Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
A fakat vise ne kontam, da igra Stuttgart lose igra, da su u losoj formi svi napadaci pa tako i Vedo i to jeste, i da nije zabio go godinu i po, ali zasto brate na tribine?
Pa tako i nema nikako sansu ni motiv da popravi dojam, nema od toga nista ni on ni klub ni trener. Harakiri potez.

Pa tako i nema nikako sansu ni motiv da popravi dojam, nema od toga nista ni on ni klub ni trener. Harakiri potez.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:A fakat vise ne kontam, da igra Stuttgart lose igra, da su u losoj formi svi napadaci pa tako i Vedo i to jeste, i da nije zabio go godinu i po, ali zasto brate na tribine?![]()
![]()
Nemoze on popraviti dojam kada on ne trenira vise od mjesec dana sa provom momcadi. On trenira trenutno sa mladima, tako je barem magazin kicker pisao.
vedo se z.a.j.e.b.o. sto na polusezoni nije otisao barem na posudbu
- DragonGirl
- Kontakt:
Da se samo hoće završiti ova sezona da se lijepo ko čovjek pokupi i završi više sa ovim klubom... 

Sinoć sam sanjao da je Ibišević zabio gol za Stuttgart, probudio se nisam mogao da zaspim pola sata poslje

Mozda najgori napadac Evrope u ovom trenutku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobit ce ga jer su i ostali losi kao i on.AllGunsBlazing je napisao/la:Ovakav definitivno ne zasluzuje poziv protiv Izraela.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa istina, ali ostali barem igraju. Eto Mahmutovic igra, Zec igra, pa cak mozda bolje i Hodzica prebaciti u A reprezentaciju.
Celik!3,2,2.
Vedo ni danas nije u kadru za utakmicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Treba zvati napadača koji zabija. Svaka čast Vedi, svojim iskustvom naravno da može pomoći, ali treba nam neko ko daje golove. Naša tri napadača nisu dali ukupno 10 golova ove sezone. Zovi Mesa Mahmutovica, jedini koji koliko toliko daje golove.
- DragonGirl
- Kontakt:
A ovi će se izgleda izvući, i danas su pobijedili...Pivopija je napisao/la:Vedo ni danas nije u kadru za utakmicu.
Re: RE: Re: Vedad Ibisevic
Bez obzira da li ostanu ili ispadnu Vedo ce promijeniti klub.DragonGirl je napisao/la:A ovi će se izgleda izvući, i danas su pobijedili...Pivopija je napisao/la:Vedo ni danas nije u kadru za utakmicu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: RE: Re: Vedad Ibisevic
To i očekujem naravno... 

Ibisevic je sad vec, moze se reci, propao kao igrac. Sve osim one jedne sjajne sezone kada je zadobio povredu, od tada ga vise nista ne ide...
zadnje kolo igraju Paderborn-Stuttgart, ako Stuttgart izgubi, ispada u cvajtu
mogli bi ispast' i sa remijem, al' tada je potrebno da HSV dobije Schalke na domaćem terenu, a da Hannover ne izgubi kući protiv Freiburga

mogli bi ispast' i sa remijem, al' tada je potrebno da HSV dobije Schalke na domaćem terenu, a da Hannover ne izgubi kući protiv Freiburga
Bas me interesuje dali ce mu Mesa poslati poziv. Citam danas, od prosle sedmice trenira sam, individualno a prije toga je trenirao sa U21 Stutgarta. Trener kaze da nikome nije dao vise sansi nego njemu, ali su u takvoj situaciji gdje mu trebaju igraci koji su spremni da se bore.
Uglavnom kazu da ce najverovatnije u Emiratima nastaviti karijeru. Nemogu da vjerujem kako ga je onaj mali Kostic ubio.
Uglavnom kazu da ce najverovatnije u Emiratima nastaviti karijeru. Nemogu da vjerujem kako ga je onaj mali Kostic ubio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto mislis da je Kostic kriv za Vedin status u ekipi, tacnije za njegovo neigranje?dinoze je napisao/la: Ne mogu da vjerujem kako ga je onaj mali Kostic ubio.
Ja bih prije rekao da je Ginczek taj koji je ubio Vedada a Kostic je unistio Wernera koji je jedan od vecih talenata u Njemackoj.
Inace, Vedo bi svakako trebao mijenjati klub jer je ocit da u Stuttgartu nema vise buducnosti.
Ingolstadt je jedno vrijeme bio zainteresovan i ja licno ne bih imao nista protiv tog transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koliko sam vidio guraju malog Kostica vazda u spic u zadnjim utakmicama.
Ali da vise ne trenira ni sa U21 je bas znak da neracunaju na njega nikako. Mislim da ce ge Mesa pozvati, ali mu nece dati da igra.
Ali da vise ne trenira ni sa U21 je bas znak da neracunaju na njega nikako. Mislim da ce ge Mesa pozvati, ali mu nece dati da igra.