kaze Senad na kraju ;ne naginjem ni za kog ...Mostar u srcu Velez do groba ; i udari se sakom u prsa

Objasnio davnorodjenisa je napisao/la:Nego jeli neko veceras gledao face to face Senada Hadzifezovica sa onom dvojicom pitara i manijaka ?
kaze Senad na kraju ;ne naginjem ni za kog ...Mostar u srcu Velez do groba ; i udari se sakom u prsa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baci mi pp za Anija ,ja pojma nemam1922VFC1981 je napisao/la:Ne sirite dezinformacije i nemojte paniku stvarat,Skahic i Haurdic imaju ugovor jos godinu,za Jankovica je receno da je samo pitanje vremena kad ce potpisat novi ugovor,Celo doktor se jos konta nadam se da ce ostat,a za Hebibovica sve znamo.
+MaleticuAlemC85 je napisao/la:Jednom zauvijek: Aniju, Blagojeviću i Jankoviću ističe ugovor na kraju sezone. Ostali su pod ugovorm, pa tako i Škahić i Haurdić. Pustite dezinformacije ljudi moji.![]()
Svaka caste zizuzizu1991 je napisao/la:Što ti je moć medija. Sad se i sarajevski mediji furaju na neke fazone, vječiti, ovo ono, lafo.
Bola jedan je Velež, i jedan je Mostar. Ima jedan veliki derbi danas, igra se također, između dva tima koja su gajila najljepši nogomet u bivšoj državi, a to su naš Velež i tuzlanska radnička Sloboda.
A vi sa vašim pogrešno postavljenim sistemom vrijednosti, otpepajte lagano.
sto buraniji...nihohoni992 je napisao/la:Mozete li ga zabit ovoj buraniji iz tuzle
koliki ste onda vi odron..nihohoni992 je napisao/la:Zato sto ste vi bolji a vi ste patlidzan
Haveru "nihohoni992"] na čemu si ti, da nisi malo fulio forum. Zar ne bi trebao biti na sarajevskom derbiju.nihohoni992 je napisao/la:Jbo vas ljeb ne mozete gola zabiti jadovi
Hajde ti "solonas" aka analiticar razguli sa teme Veleza i drobi na temi Fukara. Eto ti si naso analizirat kvalitet utakmice i ocjenjivat ko je bio bolji.solinas je napisao/la:dobra utakmica,ja licno zadovoljan rezultatom,iako je pobjeda mogla biti visestruko veca,ponisten gol,dvije tri 100 postotne sanse,beka fula prazan gol
pobjedila je u ovom trenutku bolja ekipa,a vama zelim brzu konsolidaciju,i vidimo se dogodine,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 2 gosta.