FK Slavija

Pappy
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Pappy » 14 maj 2015, 15:04

Radoviću danas uručen otkaz, sa zakasnjenjem od par kola, a na njegovo mjesto sasvim očekivano stigao Gutović.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 maj 2015, 15:38

Daj Boze da upali sa ovim Gutovicem ja bi licno najvise volio da je Zoka Erbez ali neznam i da li bi on mogao da vodi ekipu jer je selektor neke od mladjih kategorija reprezentacije...

zenickiROB
Kontakt:

Post Postao/la zenickiROB » 15 maj 2015, 00:47

Pozdrav. .... Mislim da imate sada šansu protiv Olimpica.. .mislim da će Olimpic dati sve da osvoji kup. .. tu je šansa da im bodove odnesete ...u svakom slučaju sretno dalje.. .
CRNO i CRVENO srce je moje, konačno znam i sam koje je LJUBAV boje.. .

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 16 maj 2015, 21:08

Bruka i sramota. Mirza na teren izveo rezervni tim, na terenu nam se sklanjaju da dođemo do prilike, i opet smo nesposobni da to uradimo. I na kraju kada su vidjeli da im mi ne možemo dati gol, zabiju oni nama sasvim zasluženo. Prva liga plače za nama. Ali sumnjam da je ovo igra i kvalitet čak i za nju.

O treneru ovaj put ne bih. Čovjek ne ustane sa klupe za cijelu utakmicu, i opet nije on kriv za poraz. Nadam se da će pobjeći, po svom običaju.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 17 maj 2015, 11:57

Pappy je napisao/la:Bruka i sramota. Mirza na teren izveo rezervni tim, na terenu nam se sklanjaju da dođemo do prilike, i opet smo nesposobni da to uradimo. I na kraju kada su vidjeli da im mi ne možemo dati gol, zabiju oni nama sasvim zasluženo. Prva liga plače za nama. Ali sumnjam da je ovo igra i kvalitet čak i za nju.

O treneru ovaj put ne bih. Čovjek ne ustane sa klupe za cijelu utakmicu, i opet nije on kriv za poraz. Nadam se da će pobjeći, po svom običaju.
Kralju jedino rjesenje totalni remont svega.....Bas cekam kad se zavrsi ova nesretna sezona da vidim sta kaze nasa struka i rukovodstvo...Imam nekoliko pitanja koja mi se stalno motaju po glavi interesuje me evo zadnje tri-cetri godine mi smo ostali bez 80% gledalaca...pitanje zasto.....dalje ko je kriv za propadanje stadiona ne mislim samo na teren nego na cjelokupnu sliku stolice,zastitna ograda,svlacionice,keramika,kosilice,valjci da ne nabrajam dalje...dalje sto smo kokuzi frontalni koji je razlog da je skupstina grada digla ruke od Slavije i ne mogu da vjerujem da nemoze se naci nekoliko privrednika da stanu iza Slavije pa nije valjda da smo ih sve izvarali...da li postoji uopste u nasem klubu likovi koji se bave marketingom i trazenjem novih sponzora....mislim lako se praviti pametan sa strane a neznam srz problema ali ovo evidentno ovako vise ne ide...
Od kluba koji je bio a i sad mislim da je ponos Srpske imamo sad ovo da raja nece da dolazi na stadion i da ga puskom tjeras sto kaze moj kume brate da mi platis nebi isao da ih gledam a momak je bio redovan cak i na gostovanja je isao......imamo nezadovoljne igrace,trenera evo Rada kaze nije dobio 8 plata nesta se mora mjenjati i to iz korjena...

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 17 maj 2015, 19:15

Sramota da izgubite od 2 tima olimpica.. Msm da vam je ovo bila posljednja sansa da osigurate opstanak.. Nažalost idete dole, al sta ces sve po zasluzi!!
Toto Riina

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 18 maj 2015, 11:52

nije u toliko lošoj situaciji Slavija i do kraja treba samo jedna pobjeda da bi opstali sto ne bi trebao biti problem

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 18 maj 2015, 17:58

Bistrik je napisao/la:nije u toliko lošoj situaciji Slavija i do kraja treba samo jedna pobjeda da bi opstali sto ne bi trebao biti problem
Ma kralju problem je bas ta jedna pobjeda...igramo ko ckepi protiv Celika vuku se ko babe,protiv Olimpika ljudi nam izveli neke momke koji su se rijetko i pojavljivali u protokolima za utakmice pa nula bodova...Kralju odigrano je 13 kola...mi dobili samo 2 tekme i 1 nerjesen rezultat a zadnja pobjeda bila prije 8 kola...Ja licno vjerujem da ce ostati Slavija ali ako bude ovakva situacija u klubu i oko kluba onda nam se crno pise...

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 19 maj 2015, 07:26

Licno bih volio i nadam se da cete ostati u PL BIH.Ipak ste igrali evropu i blizu ste.Protiv nas su igrale neke curice i taj odnos je bio razocaravajuci.Nimalo zelje,ideje.Morate se malo stisnuti i u naredna dva kola Abd uspijeti izboriti pozitivan rezultat.
Sretno.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 maj 2015, 20:17

Salković nas gurnuo u drugu ligu. Kakve lik prilike promašuje iz kola u kolo, i opet uspjeva da bude ispred Lambulića u sastavu. Zaslužili smo da ispadnemo, apsolutno.

Momci su danas opet odigrali borbeno, nema im se šta zamjeriti na želji. Imali smo dva mrtva zicera preko njega oba je šutirao očajno, i šta sad, sjest pa plakat. Kamaru smo bodova prosuli na glupost, bod protiv Čelika, bod protiv Olimpica koji smo morali uzeti, i sada bi sve bilo drugačije.

Ovako Drina će nas dobit, i ćao.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 maj 2015, 20:23

bas ste u yebenoj situaciji. cak i da igrate nerjeseno sa drinom, ne znaci da oba tima ostaju i ligu, sve zavisi na kraju hoce li vitez pobjediti u travniku i mladost u ugljeviku... hmm
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 maj 2015, 20:32

Obje ekipe mogu ostati jedino u kalkulaciji da Drina nas dobije, a da Zvijezda dobije Mladost. Tada bi Mladost i Zvijezda ispale.

Mnoge su kalkulcije, na ovaj ili na onaj način. Prema informacijama koje ja imam, Travnik neće tako lako pustiti Viteza. Dosta toga se neće znati do samih krajeva utakmica. Moguće je i formiranje nekih krugova, od tri, pa čak i četiri ekipe.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 23 maj 2015, 22:31

[quote="Pappy"]Salković nas gurnuo u drugu ligu. Kakve lik prilike promašuje iz kola u kolo, i opet uspjeva da bude ispred Lambulića u sastavu. Zaslužili smo da ispadnemo, apsolutno.

Momci su danas opet odigrali borbeno, nema im se šta zamjeriti na želji. Imali smo dva mrtva zicera preko njega oba je šutirao očajno, i šta sad, sjest pa plakat. Kamaru smo bodova prosuli na glupost, bod protiv Čelika, bod protiv Olimpica koji smo morali uzeti, i sada bi sve bilo drugačije.

Ovako Drina će nas dobit, i ćao.
Tacno ne mogu da vjerujem sta je lik promasio hajde onu prvu pokusao da lobuje golmana ali ona druga sansa pa da pita golmana gdje da mu je posalje a on posred onog nesretnog golmana....dalje onaj nesretnik iz Sirokog skida loptu sa gol linije ja je vec vidio u golu....koje smo mi qurate srece pa to je da se krstis i lijevom i desnom.....Sto kaze ona raja gore na sjeveru ovom nasem rukovodstu treba Sipu zavezati da ih malo proceslja da se vidi kako od ekipe koja je bila 8 na kraju jesenjeg dijela dodju u situaciju da prokockaju 14 bodova prednosti i da budemo najveci konkurenti za ispadanje u zadnjem kolu....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 30 maj 2015, 14:35

Naši momci sinoć prespavali u okolini Zvornika, i spremni su za opstanak !!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 30 maj 2015, 20:48

Evo prodje jos jedna sezona slobodno se moze reci za zaborav...sve u svemu i pored svega uvjek je lako kritikovati i mudrovati ali stvarno ovako vise ne ide samo cu reci da treba dobro pretresti rukovodecu strukturu i zahvaliti se nekim ljudima.Cinjenica da trebamo svjeze snage koje bi nesto pokusale da urade i po pitanju marketinga,finansija,medija,infrastukture....a sto se tice igrackog kadra evo gledam na transfermarketu svima isticu ugovori ja bi licno volio kad bi pokusali zadrzati Vejinovica,Kartala,Radosavljevica,Simovica,mozda i Rovcanina od igraca sa strane a od domacih Lucica ali dovesti bas dobrog drugog golmana da ima konkurenciju,Popovica,Govedaricu pokusati vezati duzim ugovorom jer momak je potencijal vrhunski i na kraju pokusati ovog Karica zadrzati ostalo po meni samo popunjava brojno stanje...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 30 maj 2015, 23:19

Ima vremena za analizu narednih dana. Sve do tančina će se izanalizirati.

p.s. Ne treba nama drugi golman, tu je Kubura. Dosta je podcijenjen, ne moraš i ti isto to da radiš. :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 maj 2015, 23:21

Čestitke na opstanku u ligi, više sreće nego pameti, ali eto dobro je. Valjda će uprava izvući neke pouke iz ove sezone.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 31 maj 2015, 00:45

Pappy je napisao/la:Ima vremena za analizu narednih dana. Sve do tančina će se izanalizirati.

p.s. Ne treba nama drugi golman, tu je Kubura. Dosta je podcijenjen, ne moraš i ti isto to da radiš. :mrgreen:
Mali Kube ja sam na njega potpuno i zaboravio e to je to sto kazes da je podcijenjen a decko je vrijedan,radan,nenametljiv i sva ga raja vole eto i ja sam ga ispustio..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 jun 2015, 21:40

Sutra je UO kluba. Nakon njega će se mnogo toga znati po pitanju stanja u klubu. Ono što je trenutno jeste da bi na osnovu mojih saznanja novi sportski direktor trebao biti Dragan Škrba. Većina članova UO je za njega, međutim postoji i ona druga koja je protiv njegovog postavljanja, a protiv su i postavljanja Gutovića na čelo ekipe.

Što se tiče ekipe još uvijek je mnogo nepoznanica, tačnije ne toliko, ali ne bih o tome još u javnost. Ono što mogu reći jeste da je Radosavljević otišao u BG na preglede koljena koje ga je zajebavalo cijelu sezonu, i znaće da li će morati na operaciju ili ne. Planira se dovođenje određenih fudbalera, a ugovor je istekao četrnaestorici. Neki izvjesno neće produžiti, a sa nekima će se pregovarati.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 jun 2015, 01:23

Čestitke na opstanku, sa zakašnjenjem. Nadam se da ćete se srediti do nove sezone, jer haman pola lige ispada. Što više sarajevskih klubova to bolje. U zdravlje.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.