FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 17 maj 2015, 18:33

Ma bezveze raspravljate o Amiru kad ga Zubanovic sigurno nece prodati. Jest da Zuban hoce da zaradi, ali nece to ici bas tako..
KHAJ PRICE

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 maj 2015, 18:38

Ovaj @samogrbavica otkako se pojavio samo neki pesimizam prosipa..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 17 maj 2015, 18:40

Pesimizam? Znas li ti sta to znaci? Zubanovic se gura da ga proda, a on ce se prodati mnogo bolje od Turske.

I jos mi nadi jedan moj post gdje sam prosipao pesimizam? Lupetas samo onako.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 17 maj 2015, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 maj 2015, 18:41

slika
Broj 18
Ime Amir Hadžiahmetović
Datum rođenja 03.08.1997.
Starost 17
Pozicija Vezni red
Mjesto rođenja Nexo
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 maj 2015, 18:44

corleone87 je napisao/la:Ovaj @samogrbavica otkako se pojavio samo neki pesimizam prosipa..
ma to je naš aldin :) :) :)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 17 maj 2015, 18:45

@MrRiccoli, jest on napravio transfer Višće al' šta je uradio za klub prije toga i poslije toga ? Iskreno mnogo više sam očekivao od Zubana, a ima još stvari koje nisu za foruma..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 maj 2015, 18:46

Sta svi forsirate prodaju igraca koji su nam potrebni, sve i dobijemo vece pare za njih (ne prevelike nego realne) ne mozemo dovesti adekvatne zamjene !

Treba se sljedecu, kljucnu sezonu boriti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 18:48

Elegant je napisao/la:Sta svi forsirate prodaju igraca koji su nam potrebni, sve i dobijemo vece pare za njih (ne prevelike nego realne) ne mozemo dovesti adekvatne zamjene !

Treba se sljedecu, kljucnu sezonu boriti !
Amir ce za par godina Iniestu u Barci zamijeniti ;)
Željezničar živimo !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 17 maj 2015, 18:48

Ma morat cemo prodati nekoga to je bez daljnjeg. Najprije ce to biti Bajic, a za Amira se nece zuriti sigurno.
KHAJ PRICE

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 18:50

samogrbavica je napisao/la:Ma morat cemo prodati nekoga to je bez daljnjeg. Najprije ce to biti Bajic, a za Amira se nece zuriti sigurno.
a zasto bi morali ?? samo se umrijeti mora
Željezničar živimo !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 17 maj 2015, 18:51

Zbog daljnjeg i stabilnijeg rada kluba, morat ce se. To je nasa realnost jbg-a.
KHAJ PRICE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 maj 2015, 18:52

Ako se dzeko proda ne treba nikoga prodavati od ovih mladih, dovesti jos 2 igraca i to je to, a oni ce sljedecu biti jos bolji.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 18:56

terabajt je napisao/la:Ako se dzeko proda ne treba nikoga prodavati od ovih mladih, dovesti jos 2 igraca i to je to, a oni ce sljedecu biti jos bolji.
upravo :clap:
Željezničar živimo !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 17 maj 2015, 19:03

Ne mozemo mi kao klub ovisiti o tome da li ce se Dzeko prodati ili ne. To je samo uz put ako se desi dobro jest. Sigurno je da niko nece otici za neke bas male pare, ali da moramo zivjeti, moramo..
KHAJ PRICE

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 17 maj 2015, 19:07

Sto se mene tice nek se Dzeko proda, a uz to i jedan nas dragulj za dobre pare.Tako bi privukli vise paznje i vjerovatno isto tako prodali ostale.
Barem ja tako mislim, ipak ti momci zasluzuju vise ;)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 17 maj 2015, 19:10

terabajt je napisao/la:Ako se dzeko proda ne treba nikoga prodavati od ovih mladih, dovesti jos 2 igraca i to je to, a oni ce sljedecu biti jos bolji.
Mišljenja sam da se niko od naših mladih nece prodati ovog ljeta. Bice teško zadržati Bajića, Kvesića, Stanića, i Antolovića to su 4 odlična igrača, plus Đelmić i Kokot imaju cini mi se jednogodišnje ugovore. Što se tice golmana mislim da u slucaju prodaje Antolovica ne trebamo dovoditi nikoga nego treba da damo šansu Kjosevskom, ili da dovedemo nekog ko ce biti zamjena Kjosevskom. Kad bi prodali Kvesu trebao bi nam dobar lijevi bek, bilo bi dobro kad bi doveli Subića iz Borca, odlaskom Stanića nam treba desni bek, meni Zeljkovic ne ulijeva povjerenje neko, dobar bi bio kao rezerva, pa ako se ko povrijedi da on uleti, a odlaskom Bajića trebala bi nam 2 napadača,al baš dobra napadača i sa Dženisom imali bi 3 dobra napadača. Klub nece aktivirati klauzulu u ugovoru Varee tako da on ide,, Turkovic mi nije za Želje, i ako je gotivan lik,i mislim da i on ide iz kluba a Kokot mi je za klupe pa ako zatreba da svojim ulaskom nešto uradi. Ako bi se desilo da Đelmić ne produži ugovor trebali bi dovesti 2 krila na obje strane jer Memija ce propustiti 100% neke tekme zbog kartona a Nuspahic je nekakav bojažljiv imam osjećaj da u životu nije mrava zgazio. Što se tice sredine i odlaska Eldara, mislim da rješenje za to imamo u juniorima u njegovom prezimenjaku(Dino Hasanović), mada treba nam tu još možda 1 ili 2 malo bolja igraca uz koje bi profitirali i Amir i Dado.. Uglavnom bice zanimljiv transfer rok za nas, moramo se riješiti nekih igrača a moramo i dovesti pojacanja koja bi unaprijedila dodatno našu igru..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 17 maj 2015, 19:14

Ma gdje moze ici Stanic poslije pauze od godinu dana, nigdje. Ostalo si napisao kao da Odovic pise.
KHAJ PRICE

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 17 maj 2015, 19:15

Pa druze necemo cijelu ekipu promijenit, sta vam je.2-3 prinove i to je to.
Nek je nama Oda ziv i zdrav. Sigurno da ce jos vise znat sa ovom ekipom u evropi.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 maj 2015, 19:17

dino lj je napisao/la:Molio bi ove sto su vise upoznati oko pretkola i nositelja u njima,znam da imamo koeficejent 6.00 i da bi sa njim bili nosioci u drugom pretkolu LP(jedini iz naseg prvenstva),interesujeme koliko bi pretkola u drugom takmicenju(LE) mogli bitii nosioci sa tim koeficijentom.
Kao i prošle godine... Dva pretkola.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 maj 2015, 19:19

samogrbavica je napisao/la:Ma gdje moze ici Stanic poslije pauze od godinu dana, nigdje. Ostalo si napisao kao da Odovic pise.
I ja lično isto tako mislim da ga je ova povreda unazadila. Krivo mi je što je propustio više od pola sezone a u drugu ruku mi je i nekako drago što ćemo dobiti besplatno pojačanje na ljeto jer vjerovatno neće ići nigdje. On je još uvijek relativno mlad i tek sada ulazi u najbolje fudbalske godine tako da vjerujem da će se kroz sezonu, dvije prodati negdje a i da se ne proda dobro ga je imati u timu :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.