ja sam rekao sta mi se "ucinilo" ali sam to shvatio kao podjebavanje nas i ja moj drug manijak se smijali on kaze sto vas jebu kao podjebavaju nas.brile je napisao/la:Kanarinac dobar si momak i znam da ti nije cilj da provociras al jbt bio sam na jugu i vodja to nije poveo znaci nema sanse, drugo nema sanse da bi to pjevali pa razmisli malo, ni jednog jedinog razlogakanarinac je napisao/la:brate iskreno kad se zavrsila utakmica ja bio na istoku gdje ste gadjali bakljamabrile je napisao/la:Dosta ovdje raja laze i prica gluposti, i jedni i drugi al sto ovaj zip laze e to je nesto nevjerovatno, pravi onaj pacenik od muke poceo da bunca
Manijaci pjevali igrajte picke![]()
![]()
ja sam cuo da da pjevate igrajte picke a igraci pred jugom ali ja sam to shvatio kao da nas podjebajete
.Ni u jednom trenutku nisam pomislio da svojim igracima to govorite mislio sam da podjebajete tako vjeruj zip te ne laze
Eto ako neko naidje na nekom klipu da se to pjevalo ja sebi **** odsjecemu
Izvinite na offu al brate ne mogu ovo da presutim
@Evander znaci nisam nista, hvala i prijatno
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Pjevali pitarske picke. Nije grijeh brinuti se za higijenu ušne školjke.brile je napisao/la:Dosta ovdje raja laze i prica gluposti, i jedni i drugi al sto ovaj zip laze e to je nesto nevjerovatno, pravi onaj pacenik od muke poceo da bunca
Manijaci pjevali igrajte picke![]()
![]()
Koliko ste jučer imali igrača iz svog pogona u prvih 11?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu ko je po tebi igrac jucerasnjeg derbija?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cimirot.
Da ga je Dženo kojim slučajem stavio na beka kao što se govorilo, mislim da bi vas dobili.
Da ga je Dženo kojim slučajem stavio na beka kao što se govorilo, mislim da bi vas dobili.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Još ću ti samo sad ogovoriti, i ako sam rekao da neću više.Virtu4l je napisao/la:Koliko ste jučer imali igrača iz svog pogona u prvih 11?
Ni jednog. I ako mi vjeruješ meni to ni malo ne smeta, isto tako mi ne smeta da naši protivnici imaju po svih 11 iz svoje škole.
Svjestan sam činjenice da je u Omladinskom pogonu u proteklom periodu bio takav javašluk i neprofesionalnost da je sreća pa smo i Dupovca i Radovca uspjeli "proizvesti".
Tek se unazad godinu i pol ili dvije radi profesionalno i tek takav posao će dati rezultate, naravno ne ove sezone ili naredne ali za pet hoće sigurno.
Činjenica da naša kadetska selekcija postiže veoma zapažene rezultate kako u domaćem takmičenju tako i na veoma jakim međunarodnim turnirima daje nam za pravo da se nadamo da ćemo imati mnogo više "naše djece" u prvom timu u budućnosti.
Druga stvar sada je, pored Radovca, u prvom timu i Mihojević (ali po vašim pravilima on nije "naš") pa onda i Anđušić, Burović, Handžić, Herić, Kadušić... Svi su duže od godinu dana (izuzev Handžića koji je imao polusezonu kod vas) u omladinskom pogonu i za njihov razvoj i uspjeh je "kriv" FK Sarajevo.
Zadovoljan?
Ovako na prvu, čini mi se da je to presedan kad su derbiji u pitanju, da jedna ekipa nema niti jednog igrača iz svog pogona u prvih 11.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka cast.Virtu4l je napisao/la:Cimirot.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Splet okolnosti.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Za higijenu analnih otvora toplo prepuracam (ovim jadovima na nasoj temi) redovno koristiti prvo Velkoskog znam golem i tesko je pocjepa otvor, al stisnite zube.pa onda Duljevica kojeg ce te puno lakse primiti, jer se vec osjeti relaksacija sfintera. Za sve nezeljene posljedice i komplikacije upitajte vaseg ljekarnika ili ljecnika. REDOVNO UZIMATI TERAPIJU

Kakav autogol jbtobiteljskicovjek je napisao/la:znam golem

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzeni zahvalite na greski zvanoj Bilbija jer bi bila druga prica na tereu da nismo igrali sa igracem manje 70 min. Vraca se starim navikama, sablonskim izmjenama u identicnim minutama. Ali naucit ce ipak je koliko toliko zelen u ovom poslu!!!! Avazu se nahebem svega za onu ocjenu 6.5 Cimirotu i cinjenicom da su naveli da je pola igraca na terenu imalo boju ocijenu od njega!!!!!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Meni je GOLEM al vama jos u grlu stoji picici maleni.Virtu4l je napisao/la:Kakav autogol jbtobiteljskicovjek je napisao/la:znam golem![]()
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
N E O P I S I V O
-
- Kontakt:
Kakav pačenik majko draga. Kako li je tebi teška bila zadnja decenija, pa tolike frustracije izbijaju iz duše napačene. Nije grehota potražiti stručnu pomoć.obiteljskicovjek je napisao/la:Za higijenu analnih otvora toplo prepuracam (ovim jadovima na nasoj temi) redovno koristiti prvo Velkoskog znam golem i tesko je pocjepa otvor, al stisnite zube.pa onda Duljevica kojeg ce te puno lakse primiti, jer se vec osjeti relaksacija sfintera. Za sve nezeljene posljedice i komplikacije upitajte vaseg ljekarnika ili ljecnika. REDOVNO UZIMATI TERAPIJU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Tipican primjer jadnika koji ne uzima terapiju redovno. Upravo na ovakve posljedice sam htjeo skrenuti paznju. T E R A P I J A J E O B A V E Z N ARade Paprica 9 je napisao/la:Kakav pačenik majko draga. Kako li je tebi teška bila zadnja decenija, pa tolike frustracije izbijaju iz duše napačene. Nije grehota potražiti stručnu pomoć.obiteljskicovjek je napisao/la:Za higijenu analnih otvora toplo prepuracam (ovim jadovima na nasoj temi) redovno koristiti prvo Velkoskog znam golem i tesko je pocjepa otvor, al stisnite zube.pa onda Duljevica kojeg ce te puno lakse primiti, jer se vec osjeti relaksacija sfintera. Za sve nezeljene posljedice i komplikacije upitajte vaseg ljekarnika ili ljecnika. REDOVNO UZIMATI TERAPIJU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Evolution87
- Kontakt:
obiteljskicovjek je napisao/la:Za higijenu analnih otvora toplo prepuracam (ovim jadovima na nasoj temi) redovno koristiti prvo Velkoskog znam golem i tesko je pocjepa otvor, al stisnite zube.pa onda Duljevica kojeg ce te puno lakse primiti, jer se vec osjeti relaksacija sfintera. Za sve nezeljene posljedice i komplikacije upitajte vaseg ljekarnika ili ljecnika. REDOVNO UZIMATI TERAPIJU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obiteljski imaju i oni majku 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
"ONI"MortemHz je napisao/la:Obiteljski imaju i oni majku

Trenutno korisnika/ca: Krajina1999 i 47 gostiju.