Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

gramparada
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la gramparada » 17 maj 2015, 00:02

Joj sta radi mali Amir pa to je drama

brile
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brile » 17 maj 2015, 00:03

Evander je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Danas na tekmi kone se ne čuju kontam tu sam pa ih i ne čujem al' evo na snimku sad gledam pa ne čuju se fakat.
Ne intresuje me fakat ta navijacka furka, milion puta sam kritikovao sjever, ali danas su vas nalupali momacki. Od koreografije kakvu vi nikad necete biti u stanju napraviti, preko parola, zastava, do samog navijanja.
Pa vi niste niti navijali konstantno nego samo u namahe.
:lol: :lol: :lol: :lol: hahahahahahah
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 17 maj 2015, 00:04

Ne razumijem ove štrumfove sto se loze, pa navijat se mora 90 minuta a vi niste navijali ni pola od toga vremena, ako zagrmite par puta ne znaci da ste dobro navijali.

A koreografija, zastave neki drugi nivo.
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 17 maj 2015, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 00:05

Zip je napisao/la:Pa de mi ti reci zbog cega je bacena baklja na dio zapada, ispod loze?
Zbog cega ste gadjali na istok?
Bio sam na derbiju kad smo vas uzeli 2:1, i vi ste prvi bacali baklje kad ste gol dali... Zar nije tako bilo?
Ja sam bio na sredini istoka, ajd ti mi sad objasni, jesmo li vas to puno provocirali? mamine maze nisu mogle podnijeti sto vas neko verbalno prca, pa se ufatili gadjati bakljama? da cujem
ha ha ha... smijesno. tri momka su bila na ogradi i dok se navijalo neku sipku su drmali, a na sta su "mirni navijaci" sa istoka poceli pjevati majmune majmune... nakon toga bacena je jedna baklja koja je pogodila koga je pogodila, to ne znam. na sta je taj "mirni navijac" sa istoka uzeo baklju, ne bi li je vratio na Jug, ali je samo ispracen aplauzom jer je majstorski zabacio. Hvala dovidjenja, za frku na zapadu nisam upucen. vidio sam samo da je neko odvezen hitnom i to pred kraj tekme, sad da li to ima veze sa tim sto ti pricas ne znam
Željezničar živimo !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 maj 2015, 00:05

Evander je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Danas na tekmi kone se ne čuju kontam tu sam pa ih i ne čujem al' evo na snimku sad gledam pa ne čuju se fakat.
Ne intresuje me fakat ta navijacka furka, milion puta sam kritikovao sjever, ali danas su vas nalupali momacki. Od koreografije kakvu vi nikad necete biti u stanju napraviti, preko parola, zastava, do samog navijanja.
Pa vi niste niti navijali konstantno nego samo u namahe.
Koreografija, zastave, parole na stranu al' samo navijanje drug upali sad BHT i slušaj eto nemam te šta lagati, hem vas je bilo više 3 puta a niste se čuli, kad se još zapad uključi nema vas nigdje. I to sve se dešava u najgorem trenutku za Jug, vidio si i sam na šta je jug ličio danas (nigdje zastave nigdje transa bukvalno) al' ste opet isprašeni :)

Što se tiče sam tekme tu je to x realno al' je Željo imao zrelije prilike.

Edit: Jedino je kretenski bilo što je onaj majmun bacio baklju na zapad trebali su ga natamburat al' se uhvatio brze noge.

Ono nešto na istoku dobacivanja je bilo obostrano a i smiješno mi je bilo bacio je neko sa juga baklju na istog i neki lola hoće da je vrati nije je bacio 15 metara od sebe :D

A Boga vam šta je to bilo na istoku jesu li to izmlatili nekog Željovca?
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 17 maj 2015, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 maj 2015, 00:07

Šta se sve izdešavalo dobro je juga ikako bilo, a ne da onakvu havariju napravi naročito u drugom poluvremenu.
Inače od mene pohvala za one zastave, ono je fakat vrh izgledalo ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2015, 00:09

Prvo, zbog tog "majmune, majmune" vi ste malo djete pogodili bakljom? da li znas za tu info?
Srecom nije nista strasno bilo, al je moglo biti...

Uvrijdile se strumfice :lol: :lol:
E svast razloga, majko moja :D hahah Koja glupost...
Stvarno ste prave uvrjedjene djevojke

P.S Pojavio se neki strumf na istoku, dobio je batine.. al od vecih batina, par pitara su ga odbranila.. Na kraju je izveden od strane policije, dok je izlazio pokazivao srednjak.. i et :)
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 17 maj 2015, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 maj 2015, 00:10

O navijanju vise necu, jer tu nikad necemo doci do koncenzusa. Cinjenica je da nisre navijali cijelu utakmicu i to mi je dovoljno.
A sto se prilika tice, koja je to zrelija bila od one Benkine prve, krajem prvog poluvrmena?

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 17 maj 2015, 00:12

Evander je napisao/la:O navijanju vise necu, jer tu nikad necemo doci do koncenzusa. Cinjenica je da nisre navijali cijelu utakmicu i to mi je dovoljno.
A sto se prilika tice, koja je to zrelija bila od one Benkine prve, krajem prvog poluvrmena?
Od Đelmića i Kokota
1921 !
05.06.1998

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 00:13

Zip je napisao/la:Prvo, zbog tog "majmune, majmune" vi ste malo djete pogodili bakljom? da li znas za tu info?
Srecom nije nista strasno bilo, al je moglo biti...

Uvrijdile se strumfice :lol: :lol:
E svast razloga, majko moja :D hahah Koja glupost...
Stvarno ste prave uvrjedjene djevojke
eto opet pokazujes koliko si glup.. sutra da ti neko na ulici kaze majmune, ti bi rekao hvala ? sta ocekujes ? da derbi prodje bez prepucavanja, malo i problema, ali to je derbi. a da, mi smo dijete gadjali, i to ciljano pasa moj ;)
I DA, ONA PAROLA NA KRAJU TEKME VAS JE OBRUKALA HAVARIJA !!! ODAVNO SE ONAKO ISMIJAO NISAM, CUJ "Komsinice Zeljana, opet si je.bana" ahahhahahahahahahahahahaah. Blam godine
Željezničar živimo !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 maj 2015, 00:13

Ljiljani87 je napisao/la:
Evander je napisao/la:O navijanju vise necu, jer tu nikad necemo doci do koncenzusa. Cinjenica je da nisre navijali cijelu utakmicu i to mi je dovoljno.
Od Đelmića i Kokota
Fakat nidje veze. Ono od belog orla cak nije niti prilika, suvise je bio po strani. Tacno ispred mene je bilo.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 maj 2015, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 maj 2015, 00:13

De mi sažetak ne sjećam se ja toga, znam da je Benko opalio 2,3 nebu pod oblake, al' ko bila je neka pred kraj kad je Antolović skinuo. Po meni to vam je i jedina prilika. Na drugoj strani Kokot par puta, Đelmić, Hadžiahmetović...

Edit: @Zip

A ja budale, pa jel' bar bio pijan mislim ne znam kolika budala moraš biti to da uradiš čiste glave :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 17 maj 2015, 00:16

Ne možeš gledati utakmicu i komentarisati ko je glasniji u navijanju nikako.

Siguran sam da svako ko ima i malo tog mozga može zaključiti da se kretanjem lopte, kamere aktiviraju mikrofoni u blizini situacije, isto tako da se to ručno radi pa je tako logično da se dešavaju varijacije u glasnoći.

Dođeš na stadion, na istok sredinu ili zapad pa onda da čuješ ko je glasniji.

Poz.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 maj 2015, 00:16

FaraonTM je napisao/la:
De mi sažetak ne sjećam se ja toga, znam da je Benko opalio 2,3 nebu pod oblake, al' ko bila je neka pred kraj kad je Antolović skinuo. Po meni to vam je i jedina prilika. Na drugoj strani Kokot par puta, Đelmić, Hadžiahmetović...
Kad je primio lopti na 16 sam i niko ispred njega, cista situacija. Nepotrebno je dva puta dirao loptu i neko ga je izblokirao na 12 metara. Cista situacija i nije mi jasno kako ono nije zabio. Slucno kao sto vam je Krste na grbavici dao.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 maj 2015, 00:18

breskva je napisao/la:Ne možeš gledati utakmicu i komentarisati ko je glasniji u navijanju nikako.

Siguran sam da svako ko ima i malo tog mozga može zaključiti da se kretanjem lopte, kamere aktiviraju mikrofoni u blizini situacije, isto tako da se to ručno radi pa je tako logično da se dešavaju varijacije u glasnoći.

Dođeš na stadion, na istok sredinu ili zapad pa onda da čuješ ko je glasniji.

Poz.
Onda se nije izlazilo iz vašeg šesnaesterca :tralala:

E pa kiksali Široki i Zrinja, Vitez izgubio...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2015, 00:18

FaraonTM je napisao/la:

Edit: @Zip

A ja budale, pa jel' bar bio pijan mislim ne znam kolika budala moraš biti to da uradiš čiste glave :D
Ja samo nzm kako je on izdrzao poluvrijeme :D
A sad da li je bio pod dejstvom nekih narkotika il alkohola, velike su sanse da jeste :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 00:20

katakomba je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Dobro kazes, pokusao nakon koliko vasih? Je li iko od nasih prvi bacao prema vama itd.? Nije, nego ste vi gadjali ovamo ovaj mirni dio tribine. Klasika.
Pa majmune jedan, bar reci sto su bacene baklje, maloumnice blesavi. MIRNI DIO ???? Ah da, to je onaj dio što je pjevao momcima na ogradi majmune majmune.. Bravo, bravo :clap: . Baš ste mirni.Pozz :salut:
Hahahahahhah. To kralju, znaci na stadionu ti neko nesto pjeva i ti bacis baklju na covjeka i dijete od pet godina??? Evo jos jednog mita, aferim. Izmedju ostalog, gledajuci ih kako se veru po ogradi nije ni cudo sto im se to skandiralo. Samo im banane nedostaju ali aBd doci ce Rastoder da ih namiri.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 maj 2015, 00:21

Koliko se sjećam jednom je jedan od vođa Robijaša zalutao na Jug (pijan logično) ubili hljeb u njemu xD

Ma budala neka, al' realno nije bilo belaja bar što sam ja primjetio. I kad sam dolazio i kad sam se vraćao išli su ljudi zajedno u grupama u dresovima Sarajeva i Želje :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 00:23

Sabinho je napisao/la:
katakomba je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Dobro kazes, pokusao nakon koliko vasih? Je li iko od nasih prvi bacao prema vama itd.? Nije, nego ste vi gadjali ovamo ovaj mirni dio tribine. Klasika.
Pa majmune jedan, bar reci sto su bacene baklje, maloumnice blesavi. MIRNI DIO ???? Ah da, to je onaj dio što je pjevao momcima na ogradi majmune majmune.. Bravo, bravo :clap: . Baš ste mirni.Pozz :salut:
Hahahahahhah. To kralju, znaci na stadionu ti neko nesto pjeva i ti bacis baklju na covjeka i dijete od pet godina??? Evo jos jednog mita, aferim. Izmedju ostalog, gledajuci ih kako se veru po ogradi nije ni cudo sto im se to skandiralo. Samo im banane nedostaju ali aBd doci ce Rastoder da ih namiri.
glupane glupi. da da da da da i po hiljaditi put, cilj nam je bio da pogodimo dijete !!! Cijelo vrijeme je nišanio taj momak, i eto pogodio sreca.. BOLESTAN SI IDIOTE !! Da smo htjeli belaj, pomarisali bi se prije tekme kada smo se susreli
Željezničar živimo !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 00:26

FaraonTM je napisao/la:Koliko se sjećam jednom je jedan od vođa Robijaša zalutao na Jug (pijan logično) ubili hljeb u njemu xD

Ma budala neka, al' realno nije bilo belaja bar što sam ja primjetio. I kad sam dolazio i kad sam se vraćao išli su ljudi zajedno u grupama u dresovima Sarajeva i Želje :D
Po povratku, isao sam od Skenderije do Pofalica u vasoj koloni, oko i iza sve Manijaci i nisam imao nikakvih problema. :thumbup:
@katakomba hvala. De jos samo reci da ti sto su bacali baklje nisu mogli pretpostaviti da tu ima djece? Cak su to vidjeli ali njima je samo veranje po ogradi u glavi. Da ti nisi onaj debeli stobć je pao 3-4 puta pokusavajuci se popeti koji red vise? Ako jesi svak cast uspio si jos veranje da naucis.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.