FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la samogrbavica » 17 maj 2015, 20:34

Orton je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:
uNbx je napisao/la:A to za baklje je dno dna, ne znam kakve verbalne provokacije da su ti upucene, nemas pravo bacati baklje na gledaoce. Tacno dok neko, ne daj Boze, ne nastrada, kretencici nece doc pameti. Drotovi standardno sve ispratili pogledima. :puke:
A sta ste vi radili prosli derbi na Grbavici. Niste gadjali bakljama navijace Zelje na 5 metara ?
Prosli derbi na Grbavici su prve baklje doletile sa vaseg sjevera prema nama,mi smi ih samo vratili posiljaocu
Ne siri propagandu anamo onih. Ne pravi se lud. MIslim ne odobravam te debilizime, ali nema potrebe da se pise dok se ne pocisti pred svojim vratima.
KHAJ PRICE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 20:35

samogrbavica je napisao/la:
uNbx je napisao/la:A to za baklje je dno dna, ne znam kakve verbalne provokacije da su ti upucene, nemas pravo bacati baklje na gledaoce. Tacno dok neko, ne daj Boze, ne nastrada, kretencici nece doc pameti. Drotovi standardno sve ispratili pogledima. :puke:
A sta ste vi radili prosli derbi na Grbavici. Niste gadjali bakljama navijace Zelje na 5 metara ?
Ocigledno nisi bio prisutan na Grbavici tu tekmu. Slaveci gol bacili ste par baklji na nas dio. Pred pocetak utakmice ste gadjali naseg golmana. Ne toni dublje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 17 maj 2015, 20:41

Opet da ponovim, nemoj da sirite propagandu. Ako si bio na utakmici bio si na sjeveru, a ja sam gledao s juga sve direktno. Ocigledno da nisi bio na utakmici ali hoces da ispadnes pametan. Mi smo prvi bacili na vas baklje, pa je murija nas mlatila, a ne vas. Jelde logicno?

Mislim znam da ste lazovi kroz historiju, ali oko ove gluposti, mislim koji mozak!

Pogotovo ima degena na jugu sto je juce bacala, i na zapadu.
KHAJ PRICE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 20:44

samogrbavica je napisao/la:Opet da ponovim, nemoj da sirite propagandu. Ako si bio na utakmici bio si na sjeveru, a ja sam gledao s juga sve direktno. Ocigledno da nisi bio na utakmici ali hoces da ispadnes pametan. Mi smo prvi bacili na vas baklje, pa je murija nas mlatila, a ne vas. Jelde logicno?
:tokralju: Hahahah pa juce ste samo vi bacali baklje pa jesu vas mlatili? :facepalm: To sad policija koga namlati taj je zapoceo je li??? :facepalm:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 maj 2015, 20:45

Saba tebra, ti se raspravljas sa Aldinom :stop:
1946

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 17 maj 2015, 20:47

Sabinho je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Opet da ponovim, nemoj da sirite propagandu. Ako si bio na utakmici bio si na sjeveru, a ja sam gledao s juga sve direktno. Ocigledno da nisi bio na utakmici ali hoces da ispadnes pametan. Mi smo prvi bacili na vas baklje, pa je murija nas mlatila, a ne vas. Jelde logicno?
:tokralju: Hahahah pa juce ste samo vi bacali baklje pa jesu vas mlatili? :facepalm: To sad policija koga namlati taj je zapoceo je li??? :facepalm:
Poredi tampon zonu od 5 metara. S stadionom Kosevo i rastavljenom tribinom, Koji mozak, koja logika. Ma ja sam degen sto se raspravljam s tobom. Pa Boze pitar, nisam ni ocekivao nesto pametno. poz
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 17 maj 2015, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 17 maj 2015, 20:48

Mislim znam da ste lazovi kroz historiju, ali oko ove gluposti, mislim koji mozak!

Pogotovo ima degena na jugu sto je juce bacala, i na zapadu.
I bolje si ti vidio s juga nego mi sa sjevera jelde logično? :think: Te baklje koje su bačene na vas su samo one koje su doletjele od vas tj. iste su vraćene vama, poslije toga smo mi napravili bakljadu a da smo te baklje koje su iskorištene za bakljadu bacili na vas ko zna koliko bi bilo povrijeđenih. :wave:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 20:52

Head je napisao/la:Saba tebra, ti se raspravljas sa Aldinom :stop:
Bgm necu rizikovati vizu ili nesto kad mi zatreba, prestajem. :thumbdown: :lolno:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 maj 2015, 20:53

Znam brate jednog momka manijaka koji se tog trenutka nalazio na sjeveru (naravno na vašem dijelu) i kada sam ga pitao šta se tačno desilo govorio je isto što i ti @samogrbavica (vjerovtano nije tada dobro vidio) , ali vidjevši jedan klip na yt gdje se tačno vidi ko je prvi počeo, promjenio je mišljenje i rekao da su manijaci prvi bacili baklju. ti kako hoćeš sad..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 17 maj 2015, 20:57

Zagor je napisao/la:Znam brate jednog momka manijaka koji se tog trenutka nalazio na sjeveru (naravno na vašem dijelu) i kada sam ga pitao šta se tačno desilo govorio je isto što i ti @samogrbavica (vjerovtano nije tada dobro vidio) , ali vidjevši jedan klip na yt gdje se tačno vidi ko je prvi počeo, promjenio je mišljenje i rekao da su manijaci prvi bacili baklju. ti kako hoćeš sad..

vasi navijaci zadnjih 6/7 derbija na grbavici gadjaju upljacima i svim mogucim sto se moze unijeti navijace na nasem dijelu sjevera bez ikakvog uzvracanja... ovaj put se vratilo i onda se vi kao nesto zaletiti i policija reagirala... to je sva prica... osudjujem postupke nasih navijaca koji su gadjali vase navijace na zapadu.. al niste ni vi za pohvalit

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 17 maj 2015, 21:01

http://s.p.o.r.t033.com/video-incident- ... -grbavice/

Eto ti video gdje se lijepo vidi odakle prve baklje dolaze.
@samogrbavica,jel i dalje tvrdis da su HZ bacile prve baklje prema navijacima Zeljeznicara?

samo tackice izbrisi u sport.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 maj 2015, 21:04

e to je taj klip
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 17 maj 2015, 21:55

Dosta ovdje raja laze i prica gluposti, i jedni i drugi al sto ovaj zip laze e to je nesto nevjerovatno, pravi onaj pacenik od muke poceo da bunca

Manijaci pjevali igrajte picke :lol: :lol: :tokralju:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 17 maj 2015, 21:56

brile je napisao/la:Dosta ovdje raja laze i prica gluposti, i jedni i drugi al sto ovaj zip laze e to je nesto nevjerovatno, pravi onaj pacenik od muke poceo da bunca

Lazove, je li te stid?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 maj 2015, 21:59

brile je napisao/la:Dosta ovdje raja laze i prica gluposti, i jedni i drugi al sto ovaj zip laze e to je nesto nevjerovatno, pravi onaj pacenik od muke poceo da bunca

brate iskreno kad se zavrsila utakmica ja bio na istoku gdje ste gadjali bakljama :D ja sam cuo da da pjevate igrajte picke a igraci pred jugom ali ja sam to shvatio kao da nas podjebajete :D .Ni u jednom trenutku nisam pomislio da svojim igracima to govorite mislio sam da podjebajete tako vjeruj zip te ne laze
Samo Sarajevo

brile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la brile » 17 maj 2015, 22:00

Evander je napisao/la:

Lazove, je li te stid?
Podsjeti me sta sam slagao, znam da nisam nista tako da sad ocekujem da nastavis svojim putem

SPARTANS FC

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 17 maj 2015, 22:03

brile je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Lazove, je li te stid?
Podsjeti me sta sam slagao, znam da nisam nista tako da sad ocekujem da nastavis svojim putem
Pamtim te kao muckog provokatora, falsifikatora i lazova!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 maj 2015, 22:04

Kakva epska mitomanija Aldina. :clap:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 17 maj 2015, 22:07

kanarinac je napisao/la:

brate iskreno kad se zavrsila utakmica ja bio na istoku gdje ste gadjali bakljama :D ja sam cuo da da pjevate igrajte picke a igraci pred jugom ali ja sam to shvatio kao da nas podjebajete :D .Ni u jednom trenutku nisam pomislio da svojim igracima to govorite mislio sam da podjebajete tako vjeruj zip te ne laze
Kanarinac dobar si momak i znam da ti nije cilj da provociras al jbt bio sam na jugu i vodja to nije poveo znaci nema sanse, drugo nema sanse da bi to pjevali pa razmisli malo, ni jednog jedinog razloga

Eto ako neko naidje na nekom klipu da se to pjevalo ja sebi **** odsjecem

Izvinite na offu al brate ne mogu ovo da presutim

@Evander znaci nisam nista, hvala i prijatno

SPARTANS FC

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 maj 2015, 22:08

kanarinac je napisao/la:

Nisi ti vidio utakmice , kad su igraci bili pred jugom imas video sta se pjevalo, a negdje oko pola utakmice se pjevalo pitarske p... ustvari mislim da smo 2 puta to skanridali ,al si pogresno cuo na tv-u kao i ovi sto to zagovaraju.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 16 gostiju.