FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lijepo je što Sarajevo sve i da hoće ne može pustiti Borcu u zadnjem kolu. Trebaće im za Evrope k'o za hljeba, aBd!
Četiri tima se bore za 2 mjesta. Biće guravo do zadnje minute prvenstva.
Četiri tima se bore za 2 mjesta. Biće guravo do zadnje minute prvenstva.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Stole iz Bora je napisao/la:Eh da je kojim slucajem vise onakvih utakmica u BH PL.
Atmosfera za deset. Sve tribine su bile odlicne i postiglo se ono da svi gledaju utakmicu i navijaju za svoj klub a da ih ne interesuju oni drugi navijaci.
Utakmica. Da se ne prese..vam sad sa nekim analizama, cini mi se da je sve receno. Zeljo je bio puno bolja ekipa citavu utakmicu a posebno u drugom poluvremenu. Kad je Maric uveo Bojica u igru prepade me jedan navijac Borca i rece mi da ce Borac krenuti ofanzivnije. I jesu malo jace krenuli u igru ali onda Lazar daje svoj prvi a za Zelju treci go i sve nade igraca Borca padaju u vodu. Zeljo je poslije toga bio jedini tim na terenu. Apsolutna dominacija do onog 90+ minuta i jednog od rijetkih pokusaja napada gostiju.
Slijedi tesko gostovanje u Tuzli gdje nas domaci igraci sigurno nece maziti.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Don Corleone
- Kontakt:
ahahahahahah :)ma nesto se zajebavaju u zadnje vrijeme pa ih ne pratim ....svadje neka,svasta ... zzzop ...vjeruješ da ste mi bili najjači navijači prije našeg derbija ...19TM87 je napisao/la:pa zar nebi trebao biti na utakmici??? a draze pogledat klip sa zeljine utakmice svatamDon Corleone je napisao/la:aj nek neko postavi klip da vidim golove...
btw: nemoj se sta naljutiti
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE
nemoj o tome...znamo i mi i vi kako je bilo i kako je pocelo... 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
mene je najmanje strah rezultata u tuzli 0, 1 ili 3 boda (sto vise to bolje naravno)
najvise me strah mogucih povreda igraca
najvise me strah mogucih povreda igraca
Od zadnjih 30 mogućih bodova Borac je osvojio 16, a ŽELJO 28!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
E drug samo da pitam za ovu tvoju sliku...Jasno mi je za ove godine da su osvojene titule ali to 46? Ne sjecam se(ustvari nisam se ni rodioŽeljovac je napisao/la:Od zadnjih 30 mogućih bodova Borac je osvojio 16, a ŽELJO 28!

Nakon završetka rata klub se obnavlja i nastupa u prvoj ligi Bosne i Hercegovine koju osvaja i tako se plasira u prvu ligu Jugoslavije, u njenoj premijernoj sezoni 1946/47...aakiica_sa je napisao/la:E drug samo da pitam za ovu tvoju sliku...Jasno mi je za ove godine da su osvojene titule ali to 46? Ne sjecam se(ustvari nisam se ni rodioŽeljovac je napisao/la:Od zadnjih 30 mogućih bodova Borac je osvojio 16, a ŽELJO 28!) da je Zeljeznicar te godine ista osvojio...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- bistrikboy
- Kontakt:
Željezničar je suvereno osvojio prvenstvo Sarajeva, ispred Slobode i Udarnika, što je omogućilo doigravanje sa prvacima druge dvije bh. fudbalske regije - Veležom i Borcem. Poslije četiri utakmice u maju i junu 1946. godine, Željezničar je osvojio prvo mjesto i tako postao prvi nezvanični šampion Bosne i Hercegvine. Ovaj uspjeh je klubu garantovao nastup u inauguracijskoj sezoni prvenstva Jugoslavije i utakmice sa najboljim klubovima iz dugih dijelova bivše države.aakiica_sa je napisao/la:E drug samo da pitam za ovu tvoju sliku...Jasno mi je za ove godine da su osvojene titule ali to 46? Ne sjecam se(ustvari nisam se ni rodioŽeljovac je napisao/la:Od zadnjih 30 mogućih bodova Borac je osvojio 16, a ŽELJO 28!) da je Zeljeznicar te godine ista osvojio...
Izvor: http://www.fkzeljeznicar.com/sadrzaj/historija.php
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Tako znaci..hehe.OK! nisam to znao...Isnar je napisao/la:Nakon završetka rata klub se obnavlja i nastupa u prvoj ligi Bosne i Hercegovine koju osvaja i tako se plasira u prvu ligu Jugoslavije, u njenoj premijernoj sezoni 1946/47...aakiica_sa je napisao/la:E drug samo da pitam za ovu tvoju sliku...Jasno mi je za ove godine da su osvojene titule ali to 46? Ne sjecam se(ustvari nisam se ni rodioŽeljovac je napisao/la:Od zadnjih 30 mogućih bodova Borac je osvojio 16, a ŽELJO 28!) da je Zeljeznicar te godine ista osvojio...

[quote="boccaccio"][quote="Stole iz Bora"][b]Eh da je kojim slucajem vise onakvih utakmica u BH PL. [/b]
Atmosfera za deset. Sve tribine su bile odlicne i postiglo se ono da svi gledaju utakmicu i navijaju za svoj klub a da ih ne interesuju oni drugi navijaci.
Utakmica. Da se ne prese..vam sad sa nekim analizama, cini mi se da je sve receno. Zeljo je bio puno bolja ekipa citavu utakmicu a posebno u drugom poluvremenu. Kad je Maric uveo Bojica u igru prepade me jedan navijac Borca i rece mi da ce Borac krenuti ofanzivnije. I jesu malo jace krenuli u igru ali onda Lazar daje svoj prvi a za Zelju treci go i sve nade igraca Borca padaju u vodu. Zeljo je poslije toga bio jedini tim na terenu. Apsolutna dominacija do onog 90+ minuta i jednog od rijetkih pokusaja napada gostiju.
Slijedi tesko gostovanje u Tuzli gdje nas domaci igraci sigurno nece maziti.[/quote]
Znam da sam ti obecao da cu napisati veliki post,ali stvarno je sve vec receno,pa nisam ni ja htio previse da peglam raju nekom svojom analizom...evo slozicu se ja s tobom za svaku tvoju napisanu rijec...velika vecina je vec sve napisala pa nema smisla ponavljati se...ponosan sam na navijace,ovo su pravi manijaci,ovo je ambijent za koji se zivi...bravo navijaci,bravo igraci,opet ste nas odusevili svojim pristupom...borac blijed,nije bio na nivou,dominirali smo apsolutno cijelu utakmicu...grad je na nogama,pocinje prava trka za titulu,mi to itekako mozemo,imamo taj momenat koji nas nosi cijelo vrijeme,vise niko ne moze reci da se radi o slucajnosti,ovo je tim koji moze napraviti ono sto svi zelimo...cestitam svima,ponosan sam i bicu dugo vremena pod utiskom ove divne predstave !!![/quote]
Boccaccio da ti nisi slucajno sa malte ?
Btw ...
Svaki moj komentar na utakmicu, navijanje, MANIJAKE, igrace, bio bi suvisan, i nemam neke prevelike potrebe da pisem, jer je sve ispisano, receno, pregledano...
Mogu samo reci, MANIJACI UZIVAJTE U EVROPSKOM ZELJI !
Slijedi tesko gostovanje u Tuzli gdje nas domaci igraci sigurno nece maziti.[/quote]

Boccaccio da ti nisi slucajno sa malte ?

Btw ...
Svaki moj komentar na utakmicu, navijanje, MANIJAKE, igrace, bio bi suvisan, i nemam neke prevelike potrebe da pisem, jer je sve ispisano, receno, pregledano...
Mogu samo reci, MANIJACI UZIVAJTE U EVROPSKOM ZELJI !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
" " на ? $.
? " ' " $ на РТРС-у ? са ", ? " " " % " ? ? за $ ?
' ? " је " ?.
На нету " ? ? се ? $....
А ' " $ ? је " $ вас " "????? па " вас % $, " вас " ту ТВ % & је ? ". " $ $ " " "?
% " ? $ $ ту "
? " ' " $ на РТРС-у ? са ", ? " " " % " ? ? за $ ?

На нету " ? ? се ? $....
А ' " $ ? је " $ вас " "????? па " вас % $, " вас " ту ТВ % & је ? ". " $ $ " " "?

% " ? $ $ ту "
"" ПУТ ""
procitao sam negdje da ce sutra tj danas" je napisao/la:" " на ? $.
? " ' " $ на РТРС-у ? са ", ? " " " % " ? ? за $ ?' ? " је " ?.
На нету " ? ? се ? $....
% " ? $ $ ту "

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
?, $ се " не $ % /Baltazar je napisao/la:http://www.bihsoccer.com/bhs_vijesti.php?vise=422
ovdje imas sa bht-a pregled

$ се $ - " " & на ' ? $ него $ - " ? $LIvada je napisao/la: procitao sam negdje da ce sutra tj danasbiti tekma okacena na netu ...pa da svi pogledamo jos koji put

"" ПУТ ""
Snimak čitave tekme će biti sutra u toku dana.a sad za sad evo snimak reportaže sa TVSA,vjerujte vrijedi svako megabajta" je napisao/la:?, $ се " не $ % /Baltazar je napisao/la:http://www.bihsoccer.com/bhs_vijesti.php?vise=422
ovdje imas sa bht-a pregled![]()
$ се $ - " " & на ' ? $ него $ - " ? $LIvada je napisao/la: procitao sam negdje da ce sutra tj danasbiti tekma okacena na netu ...pa da svi pogledamo jos koji put
http://hotfile.com/dl/38604331/4d9e69e/ ... A.mpg.html
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ne znam jeli neko već pisao, ali najjača scena na Sjeveru, kada su navijači Borca zapjevali 'oooo j'ebem te Saraj'vo', ono provokativno, da bi im se Sjever pridružio u pjevanju iste pjesme, ne znaju ovi šta ih je snašlo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@rexxxoNa_
Ne znam jesam li slucajno ili namjerno,ali jesam s malte
Ne znam jesam li slucajno ili namjerno,ali jesam s malte

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
I kad su poceli da pjevaju sa-la-la-la-la Ze-lje-zni-car!Virtu4l je napisao/la:Ne znam jeli neko već pisao, ali najjača scena na Sjeveru, kada su navijači Borca zapjevali 'oooo j'ebem te Saraj'vo', ono provokativno, da bi im se Sjever pridružio u pjevanju iste pjesme, ne znaju ovi šta ih je snašlo.

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Samir Bekrić
Blistavo proljeće Željinog majstora
Najučinkovitiji igrač Premijer lige BiH sa 10 golova i 11 asistencija
Bekrić: Najbolji igrač derbija s Borcem
Veliki derbi dvije najbolje fudbalske ekipe u BiH, Željezničara i Borca, završen je pobjedom Želje 4:2. U izvrsnoj partiji ekipe s Grbavice blistao je Samir Bekrić, koji je s golom i dvije asistencije bio jedan od najzaslužnijih za trijumf "Plavih".
Bekrić je u dosadašnjem toku Premijer lige postigao deset golova i 11 puta asistirao suigračima te je ubjedljivo najkorisniji igrač bh. prvenstva. Kreator igre Željezničara je od dolaska Amara Osima na mjesto trenera počeo pokazivati svu raskoš svog talenta, a izvrsne igre privukle su brojne klubove koji od ljeta žele vidjeti Bekrića u svom dresu.
Rođen je 20. oktobra 1984. godine u Tuzli, a u Željezničar je stigao u zimskom prijelaznom roku u sezoni 2006/2007. Za Željezničar je odigrao tačno 101 utakmicu u Premijer ligi.
Bio je reprezentativac u mladim selekcijama, a debitirao je i za A-reprezentaciju BiH, na utakmici protiv Uzbekistana.
Blistavo proljeće Željinog majstora
Najučinkovitiji igrač Premijer lige BiH sa 10 golova i 11 asistencija
Bekrić: Najbolji igrač derbija s Borcem
Veliki derbi dvije najbolje fudbalske ekipe u BiH, Željezničara i Borca, završen je pobjedom Želje 4:2. U izvrsnoj partiji ekipe s Grbavice blistao je Samir Bekrić, koji je s golom i dvije asistencije bio jedan od najzaslužnijih za trijumf "Plavih".
Bekrić je u dosadašnjem toku Premijer lige postigao deset golova i 11 puta asistirao suigračima te je ubjedljivo najkorisniji igrač bh. prvenstva. Kreator igre Željezničara je od dolaska Amara Osima na mjesto trenera počeo pokazivati svu raskoš svog talenta, a izvrsne igre privukle su brojne klubove koji od ljeta žele vidjeti Bekrića u svom dresu.
Rođen je 20. oktobra 1984. godine u Tuzli, a u Željezničar je stigao u zimskom prijelaznom roku u sezoni 2006/2007. Za Željezničar je odigrao tačno 101 utakmicu u Premijer ligi.
Bio je reprezentativac u mladim selekcijama, a debitirao je i za A-reprezentaciju BiH, na utakmici protiv Uzbekistana.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.