od igraca (sto Osim stalno spominje i na sto nas stalno upozorava), a ni blizu takva situacija nije sa njima. Rijetki, ali zaista rijetki zaista se mogu smatrati "idolima nacije". Prvenstveno Mirza, pa ogroman red nakon, pa onda neki. Nihadu je sreca sto se zove "Nihad", jer da se zove drugacije, komentari bi bili uzasni. Treba to reci. Mogao bih dosta toga reci..., ali nekom drugom prilikom.
Recimo Varda je nekada strasno popljuvan, a covjek ovu drzavu voli vise nego mnogi.
Sto se tice Nurkica, on zeli da igra i prije da ce igrati nego da nece.
Cesce obratite paznju na jednog Kikanovica i Gordica. Obojica su se nasli na PRVOM okupljanju juniorske reprezentacije BiH u kosarci u historiji ove zemlje i do dan danas njihov nastup za reprezentaciju nije bio upitan nikada. Cak i ne vjerujem da ce Pasalic igrati ako Mirza, Nurkic i Nihad ne budu dosli. Pustite suplje price "ja volim ovu drzavu".
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ni mene, Pargo, De Marcus Nelson, Adams, Hackett,Tracy3McGrady je napisao/la:Mene ne odusevljava ako je fakat Renfroe zvanicno. Fakat ništa specialno. Cooper bi bio mnogo bolje rješenje.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Ni mene, Pargo, De Marcus Nelson, Adams, Hackett,Tracy3McGrady je napisao/la:Mene ne odusevljava ako je fakat Renfroe zvanicno. Fakat ništa specialno. Cooper bi bio mnogo bolje rješenje.
hackett je talijan
pa ko je kriv ako nihad ne dodje? nesto mu nije po volji?? da ga nije misko zajebo, potpiso papir u neznanju?
Ako Nihad ne dođe kriv će biti Nihadbaglama je napisao/la:pa ko je kriv ako nihad ne dodje? nesto mu nije po volji?? da ga nije misko zajebo, potpiso papir u neznanju?

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ulaznice protiv poljske i francuske kupljene, sad samo da budemo sto kompletniji 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kad ce se objaviti znavicno ime novog Amera u repki ?
i Kada ce da se objavi siri spisak za EB ?
i Kada ce da se objavi siri spisak za EB ?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jesi li uzeo na net-u? Vidim da su protiv Francuske i Finske najjeftinije karte vec rasprodate, a i za ostale utakmice bi mogle biti brzo.Tracy3McGrady je napisao/la:Ulaznice protiv poljske i francuske kupljene, sad samo da budemo sto kompletniji
Izgleda da ce Fanaticosi ostati bez karti ako su sve karte (cijela dvorana) pustene u prodaju.
Prvi otpao
Očekivanje Nihada i Mirze a velika vjerovatnoća da i njih neće biti ...

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jesam preko neta uzeo. Protiv Francuza sam uzeo možda i zadnjih 5 četvrte klase i to nisam mogao uzeti svih 5 od jednom, već sam morao 3 stolice jedna pored druge. Jednu sam uzeo pojedinačno ali potrefilo se da bude red ispred ove tri. A petu sam uzeo jedno 20ak metara od ovih i to na drugoj Internet stranici. Samo da Mirza dodjebvb je napisao/la:Jesi li uzeo na net-u? Vidim da su protiv Francuske i Finske najjeftinije karte vec rasprodate, a i za ostale utakmice bi mogle biti brzo.Tracy3McGrady je napisao/la:Ulaznice protiv poljske i francuske kupljene, sad samo da budemo sto kompletniji
Izgleda da ce Fanaticosi ostati bez karti ako su sve karte (cijela dvorana) pustene u prodaju.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tek sad vidim da imam i Rusija : Izrael uz ovu ulaznicu protiv poljske.
Ma ja, sve osim Francuske su ulaznice za dvije utakmice. Ja sam danas uzeo za 4 utakmice, sve osim Finske.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jesi li iz francuske?
Trenutno jesam
50km od Montpellier-a. Gdje si ti?

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Joj Dzeno buraz moj ili sam te pomiješan sa nekim hehe. Ja sam u Annecy ili ako ti je lakše EVAN THONON GAILLARD 

Kikanovic 11 poena i 2 skoka na poluvremenu, Nanterre - Nancy 41:35
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
19 poena i 3 skoka, pobjeda Nancya za vodstvo 1:0 u serijiLloriS je napisao/la:Kikanovic 11 poena i 2 skoka na poluvremenu, Nanterre - Nancy 41:35

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hajmo Nenoooo, hajmooo Stipaneee....Pobjeda vodi medju 4 najbolje ekipe turskog prvenstva.
Ljudi vec se nazire novi selektor, ja sam mu vec halalio onaj ciklus sto je unistio
Ljudi vec se nazire novi selektor, ja sam mu vec halalio onaj ciklus sto je unistio

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Trabzon medju 4 najbolje ekipe u tbl ligibulbasor je napisao/la:Hajmo Nenoooo, hajmooo Stipaneee....Pobjeda vodi medju 4 najbolje ekipe turskog prvenstva.

Neno i Andrija

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, legendarnadruga i 28 gostiju.