Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evander
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evander » 17 maj 2015, 00:27

Nema potrebe da se prica o belajima, sve je ok bilo. Par debila se uvijek nadje. Trebali bi sami svoje takve napadati a ne opravdavati ih.
Onaj debil sto je bacio baklju na lozu zapada, kuku roditeljima pa napravise onakvog degenerika.
Na zapadu je bilo dvadesetak momaka u Zeljinim dresovima, niko im ni A nije rekao. Jedino me nekakva plavka nervirala u Zeljinom dresu, ali ne radi dresa nego jer se ushodala tamo, vamo :)

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 00:30

Sabinho je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Koliko se sjećam jednom je jedan od vođa Robijaša zalutao na Jug (pijan logično) ubili hljeb u njemu xD

Ma budala neka, al' realno nije bilo belaja bar što sam ja primjetio. I kad sam dolazio i kad sam se vraćao išli su ljudi zajedno u grupama u dresovima Sarajeva i Želje :D
Po povratku, isao sam od Skenderije do Pofalica u vasoj koloni, oko i iza sve Manijaci i nisam imao nikakvih problema. :thumbup:
@katakomba hvala. De jos samo reci da ti sto su bacali baklje nisu mogli pretpostaviti da tu ima djece? Cak su to vidjeli ali njima je samo veranje po ogradi u glavi. Da ti nisi onaj debeli stobć je pao 3-4 puta pokusavajuci se popeti koji red vise? Ako jesi svak cast uspio si jos veranje da naucis.
nisam ne boj se :salut:
EDIT : SLIKA LI SE STA ???
slika
Željezničar živimo !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2015, 00:32

Sabinho je napisao/la:
katakomba je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Dobro kazes, pokusao nakon koliko vasih? Je li iko od nasih prvi bacao prema vama itd.? Nije, nego ste vi gadjali ovamo ovaj mirni dio tribine. Klasika.
Pa majmune jedan, bar reci sto su bacene baklje, maloumnice blesavi. MIRNI DIO ???? Ah da, to je onaj dio što je pjevao momcima na ogradi majmune majmune.. Bravo, bravo :clap: . Baš ste mirni.Pozz :salut:
Hahahahahhah. To kralju, znaci na stadionu ti neko nesto pjeva i ti bacis baklju na covjeka i dijete od pet godina??? Evo jos jednog mita, aferim. Izmedju ostalog, gledajuci ih kako se veru po ogradi nije ni cudo sto im se to skandiralo. Samo im banane nedostaju ali aBd doci ce Rastoder da ih namiri.
:rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sutra ide saopstenje iz NK Zeljeznicar po ovom pitanju!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 00:32

Otrcan fazon vise svaki derbi bgm, neko postavi tu sliku sa juga ili sjevera.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 00:35

Sve u svemu, derbi nije bio los, navijacki standardno a na terenu su falili golovi ali ovaj put je stvarno bila previse vazna tekma da bi se Odovic ili Dzeno kockali zbog publike. Od pojedinaca, Cimirot sa jedne i Hadziahmetovic sa druge strane nose epitete najboljih iako je mene kod Zelje najvise iznenadio Djelmic ali Amir zbog godina broj jedan eto u svom tinu. Nista jos nije gotovo.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 17 maj 2015, 00:38

slika

Kurcev derbi!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2015, 00:38

katakomba je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Koliko se sjećam jednom je jedan od vođa Robijaša zalutao na Jug (pijan logično) ubili hljeb u njemu xD

Ma budala neka, al' realno nije bilo belaja bar što sam ja primjetio. I kad sam dolazio i kad sam se vraćao išli su ljudi zajedno u grupama u dresovima Sarajeva i Želje :D
Po povratku, isao sam od Skenderije do Pofalica u vasoj koloni, oko i iza sve Manijaci i nisam imao nikakvih problema. :thumbup:
@katakomba hvala. De jos samo reci da ti sto su bacali baklje nisu mogli pretpostaviti da tu ima djece? Cak su to vidjeli ali njima je samo veranje po ogradi u glavi. Da ti nisi onaj debeli stobć je pao 3-4 puta pokusavajuci se popeti koji red vise? Ako jesi svak cast uspio si jos veranje da naucis.
nisam ne boj se :salut:
EDIT : SLIKA LI SE STA ???
slika
Pogledaj zastave legendo, vijori se tacno iznad vas a vi nista ne mozete :D

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 00:40

probijena je na više mjesta, ne brini
Željezničar živimo !

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 17 maj 2015, 00:41

Ma dobar derbi, bruku raje, skoro pa bez problema iako smo bili bas izmjesani prije i poslije derbija, gdje god pogledas bordo i plavi dresovi, rekao bi covijek da se volimo :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 00:44

Ma nije ovo Beograd jbg. Meni ne ide u glavu da sad nekoga odvalim na ulici ili obrnuto zato sto nosi Zeljin dres ili ja dres od FKS. Isto tako da bacim baklju u hrpu ljudi u kojoj ima i djevojaka, djece itd.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 00:46

I da, da zavrsim sa pitanjem. Kakva je ono kultura da oni mali djecaci prije tekme trce i pokazuju srenji prst prema Jugu ??
Željezničar živimo !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 00:47

katakomba je napisao/la:I da, da zavrsim sa pitanjem. Kakva je ono kultura da oni mali djecaci prije tekme trce i pokazuju srenji prst prema Jugu ??
Nikakv. Trebao ih je neko bakljom u glavu jednog po jednog, zasluzili su zar ne?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2015, 00:50

Ubi ga sabinho :lol: :lol:
Kladim se da mu je ovo zadnji post za vcrs :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 17 maj 2015, 00:50

Sabinho je napisao/la:Ma nije ovo Beograd jbg. Meni ne ide u glavu da sad nekoga odvalim na ulici ili obrnuto zato sto nosi Zeljin dres ili ja dres od FKS. Isto tako da bacim baklju u hrpu ljudi u kojoj ima i djevojaka, djece itd.

Najotrcanija fraza "Nije ovo Beograd" pa normalno da nije, ocito nemate pojma sta se tamo desava pred derbi, izgleda da bi najvise ovdje voljeli da se grlim sa onim smradovima na jugu i da pijem kafu sa njima ili da mjenjam šalove. Koji djavo.
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 17 maj 2015, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 00:53

Armala je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ma nije ovo Beograd jbg. Meni ne ide u glavu da sad nekoga odvalim na ulici ili obrnuto zato sto nosi Zeljin dres ili ja dres od FKS. Isto tako da bacim baklju u hrpu ljudi u kojoj ima i djevojaka, djece itd.

Najotrcanija fraza "Nije ovo Beograd" pa normalno da nije, ocito nemate pojma sta se tamo desava pred derbi, ocito bi najvise ovdje voljeli da se grlim sa onim smradovima na jugu i da pijem kafu sa njima ili da mjenjam šalove. Koji djavo.
Ne radi se o tome, govorim na nacin da je nas derbi uvijek bio manje doziran takvim gadostima kao sto se tamo desavaju. Nema nista ljepse od dobrog suka i prozivke ali sad ici u krajnosti, da neko bude fizicki povrijedjen je besmisleno. ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 maj 2015, 00:54

Haj neka su i ovi mladji navijaci Zelje konacno po prvi put u zivotu vidjeli sta znaci biti na utakmici gdje je preko 20 000 navijaca :)

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 17 maj 2015, 00:56

Sabinho je napisao/la:
Armala je napisao/la:

Najotrcanija fraza "Nije ovo Beograd" pa normalno da nije, ocito nemate pojma sta se tamo desava pred derbi, ocito bi najvise ovdje voljeli da se grlim sa onim smradovima na jugu i da pijem kafu sa njima ili da mjenjam šalove. Koji djavo.
Ne radi se o tome, govorim na nacin da je nas derbi uvijek bio manje doziran takvim gadostima kao sto se tamo desavaju. Nema nista ljepse od dobrog suka i prozivke ali sad ici u krajnosti, da neko bude fizicki povrijedjen je besmisleno. ;)

Najvaznije je da ne bude niko povrijedjan ko je dosao na stadion da gleda fudbal i samo ga to zanima, ako takav bude povrijedjen onda je to sramota i to velika. Postoji i druga strana novcica, ali poenta svega ja da zadnjih par godina uopste nije bilo nekih velikih belaja e sad sto mi pravimo od obicnog šaketanja neki dogadjaj, to je vec druga prica.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 17 maj 2015, 01:17

Sabinho je napisao/la:

ma djecurlija nekakva, sat prije tekme su se poceli penjat i nekakvu onu crnu zastavu kacili mahali, sta je pisalo nisam ufatio?
Armala je napisao/la:

Najotrcanija fraza "Nije ovo Beograd" pa normalno da nije, ocito nemate pojma sta se tamo desava pred derbi, izgleda da bi najvise ovdje voljeli da se grlim sa onim smradovima na jugu i da pijem kafu sa njima ili da mjenjam šalove. Koji djavo.
bgm ja se sa svojim smradovima sa istoka izgrlio popio pivu prije tekme, i opet nakon, al et trebo sam ih izbost najbolje bi mi bilo :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 01:24

Nisam skontao hhaha, onoga sa sesirom sam sreo kasnije samog na Pofalicima u Gurmanu hahah, kad sam mu vidio facu :eh: :damn: 16 god maksimalno. Ja i haver smo oplakali par puta onim prijetnjama istok-jug ono kao yebacu vam ja mater kad vas vidim u gradu itd. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 17 maj 2015, 01:42

Sabinho je napisao/la:Nisam skontao hhaha, onoga sa sesirom sam sreo kasnije samog na Pofalicima u Gurmanu hahah, kad sam mu vidio facu :eh: :damn: 16 god maksimalno. Ja i haver smo oplakali par puta onim prijetnjama istok-jug ono kao yebacu vam ja mater kad vas vidim u gradu itd. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma znam djecurlija nekakva ne znam koji su se ku.rac i popeli al et sta ćeš, uglavnom bilo je koliko ja vidjoh ko crna zastava i nešto bijelim slovima ja prvo konto kad vidjoh ona idilova :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.