Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko bi reko da ovaj komentator izgleda ovako 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hocel bit na areni sport 1 HR???
Ma izgleda nece, ja evo preko Arene 5 gledam na netu. I ja se nadao preko tv-a odgledati rahat, ali jok.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !

At the end of the storm there's a golden sky..
mozel se gdje ovako naci link,nisam kuci,moracu na laptopuBatva je napisao/la:Ma izgleda nece, ja evo preko Arene 5 gledam na netu. I ja se nadao preko tv-a odgledati rahat, ali jok.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Evo na pp ti saljem buraz.solinas je napisao/la:mozel se gdje ovako naci link,nisam kuci,moracu na laptopuBatva je napisao/la:Ma izgleda nece, ja evo preko Arene 5 gledam na netu. I ja se nadao preko tv-a odgledati rahat, ali jok.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
A U PM! Svaki link pao.
Ovaj mi radi:
http://www.netraja.net/2014/02/arenasport-5.html
Kliknite Stream 1, 2 ili 3 ako vam jedan ne radi.
http://www.netraja.net/2014/02/arenasport-5.html
Kliknite Stream 1, 2 ili 3 ako vam jedan ne radi.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ljudi znatel ima li kakav stream za tekmu Celik-Zrinjski ?
Nema utakmice na TV-u,Arena BiH prenosi Partizan - Novi Pazar.Epidaurus je napisao/la: Ljudi znatel ima li kakav stream za tekmu Celik-Zrinjski ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj sudija mislim da ima najmanje stvarno vrijeme igre ikad. Svaku utakmicu primiri i umrtvi..svaki prekid se izvodi dvije minute
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
boze budala, tim napada, stisno - oni bakljadu da se protivnik pregrupise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I onda neko kaže zašto ne pratim utakmice naše lige, hebo ligu u kojoj najveći derbi uvijek završi 0-0.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
ne kontam kakav je ovo potez, cuj Arena BIH i prenose JSL pored najveceg derbija BH fudbala? Inače, evo upravo završeno, očikvao sam ovaj rezultat.chily-rz je napisao/la:Nema utakmice na TV-u,Arena BiH prenosi Partizan - Novi Pazar.Epidaurus je napisao/la: Ljudi znatel ima li kakav stream za tekmu Celik-Zrinjski ?
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Evo sacekao sam da se zavrsi utakmica,ponovicu da mi je Drina bas simpatican klub i Zvornik grad,ali ponasanjem navijaca mozete lako postati kao Rudar ili Leotar.1,50 kvota ,moj Batva.Ja odigrao danas,jos ne daju vezati taj par sa Travnikom!U 10 sati kvota na Zvijezdu bila 4,50.
Bice ovi iz Borca skroz indisponirani sutra,ali ce Drinu sa osmijehom na licu izbaciti iz lige ako im se pruzi prilika za to zadovoljstvo.
Vidim Pappy rece da smo u losim odnosima sa Borcem ,prije bi rekao da su oni u losim odnosima sa nama.Mi sa njima nismo ,koliko znam nikakvih sukoba nije bilo."Lesinari"su uvijek lijepo docekani u Zvorniku, a i nasi u B.luci!
E sad sto oni jednu godinu izaberu da ostave Travnik u ligi,a izbace Rudar Prijedor.Ove godine su izabrali da pomognu Zvijezdi,a na Drini da pokazu kvalitet i da se ne kockaju sa "ugledom" kluba.Sa takvim ponasanjem tesko da Borac moze biti omiljeni klub u Zvorniku ,Prijedoru i sl.
Pritom da ne budem pogresno shvacen ,mi ne trazimo pomoc od Borca ako nas dobiju cestitacemo im.
Ali u "slab dan "sutra protiv preporodjene Zvijezde ,niko u Zvorniku im nece povjerovati!
Tebi prijatelju bi predlozio da procitas ovaj post narednih 10 dana i da svaki dan lupis sebi po samarau,sportski pozdrav iz ponosne Banja Luke!
-
- Kontakt:
Znaci u Vitezu se o svemu odlucuje.Vitez ako misli ostati mora ostati neporazen.Poraz od Mladosti je sve zakuvao.E pa ko bi na polusezoni rekao da ce se Mladost izvuci.To sada vec postaje realnost...
-
- Kontakt:
Liga nam je fenomenalna. 7 golova u 8 utakmica. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Crveno crni i crno crveni vuku konce hahaha
Odgledah drugo poluvrijeme derbija, posao mi ne dozvoli da pogledam sve. Zeljo bio bolji, mada je i Sarajevo znalo zaprijetiti. Kazem to za drugo poluvrijeme, da me nebi odmah netko napao, jer znam da je komentator ponavljao da je Zeljo igrao lose u prvom dijelu i da je Sarajevo dominiralo. Prije svega mi je bila dobra utakmica, dobra atmosfera na tribinama, pravi derbi. Steta sto nije bilo i golova da se zaokruzi cijela prica.
I sta onaj Delac radi na golu Sarajeva? Oni ako misle nesto u Europi trebat ce prvo novog golmana. Momak mi je drag, cak sam ga i upoznao dok je jos u Zapresicu bio, ali od kad je dosao u Sarajevo vidio sam vise puta neke kikseve, a i danas mu stalno ispada lopta. Ne smje biti toliko nesiguran.
I sta onaj Delac radi na golu Sarajeva? Oni ako misle nesto u Europi trebat ce prvo novog golmana. Momak mi je drag, cak sam ga i upoznao dok je jos u Zapresicu bio, ali od kad je dosao u Sarajevo vidio sam vise puta neke kikseve, a i danas mu stalno ispada lopta. Ne smje biti toliko nesiguran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.