Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pepe je doktor i za Albiola i za Garaya 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma za Albioa i Garay-a je i vremešni Cannavaro doktor.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Veceras vrlo teska utakmica,raduje me(po pisanju medija)sto se igrati Guti,ali me ne raduje(takodje po pisanju medija) igranje Gaga
.Ocekujem zaista spektakl,i mislim da bi Higuain veceras mogao proraditi.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Real:Casillas: Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Guti, Gago, Alonso, Van der Vaart; Higuaín i Ronaldo.
Valencia: César; Bruno, Alexis, Maduro, J. Alba; Pablo, Albelda, Ever Banega, Mata; Silva y Villa
Valencia: César; Bruno, Alexis, Maduro, J. Alba; Pablo, Albelda, Ever Banega, Mata; Silva y Villa
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Nail for Real
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Veceras vrlo teska utakmica,raduje me(po pisanju medija)sto se igrati Guti,ali me ne raduje(takodje po pisanju medija) igranje Gaga.Ocekujem zaista spektakl,i mislim da bi Higuain veceras mogao proraditi.
MAJSTOR!
- Nail for Real
- Kontakt:
Real Madrid dominira terenom,i da su igraci bili prisebniji pri zavrsnici,komotno bi rezultat na semaforu izgledao bar 3-0.
Kad je Guti na terenu, uvjek igrate dobro a vi hocete da ga nogirate, kako je samo ovaj Real ne zahvalan tim. Isto tako i sa Gagom. Veoma dobar igrac, ali zapostavljen.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pipiiitaaaa ! 
Koja steta sto nije realizovana jedna od dvije velike prilike, lakse bi usli u drugo poluvrijeme.
Sve u svemu, igra veoma dobra. A Perez ako ima imalo pameti ne bi trebao pustiti Guti-a.

Koja steta sto nije realizovana jedna od dvije velike prilike, lakse bi usli u drugo poluvrijeme.
Sve u svemu, igra veoma dobra. A Perez ako ima imalo pameti ne bi trebao pustiti Guti-a.
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
A ja Marcela kralja, sto im promijesa odbranu ... 
On ili je sjajan ili je katastrofalan ...

I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
A MArcela jes peh promjesa citavu odbranu i pnda usere sve....al dobra asistencija za Ronalda
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Zasuluzeno smo pobjedili iako je i Valencija imala svojih sansi,ali ipak Higuain i Ronaldo su presudili 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Najviše mi se sviđa večeras što je odbrana zajedno sa sredinom terena Real Madrida zatvorila potpuno Silvu i Villu i odmah su zatvorili i Valenciu, jer vidjeli smo šta se dešava kad se Silva pusti

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
katastrofalan, moj konacan odgovor.Lara je napisao/la:A ja Marcela kralja, sto im promijesa odbranu ...
i donekle moze da igra na krilu,ali kao bek je katastrofalanWolverine je napisao/la:katastrofalan, moj konacan odgovor.Lara je napisao/la:A ja Marcela kralja, sto im promijesa odbranu ...

on je klasicno krilo, jer je u defanzivi nula cista. a real ga forca na tom beku. ja kad god sam ga gledo on se bruko na terenu.
Možda je do tebe, možda ima tremu kad ga ti gledašWolverine je napisao/la:on je klasicno krilo, jer je u defanzivi nula cista. a real ga forca na tom beku. ja kad god sam ga gledo on se bruko na terenu.

Mah, Real ako hoče išta iduće godine da osvoji, morat će poboljšat odbranu, to im je najslabija karika, taj lijevi bek i jedan stoper dobar...
Bilo bi bas smijesno da Real osvoji titulu ove godine, sto se mene tice ne bi mi toliko bilo ni krivo, marnuli smo vas 4 puta zaredom, sto je puno ljepse gledati nego podizanje pehara. Ipak opet tesko da ce se to desiti, mi trebamo samo dobiti Sevilju i Viljareal u gostima, sto cemo vjerovatno i uraditi, kod kuce igramo sa buranijama. Vama ce biti gutavo protiv Majorke, mada vjerujem da cete i to dobiti, tako da mislim da ce oba kluba do kraja sve pobijediti, a titulu ce osvojiti pak onaj ko je bolji.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Što bi bilo smiješno ?! Razlog, zato što ste ih vi dobili oba puta i to mora značit da ćete vi osvojit ?! To je smiješno, jer titula se ne osvaja na derbijima, nego na malim utakmicama, čist dokaz ti je EPL ove godine...Romariooo je napisao/la:Bilo bi bas smijesno da Real osvoji titulu ove godine, sto se mene tice ne bi mi toliko bilo ni krivo, marnuli smo vas 4 puta zaredom, sto je puno ljepse gledati nego podizanje pehara. Ipak opet tesko da ce se to desiti, mi trebamo samo dobiti Sevilju i Viljareal u gostima, sto cemo vjerovatno i uraditi, kod kuce igramo sa buranijama. Vama ce biti gutavo protiv Majorke, mada vjerujem da cete i to dobiti, tako da mislim da ce oba kluba do kraja sve pobijediti, a titulu ce osvojiti pak onaj ko je bolji.
sta si postigao ako pobjedis Real 4 puta za redom,a ne osvajas trofeje.Tvoja recenica nema smislaRomariooo je napisao/la:Bilo bi bas smijesno da Real osvoji titulu ove godine, sto se mene tice ne bi mi toliko bilo ni krivo, marnuli smo vas 4 puta zaredom, sto je puno ljepse gledati nego podizanje pehara. Ipak opet tesko da ce se to desiti, mi trebamo samo dobiti Sevilju i Viljareal u gostima, sto cemo vjerovatno i uraditi, kod kuce igramo sa buranijama. Vama ce biti gutavo protiv Majorke, mada vjerujem da cete i to dobiti, tako da mislim da ce oba kluba do kraja sve pobijediti, a titulu ce osvojiti pak onaj ko je bolji.

Ne znam sta vi mislite, al da je Real ovako derao Barcu, a Barca osvoji, meni bi bilo to šugavo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.