NK Široki Brijeg

roki...
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la roki... » 18 apr 2010, 20:17

ako primite manje od 4 na Kosevu budite zadovoljni. vjerujem da ce nasi da grizu,da pokazu kako se igra srcem,kako se igra za Vedrana. :cry:

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 18 apr 2010, 21:52

Skripari bujrum na kosevo!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 18 apr 2010, 22:15

Treba raspustiti nogometni klub i sve te pare uloziti u kosarku, da se racuna samo proljetni dio Siroki bi bio predposljednji.Trener kako nije kriv, pa stavio je Silica na klupu, najboljeg igraca u proteklih 10 godina, koji je sa dva poteza i danas spadio bod.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 apr 2010, 22:37

Moj Karacicu... primarni problem i primarna krivnja na njemu lezi, mi smo toliko bodova prosuli samo kuci da je to jednostavno smijesno i apsolutno neprihvatljivo. Da smo nastavili gdje smo stali u proljetnom dijelu, sa onom formom i igrom, pa i da smo samo kuci dobili sve bili bi uvjerljivo prvi.

Razumijem ja kevina, bio sam i ja ljut, tj. jesam ljut i razocaran, ali vidio sam i najbolje momente od ove momcadi ove sezone ne tako davno i puno vise, i nazalost samo u tome nije stvar, puno vise je odraz lose fizicke spreme, odraz nikakvih taktickih zamisli naseg ''trenera'' koji veze o nogometu svakako nema, pa samim time na kraju i odraz ocajne forme vecine koji bi morali biti glavna vodilja ekipe i to se sve manifestira na nacin da je to uglavnom pritisak i drzanje lopte bez prave konkretnosti, dominacija bez dominacije zbog premale okomitosti u igri. Jedino kad se ustvari malo potrude i trznu, a to je redovito poslije nekog pogotka, ili dva, onda pocnu igrati kako spada i stvarati i promasivati, kao i danas. Mozda i bolje da nisu dobili, iako su realno imali dosta prilika za preokrenuti i dobiti, al na taj nacin bi se zaboravila igra i sve ono sto je dovelo uopce da Olimpik vodi na Pecari. Tako se, nazalost, ne moze, i tu itekako treba rezova, pocevsi od udaranja gdje najvise boli - po dzepu, ali prije toga, Kara, vrijeme ti je davno bilo.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 18 apr 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 apr 2010, 22:38

zar ovi iz širokoga ne mogu naći boljega trenera od ove tarabe karačića. otkako im je otišao bivši trener u kinu raspad sistema a ekipa ako nije bolja onda je ista kao jesenas kad su bili prvaci.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 apr 2010, 22:43

ima tu dosta stvari koje vi neznate...kad sam to saznao, moram priznat da sam se razočarao..

bit ce dobro ako odemo u europu, ako i da ili ne, treba cistku i to vecu, samo problem je nakon svake cistke uvijek dođe ekipa za novu cistku :roll:

a fidelis, kad se vidimo budemo popričali ;)

@ bh_hrvat, naravno da mogu,ali nece, azsto? zato sto ne zele bacati pare na nekog trenera koji ce mozda napraviti nesto ili nece napraviti nesto, a ovako Karačić ima mizernu plaću i svatk osreta, ali eto neam rezultata, ali nje do njega vjerujte mi, ekipa ne štima, ekipa nije klapa i to je jedini problem
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 18 apr 2010, 22:46

ne može kara otići moze doci netko za trenera tko ne bude htio miju slusati pa sta ce onda jadan covjek kako ce mu igrati ćutuci, martinovići, i ostala kompanija... :roll: :roll:
@kevin ti pod hitno napravi fejsbuk :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 apr 2010, 22:51

gledajući ono što sam vidio na tv ipak je greška do tarabe od trenera kakav je karačić. hrgovića gura na zadnjega gdje im igra marinović, karlogana drži na klupi koji je jedan od najboljih napadača lige. šilić jeste dobar igrač ali za njega uvijek neko treba da trči.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 18 apr 2010, 22:54

bh hrvat je napisao/la:gledajući ono što sam vidio na tv ipak je greška do tarabe od trenera kakav je karačić. hrgovića gura na zadnjega gdje im igra marinović, karlogana drži na klupi koji je jedan od najboljih napadača lige. šilić jeste dobar igrač ali za njega uvijek neko treba da trči.....
eo sve ali odakle ti ideja da za šilića netko treba da trči... mislim da si pogrijesio igrača :roll: :roll:
@kevin e jbga ti si napredniji onda :mrgreen:
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 apr 2010, 22:54

bh hrvat je napisao/la:gledajući ono što sam vidio na tv ipak je greška do tarabe od trenera kakav je karačić. hrgovića gura na zadnjega gdje im igra marinović, karlogana drži na klupi koji je jedan od najboljih napadača lige. šilić jeste dobar igrač ali za njega uvijek neko treba da trči.....
u pravu si ti teoretski, ali kazem ti, ima tu mnogo stvari koje se moraju računati i istražiti i znati da možeš reći ovo je ili ono je..eto ja znam sve zašto je to tako kako je ko što ti govoriš..

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 apr 2010, 22:57

široki je dobro funkcionirao dok im se nije pojavila islužena raga hrgovic, koji je vjerovatno poremitio i atmosferu medju igračima

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 apr 2010, 22:58

bh hrvat je napisao/la:široki je dobro funkcionirao dok im se nije pojavila islužena raga hrgovic, koji je vjerovatno poremitio i atmosferu medju igračima
ne bih rekao...vise je bilo s druge strane ista priča..al kažem ti nije za foruma.. ;)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 18 apr 2010, 23:03

[quote="Kevin"]**** im mater svima po redu..**** jedne....

dali smo dva dola jer smo stiskli tek u zadnjih 5 minuta...ostalo jad i čemer...a mogli smo i do 3 gola da Varea nije bio sebičan...

Karačić neće otići, nemorate bezze pisat...

pristojan poraz u sarajevu je dovoljan za ovakav jad od ekipe..pretplaćene ****[/quote

Skripari dolazite li na Kosevo! :o

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 apr 2010, 23:04

dovoljno je da se pogleda na jesenju tabelu, rezultat govori sve. dolaskom hrgovica morala je de mijenja koncepcija igre i ekipa koja je pobjedjivala, ali eto vaš problem. još samo da dovedete miljenka mumleka pa možete da napravite dom umirovljenika

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 18 apr 2010, 23:05

ima tu puno problema, jedan od njih je brazilijanci i ovi nasi igraci(svake godine se pojavi kad tad)... razlog je to kada se susretnu neki igraci kao da se ne poznaju kao da se nikada nisu vidjeli... topiću zabraniti odlaziti u milje, bandoviću zabraniti bet live i premier... mišiću iskljuciti internet... :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 18 apr 2010, 23:06

bh hrvat je napisao/la:široki je dobro funkcionirao dok im se nije pojavila islužena raga hrgovic, koji je vjerovatno poremitio i atmosferu medju igračima
Mirko Hrgovic je i sad jedan od najboljih igraca lige, ako ne i najbolji. U nogama ima kao bar 90 % ostatka igraca Premier lige. Porediti njegove znanje i iskustvo sa ostalim je nazimislivo. A slozio bi se sa par komentara prije, da covjeku treba trener a i stimung u ekipi. Nije valjda Hrgovic zaduzen za stimung? Sto posto sam siguran da odradi ono sto trener od njega trazi. Gledao sam ga nedavno i u Vrapcicima. Covjek mora da se vrati do svog gola po loptu, jer ga nema ko izbaciti i dati mu je, a probija krila i napada protivnicki gol.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 18 apr 2010, 23:09

Vidimo se u srijedu na Kosevu! :evil:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 apr 2010, 23:10

carina je napisao/la:
Mirko Hrgovic je i sad jedan od najboljih igraca lige, ako ne i najbolji. U nogama ima kao bar 90 % ostatka igraca Premier lige. Porediti njegove znanje i iskustvo sa ostalim je nazimislivo. A slozio bi se sa par komentara prije, da covjeku treba trener a i stimung u ekipi. Nije valjda Hrgovic zaduzen za stimung? Sto posto sam siguran da odradi ono sto trener od njega trazi. Gledao sam ga nedavno i u Vrapcicima. Covjek mora da se vrati do svog gola po loptu, jer ga nema ko izbaciti i dati mu je, a probija krila i napada protivnicki gol.
ovako, do hrgovića nije sigurno, idanas je covjek bio najborbeniji na terenu i probijao je i bas je dobro odigrao, jedini je pljesak dobio kad je izlazio..

ka odrugo, po meni, kod nase ekipe je uopce problem sto je itko dosao sada!, zasto? pa jebote zato sto se odmah kvari atmosfera u ekipi, dolazi do psihičkih barijera zbog bojazni za pozicijom, svatko igra za sebe i nista drugo..

kao trece, vec sam napisao, nisu klapa, klapa su bili na jesen,a sad je to razbijeno i zna se zasto...

nama nije trebao niti jedan igrač i to su činjenice..

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 18 apr 2010, 23:11

cena je napisao/la:Vidimo se u srijedu na Kosevu! :evil:
dobro vidimo se i doviđenja vise jbmu pises ovo ima deset dana...
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 apr 2010, 23:12

cena je napisao/la:
Kevin je napisao/la:**** im mater svima po redu..**** jedne....

dali smo dva dola jer smo stiskli tek u zadnjih 5 minuta...ostalo jad i čemer...a mogli smo i do 3 gola da Varea nije bio sebičan...

Karačić neće otići, nemorate bezze pisat...

pristojan poraz u sarajevu je dovoljan za ovakav jad od ekipe..pretplaćene ****

Skripari dolazite li na Kosevo! :o
šta mene citiraš i dušiš s tim pitanjem bola, nisam ti ja škripar! :roll:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”