pa bez njega im i ide boljeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Nece Noah igrati, vec je to negdje izjavio, a i nema ga na spisku ColletaDANTES je napisao/la:Noa, Azinka
Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sada i zvanično,Nemanja Bjelica je MVP Evrolige!!! SVAKA ČAST NEMANJA!!!
Mens sana in corpore sano.
djoleprijedor je napisao/la:Nemanja Bjelica je MVP Evrolige!!! SVAKA ČAST NEMANJA!!!
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Potpuno zasluzeno.. Zelim mu da bude i MVP F4-a.
Inace, Teo je pokazao kakvo misljenje o strancima u reprezentaciji treba imati jedan igrac, a i navijac.
Inace, Teo je pokazao kakvo misljenje o strancima u reprezentaciji treba imati jedan igrac, a i navijac.
Bravo Teo!''Ako bi Srbija odlučila da uzme stranca u reprezentaciju, ja bih tog trenutka prestao da igram za nacinalni tim. Ne bi me to zanimalo čak ni kao navijača, u tome ni na koji način ne bih želeo da sudelujem. Meni to nije normalno. Zna se šta je klub, a šta je reprezentacija. Ja bih uvek igrao s onim što imam, bez obzira da li je to dovoljno za zlato, peto ili deseto mesto. Čak i da imamo priliku da dovedemo stranca s kojim bismo sigurno bili prvaci, ja to svejedno ne bih prihvatio. To nema smisla. Radi, stvori prave igrače, stvori pravu reprezentaciju pa s njom osvoji medalju. A ne da se švercuješ s nekakvim strancima koji nemaju veze s' tom zemljom''.
Neka Teodosic iznese svoje mishljenje predsedniku saveza i Marini Maljkovic, koji nachinishe najvecu sramotu u istoriji srpske kosharke. 

Evo i Bogdan ga podrzao:

Normalno da je tako..."Apsolutno sam saglasan sa Miloševom izjavom. Ljudi, to je naš nacionalni tim. Imamo tradiciju, prebogatu košarkašku istoriju, a u predstojeće Evropsko prvenstvo ulazimo sa velikim uspehom. Imamo mnogo talentovanih klinaca i mlađih generacija koje tek dolaze. Šta će nam naturalizovani igrači u reprezentaciji? Mi smo ponosan narod, a dolazak stranca bi doneo promene iz korena"

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
To je pravo razmišljanje.
Mi smo zemlja košarke i nema potrebe za strancima. Uostalom već smo o tome i polemisali na ovoj temi.
Bio sam ubjeđen da će Teo osvojiti Evroligu, ali...
Mi smo zemlja košarke i nema potrebe za strancima. Uostalom već smo o tome i polemisali na ovoj temi.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Motiv više i njemu,Bogdanu i Bjelici da to nadomjeste dobrim rezultatom na EPNeshaFCB je napisao/la:To je pravo razmišljanje.

- djoleprijedor
- Kontakt:
http://kosarka.hotsport.rs/2015/05/17/a ... eo-anketa/
Postoji šansa da Luka Dončić zaigra za nas,s obzirom na porijeklo(Srpsko) i valjda su uspostavljeni i određeni kontakti?!
Postoji šansa da Luka Dončić zaigra za nas,s obzirom na porijeklo(Srpsko) i valjda su uspostavljeni i određeni kontakti?!
Sanse da zaigra za Srbiju skoro da ne postoje. Stari mu bio reprezentativac Slovenije, mati Slovenka, a i kolko sam cuo mali se Slovencem smatra. Veca je po meni mogucnost da ga Spanci prisvoje al nikad ne treba ni Saleta iskljucit.djoleprijedor je napisao/la:http://kosarka.hotsport.rs/2015/05/17/a ... eo-anketa/
Btw kolko znam dosta Slovenaca srpskog porijekla su se vecinom odlucivali za Sloveniju (braca Dragic, Marko Milic) a i u rukometnoj reprezentaciji ih ima par koji su mislim srpskog porijekla
Najvjerovatnije ce i igrati za Sloveniju.. barem se tako pise po netu.
Ja koliko sam citao, stari mu zeli da igra za Srbiju.. cak ga je i nudio ljudima iz KSS-a, ali biseri tada nisu bili zainteresovani, nakon cega je poceo igrati za Sloveniju.. Bilo bi dobro za Srbiju kada bi izabrao da igra za nju, mada mu ne treba zamjeriti ako bude igrao za Sloveniju, jer je rodjen u Ljubljani.. samo bi bilo supacki da nekako odluci igrati za Spaniju.
Mislim da su glavni aduti Srbije u nastojanju da ga privuku na nasu stranu upravo Sale Djordjevic, uspijesi na velikim takmicenjima.. kao i zelja starog.
Ja koliko sam citao, stari mu zeli da igra za Srbiju.. cak ga je i nudio ljudima iz KSS-a, ali biseri tada nisu bili zainteresovani, nakon cega je poceo igrati za Sloveniju.. Bilo bi dobro za Srbiju kada bi izabrao da igra za nju, mada mu ne treba zamjeriti ako bude igrao za Sloveniju, jer je rodjen u Ljubljani.. samo bi bilo supacki da nekako odluci igrati za Spaniju.
Mislim da su glavni aduti Srbije u nastojanju da ga privuku na nasu stranu upravo Sale Djordjevic, uspijesi na velikim takmicenjima.. kao i zelja starog.
dragići su mogli igrati i za bih i za srbiju...Epidaurus je napisao/la:Sanse da zaigra za Srbiju skoro da ne postoje. Stari mu bio reprezentativac Slovenije, mati Slovenka, a i kolko sam cuo mali se Slovencem smatra. Veca je po meni mogucnost da ga Spanci prisvoje al nikad ne treba ni Saleta iskljucit.djoleprijedor je napisao/la:http://kosarka.hotsport.rs/2015/05/17/a ... eo-anketa/
Btw kolko znam dosta Slovenaca srpskog porijekla su se vecinom odlucivali za Sloveniju (braca Dragic, Marko Milic) a i u rukometnoj reprezentaciji ih ima par koji su mislim srpskog porijekla
od ostalih slovenaca, tu je vujačić, joksimović... možda i nesterović, ali nisam siguran za njega... onda tu je i veliki broj Bošnjaka koje su maznuli..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
svi ovi koje je @dantes nabrojao igrali za drzavu u kojoj su rodjeni,nista neobicno
- djoleprijedor
- Kontakt:
Samo sam prenio INFO iz novina,iskren da budem teško da će se ostvariti to.Nije nemoguće svakako,ali teško...
Stari mu je Srbin, iako ružno zvuči, ono si što ti je otac.Epidaurus je napisao/la:Sanse da zaigra za Srbiju skoro da ne postoje. Stari mu bio reprezentativac Slovenije, mati Slovenka, a i kolko sam cuo mali se Slovencem smatra. Veca je po meni mogucnost da ga Spanci prisvoje al nikad ne treba ni Saleta iskljucit.djoleprijedor je napisao/la:http://kosarka.hotsport.rs/2015/05/17/a ... eo-anketa/
Naravno, malom ne treba stavljati teret, još je klinac, talenat je, ali ne znači da će postati vrhunski košarkaš.
Što se Dragića tiče duga je to priča. Sve u svemu, Sale je i na juniorskom turniru mogao vidjeti koja zemlja s čim raspolaže.
Moze mu stari bit i Mongol kad je igro za Sloveniju. Kazem opet, nije rijedak slucaj da igraci srpskog porijekla igraju za SLoveniju (Dragici, Vujacic, Nesterovic, Milic, Joksimovic ...), a i kolko sam ja cito mali se izjasnjava ko Slovenac i mati mu je Slovenka plus. Meni totalno svejedno za koga ce igrat, ni u dzep ni iz dzepa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.