Android Igrice-App
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Android Igrice-App
Hoce li iko progovoriti za ovaj ufc ??

Ja 20. level, a to za noge ne znam... mozda moras otkljucativecaveca je napisao/la:Hoce li iko progovoriti za ovaj ufc ??![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ja skidam tako sto zalijepim link pjesme s youtubea na m.flvto.comElTigre9 je napisao/la:Neka aplikacija za skidanje muzike?
igra li ko true football manager 2 ...tek poceo ali vidim imena igraca nisu prava
ima li ko iskustva ???
ima li ko iskustva ???
Hvala careMouse je napisao/la:ja skidam tako sto zalijepim link pjesme s youtubea na m.flvto.comElTigre9 je napisao/la:Neka aplikacija za skidanje muzike?
Ko voli utrke prepouručujem Beach Buggy Racing. 
Evo jedna aplikacija https://play.google.com/store/apps/deta ... ow.app.gen" onclick="window.open(this.href);return false;
🔵⚪
- BlueBosnian
- Kontakt:
Nije loša ta..GracanicaAA je napisao/la:Po meni jako mnogo dobra stranica za skidanje igrica, odaberete svoj mobitel i verziju androida i rokaj![]()
http://java.mob.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.1mobile.com/
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Igra li ko stupendo?
Treba mi kakva dobra app navigacija za BIH i sire za skinuti ?? preporuke
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Dobra je i ta
Ova UFC igrica, znači 
Zeza me ova app dubsmash ne radi mi..Jel neko ima slica problem
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dream League Soccer je kul igra. Nije puno zahtjevna a nije lose uradjena.
Krenes sa timom, izmisljeni igraci i igras od Division 3, 2, 1 pa sve do Elite division. Ostali timovi su pravi igraci, skoro apdejtovani transferi. Sve je izmijesano. Npr u division 3 igras sa Toulouse, Nantes, Gladbach itd. Ugl svi timovi svijeta su pomijesani u ligama.
Svom timu mozes stavit ime kakvo hoces, mozes uploadovat grb kakav hoces i dresove cak. Samo ih moras uraditi po shemi
Krenes sa timom, izmisljeni igraci i igras od Division 3, 2, 1 pa sve do Elite division. Ostali timovi su pravi igraci, skoro apdejtovani transferi. Sve je izmijesano. Npr u division 3 igras sa Toulouse, Nantes, Gladbach itd. Ugl svi timovi svijeta su pomijesani u ligama.
Svom timu mozes stavit ime kakvo hoces, mozes uploadovat grb kakav hoces i dresove cak. Samo ih moras uraditi po shemi
⭐
Moze li mi neko preporuciti dobar keyboard app za android sa vecim slovima, mali mobitel pa ne mogu dobro tipkati
Veni Vidi Tapatalk
Veni Vidi Tapatalk
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. We're all going to die. Come watch TV.
Igrica je dobra, znam da je moj jaran to igrao kao lud a ja ne mogu da se naviknem da igram fudbalske igrice na mobitelu jednostavno ne znam upravljati kako treba nervira me strašnotheboss_RD07 je napisao/la:Dream League Soccer je kul igra. Nije puno zahtjevna a nije lose uradjena.
A igram i ja UFC i dobra je igra, i ne koristim noge uopšte, možda sa većim levelom se i to otključa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: RE: Re: Android Igrice-App
SwiftKeyKrompir je napisao/la:Moze li mi neko preporuciti dobar keyboard app za android sa vecim slovima, mali mobitel pa ne mogu dobro tipkati
Veni Vidi Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
theboss_RD07 je napisao/la:Dream League Soccer je kul igra. Nije puno zahtjevna a nije lose uradjena.
Ja sam isto šuto Dream League dok nisam naletio na First Touch Soccer 2015, koji je ko neka poboljšanja vrsta ovog prvog, sličan je samo jedno 30% bolji, sa regularnim nacionalnim ligama, pa možeš igrati i LŠ i LE. Preporučujem.
- theboss_RD07
- Kontakt:
I mene nerviraju kontrole ali eto, pravo sam se navukao bioFaraonTM je napisao/la:Igrica je dobra, znam da je moj jaran to igrao kao lud a ja ne mogu da se naviknem da igram fudbalske igrice na mobitelu jednostavno ne znam upravljati kako treba nervira me strašnotheboss_RD07 je napisao/la:Dream League Soccer je kul igra. Nije puno zahtjevna a nije lose uradjena.
Svom timu mozes stavit ime kakvo hoces, mozes uploadovat grb kakav hoces i dresove cak. Samo ih moras uraditi po shemi![]()
A igram i ja UFC i dobra je igra, i ne koristim noge uopšte, možda sa većim levelom se i to otključa.
@makkaj Sreca pa su je napravili i za windows phone
⭐
Nakon jedno 40 pokušaja sam ga pobijediovecaveca je napisao/la:ma jesam..dosam sam do 30tog i to prije 2 dana i ne mozes ga pobjediti ...Ne znam nogama,znas li ???Sheyi je napisao/la:@vececea, jesi li srušio ovog na 12. levelu?
Ne ide mi nikako, prsti me zabole koliko ga udaram, a frajer me 2 puta zavali i ja na podu.![]()
Samo treniraj,i ide lagano
Fazon je što do 30-og levela možeš dobiti svakoga da ideš samo da ga udaraš bez povlačenja, od 30og pa nadalje moraš malo i taktike koristiti, malo bježati po "kavezu" izbjegavati udarce, bar sam ja tako
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 56 gostiju.