FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 17 maj 2015, 17:32

Jedno su navijacki obracuni dvije grupe, a nešto sasvim drugo kad gađaš djecu, starce i raju koja sjedi i mirno posmatra mec. Što se tice incidenta na istoku, pregledao sam samo snimak. još uvijek se ne zna da li je momak navijac želje ili nije. I da jeste opet je bilo ljudi koji su ga odbranili i udaljili sa istoka, iako je on tu došao samo da provocira, ali ne bi to puno da komentarišem, jer ne znam pravu istinu.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 17 maj 2015, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 maj 2015, 17:32

AL kada sam vidio da gadjaju ljude na istoku, pa onda u vip lozu bacise seljadija baklju :crazy: :crazy:
Samo tako pokazuju ko su i sta su!!

SJEVER JUCER :bow: :bow: , ISKRENO JA malene nisam cuo !
STA JE BA ONOM CIMIROTU VOZA IH KO RINGISPIL???? :bow: :bow:
Mi ako ne uzmemo na Cimiu bar 4M Eura, ja ne znam na kome cemo!!!!
sve nesto bajic, kokot, jesu li ti jucer igrali ?? :stop:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 maj 2015, 17:37

Ma nema sanse da ga prodas za 4M €. Koliko god ga svi mi voljeli, treba bit realan, zato sto ipak ide iz PL BiH. Da pruza ovakve igre u nekoj od jacih evropskih liga, vrijedio bi puno vise nego sto sad vrijedi. Ne mogu da opisem rijecima koliko ce mi bit zao kad ode, ali bi grijeh bio ostavljati ga ovdje vise da se gusi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2015, 17:39

Ne moze on preci 2M eura
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 maj 2015, 17:40

Nije ovo EPL pa da ti bukvalno zbog jednog poteza na utakmici skoci cijena za nekoliko miliona funti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 maj 2015, 18:06

MortemHz je napisao/la:Ne moze on preci 2M eura
pa mi kad bi za njega uzeli 2 miliona eura svi komotno od Koseva do vjecne vatre da se udaramo nogom u guzicu :D...ipak je ovo PLBIH i to dosta znaci pri kupovini/prodaji igraca i bez obzira sto je sada Sarajevo stabilan klub sa bogatim vlasnikom i sto je Cimirot realno kvalitetan mladi igrac jos uvijek mi ne mozemo uzeti neke ogromne pare za njega, dok recimo Dinamo bi mogao barem 4 puta vise uzeti za njega jer imaju i veci rejting a i prodali su veliki broj igraca koji sada nesto znaci u evropi, tako da je moje licno misljenje oko 1.5 miliona eura i to bas ona krajnja granica, a eto ako je ova uprava sposobna uzeti vise od ovoga onda im treba spomenik dici :D
Pyro is not a crime !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 maj 2015, 18:16

neka Cimija jos jednu sezonu :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 18:18

QUARESMA 18<<< je napisao/la:neka Cimija jos jednu sezonu :D
Iskreno, steta ga je zadrzavati. Dao nam je jako mnogo a i mi njemu i vrijeme je da i jedna i druga strana profitiraju njegovim odlaskom. Mi finansijski a on takodje finansijski (puno veci ugovor) te daljim razvojem u jacoj i normalnijoj sredini. :cry:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 maj 2015, 18:21

meni je najace sto su kao zeljini navijaci zadovoljni :lol: :lolno: kao oni kad su osvajali to je bilo s stilom hahahhah :rol: :rol: :rol: a 2 puta nas dobili u posljednji 10 godina .idu mi na zivce nasi navijaci koji nikad nisu zadovoljni meni je najbitnije da dobijemo Vitez i uzmemo titulu ostalo ce doci sve na svoje . FKS je sad stabilan klub mislim dace sad puno lakse biti dovoditi igrace u nas klub ,imamo dobar kostur bar dok je evrope treba zadrzati radovca ,cimirota i ove kljucne igrace uz par dobrih i ciljanih pojacanja nema brige za FKS u narednom periodu

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 maj 2015, 18:21

Samo da vam brat nesto kaze.

Od derbija smo inkasirali najmanje 300 000 KM.
Ako osvojimo titulu amidza nas nagradjuje pofino. Znate vi da je amidza siroke ruke.
Ne zaboravite da imamo bonus od Turkisha ako osvojimo titulu, samo cu vam reci da je taj bonus veci nego zarada od karata ovaj derbi.
I naravno od UEFe dobijamo 550 000 eura ili ti ga milioncek kaemcica.

Pa vi sad budite budale i nemojte otici u vitez.

[youtube][/youtube]

slika
slika
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 maj 2015, 18:30

A u Vitez mozete za 15-ak km. NANANANANA TI SI PRVAK S KOSEVAAAAAA
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 maj 2015, 18:34

Ma nisam za to da pisemo o njima na ovoj temi. Bog mi je svjedok da me ne interesuju i ne pratim njihov klub, cak ni povrsno. Ali kad vidim da pisu na nasoj temi (naravno bez posljedica) nekad me to isprovocira, reagujem kako ne treba i nikad ne bih u normalnim okolnostima. Vec sam rekao da ih ne pratim ali prije mozda 1 god. ili vise, ili manje nebitno, a vezano za par postova od prije, moram ovo da vam napisem. Trener im je bio Amar Osim mozda tada da je dao ostavku na to mjesto, gledam na nekoj tv emisiju. Ne pamtim pitanje novinara ali odgovor je bio:CITIRAM "Kao Sarajevo se pojacalo dovode igrace a mi (zeljeznicar) nemamo tu mogucnost. Odmah je pocela hajka na upravu od srtrane nasih navijaca. Ne mogu ni da zamislim sta bi se desilo da smo mi bez titule kao navijaci Sarajeva toliko dugo (bilo bi nas mrtvih) ILI TAKO NESTO. Mi smo kucu poceli graditi od krova prema temeljima iako smo znali da to nije moguce i bla bla ZAVRSAVAM CITAT. Ovo je stvarno istina za kucu, kupovinom su gledali da sacuvaju mir kod navijaca i uzmu im repa od ulaznica (sto svi naravno rade) a usput punili novcanike od transfera igraca, preko uzimanja iz federalne i kan. kese. Obecavali im stadione kampove i sl sranja, a gledali samo sebe. Na kraju nije ni cudno da bacaju baklje i napadaju raju jer ih boli cinjenica da nas klub i ljudi koji ga vode prave razliku, a oni imaju srecu sto su uopste u borbi za Euro takmicenja ove sezone. Boli ih to, boli ih 11 godina bez pobjede na AFH, boli ih sto smo i na njihovom stadionu (da ga nazovem tako) u zadnje vrijeme uspjesniji. Bole ih sponzori, boli ih zastava, boli ih glava od Sarajeva a sta ih sve nece boljeti u skorijoj buducnosti. Osim je bio u pravu i za kucu, i za ponasanje njihovih navijaca u sto smo se i sami uvjerili. Naravno da ne zelim reci da su svi navijaci Zeljeznicara isti, i ne bacaju svi baklje na ljude bezz ali to ce u narednom periodu postati sve izrazenije. Volio bih da se varam, ali pricajuci sa "normalnim " navijacima Zeljeznicara primjetno je iako su pametni i znaju neke stvari i za namjestanje i sve ostalo, ostaju slijepi kod sopstvenih ociju. Vrijeme ne radi za njihov klub i toga su svijesni ali su isto tako nemocni promjeniti bilo sta i sve vise ih je isfrustriranih i na ovoj temi i na stadionu. Neka im se Bog smiluje i podari im lijepu pamet. A od ovog ljeta slijedi opet papanje damu (moram ih malo provocirati) ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 maj 2015, 18:43

Head je napisao/la:Samo da vam brat nesto kaze.

Od derbija smo inkasirali najmanje 300 000 KM.
Ako osvojimo titulu amidza nas nagradjuje pofino. Znate vi da je amidza siroke ruke.
Ne zaboravite da imamo bonus od Turkisha ako osvojimo titulu, samo cu vam reci da je taj bonus veci nego zarada od karata ovaj derbi.
I naravno od UEFe dobijamo 550 000 eura ili ti ga milioncek kaemcica.

Pa vi sad budite budale i nemojte otici u vitez.

[youtube][/youtube]

slika
slika
Abd nakon pobjede nad vitezom donosi nam 30 hiljada navijaca plus juce 28 plus 12 protiv zrinje 70 milja zadnja 3 kola :tokralju: :tokralju: i sada preracunaj da je to 700 milja samo za ulaznice zato sad idemo u vitez moramo svi u vitez ovo vam je zivotna duznost .
Samo Sarajevo

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 maj 2015, 18:50

obiteljskicovjek je napisao/la:Ma nisam za to da pisemo o njima na ovoj temi. Bog mi je svjedok da me ne interesuju i ne pratim njihov klub, cak ni povrsno. Ali kad vidim da pisu na nasoj temi (naravno bez posljedica) nekad me to isprovocira, reagujem kako ne treba i nikad ne bih u normalnim okolnostima. Vec sam rekao da ih ne pratim ali prije mozda 1 god. ili vise, ili manje nebitno, a vezano za par postova od prije, moram ovo da vam napisem. Trener im je bio Amar Osim mozda tada da je dao ostavku na to mjesto, gledam na nekoj tv emisiju. Ne pamtim pitanje novinara ali odgovor je bio:CITIRAM "Kao Sarajevo se pojacalo dovode igrace a mi (zeljeznicar) nemamo tu mogucnost. Odmah je pocela hajka na upravu od srtrane nasih navijaca. Ne mogu ni da zamislim sta bi se desilo da smo mi bez titule kao navijaci Sarajeva toliko dugo (bilo bi nas mrtvih) ILI TAKO NESTO. Mi smo kucu poceli graditi od krova prema temeljima iako smo znali da to nije moguce i bla bla ZAVRSAVAM CITAT. Ovo je stvarno istina za kucu, kupovinom su gledali da sacuvaju mir kod navijaca i uzmu im repa od ulaznica (sto svi naravno rade) a usput punili novcanike od transfera igraca, preko uzimanja iz federalne i kan. kese. Obecavali im stadione kampove i sl sranja, a gledali samo sebe. Na kraju nije ni cudno da bacaju baklje i napadaju raju jer ih boli cinjenica da nas klub i ljudi koji ga vode prave razliku, a oni imaju srecu sto su uopste u borbi za Euro takmicenja ove sezone. Boli ih to, boli ih 11 godina bez pobjede na AFH, boli ih sto smo i na njihovom stadionu (da ga nazovem tako) u zadnje vrijeme uspjesniji. Bole ih sponzori, boli ih zastava, boli ih glava od Sarajeva a sta ih sve nece boljeti u skorijoj buducnosti. Osim je bio u pravu i za kucu, i za ponasanje njihovih navijaca u sto smo se i sami uvjerili. Naravno da ne zelim reci da su svi navijaci Zeljeznicara isti, i ne bacaju svi baklje na ljude bezz ali to ce u narednom periodu

postati sve izrazenije. Volio bih da se varam, ali pricajuci sa "normalnim " navijacima Zeljeznicara primjetno je iako su pametni i pznaju neke stvari i za namjestanje i sve ostalo, ostaju slijepi kod sopstvenih ociju. Vrijeme ne radi za njihov klub i toga su svijesni ali su isto tako nemocni promjeniti bilo sta i sve vise ih je isfrustriranih i na ovoj temi i na stadionu. Neka im se Bog smiluje i podari im lijepu pamet. A od ovog ljeta slijedi opet papanje damu (moram ih malo provocirati) ;)
mani ih se buraz bolan pa oni su voljeli da su juce pobijeedili nego sve titule vjeruj,ljudi su spin doktori od svojih starohana
Cetnika prave kao djecu igrali juce sa svojom djecom a prosje godina 28,od malog hadziahmetovica koji je iskreno odigrao dobru utakmicu bio je miran i siguran na lopti ljudi spominju nekakve driblinge i pasove a za cijelu utakmicu nisu imali akcije samo cekali kontru i nase greske cekali a oni porede amira sa pjanicem koji je njegovih godina srusio real na bernabeu :tokralju:
Samo Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 19:04

Eno iznenada se stvori jos jedan mit o jucerasnjem derbiju na temi "zaboravljeni i potencijalni reprezentativci". Covjeku jednostavno ne moze biti lako ali eto navikne se sa vremenom na to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 maj 2015, 19:09

Prvo poluvrjeme se nisu vidjeli, drugo trebo im najbolji igrac dobit crveni. Utakmica je izgledala koda nama jedino pobjeda odgovara.

Konstatno se govori koliko smo mi ulozili (jedino ulaganje je kamp,i benko koji je tek poceo u ovoj polusezoni) rustemovic free alispahic free ( jos povrjeden doso) delac free kao i ostrakovic. Jedino sto Benko ima nenormalnu platu. Sve spinovima Vaso Miskin CRNI pokusava da prebace pritisak, a nece da kazu da ta njihova djeca nece da produze ugovore (sestorica) cinimise. Sva i jedan igrac od tih 6 ce uradit ko tomic.

Oni kao svi klubovi u bih, znaju ako FCS osvoji titulu ove godine da sledeci deset godina ce jedina borba za ostale bit to 2 mjesto i ko najmanje od njiha primi golova u dvije utakmice

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2015, 19:16

od njiha :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 maj 2015, 19:21

´´Hanite´´ malo hahah Pusstite bha strumfete, imamo mi puno vaznijeg posla. Slijede nam dvije veoma vazne utakmice, utakmice koje ce nas dovesti do konacnog cilja... Njima ako je ok da vjeruju da im je onaj mali novi Pjanic, ja nemam frku s tim, vrijeme ce pokazati svoje. Cimija, i Radovca ce njihova djeca samo na TV-u moci da gledaju...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 maj 2015, 19:26

Reciii Him belii :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt: