FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Mortem hvala ti brate i sretno nam danas aBd.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvijek

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja jučer i dane prije nisam bio sekunde nervozan a sad kako se bliži utakmica sve sam nervozniji uhh samo da je dobiti štrumfiće.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
[youtube][/youtube]
Do zadnjeg dana zivota mooog....
Do zadnjeg dana zivota mooog....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Necu zaboraviti protiv Sirokog kako je Istok ispratio sjever, a tek danas aBd.. pogotovo ako padne kisa, pa se ne moze sjediti 

Sjever i Jug rasprodani info sc
Berberović propušta derbi.Ovo je vec previse,gotovo kompletna zadnja linija nam fali.
Berberović propušta derbi.Ovo je vec previse,gotovo kompletna zadnja linija nam fali.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj ba nemoj mi to raditi,treba mi jos 1 sjever

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Mortem posalji i meni pm u vezi koreografije da vidim sta se sprema
veliko zanimanje je za ovaj derbi, dolazi snimati navijacki obracun Copa 90', puno stranih novinara, evo prica se o derbiju i ovde u Ljubljani ma ludilo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ima li neko link za derby danas?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
Prije sabaha loše sanjo, poslije sabaha dobro . Koje se sad pika ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Imamo bruku povrijeđenih igraca,bas me interesuju kojih ce prvih 11 Dzeno izvesti na teren.Pobjeda i remi bez ovolikog broja igraca, je uspjeh.Mislim da smo i sa remijem 90 % prvaci.
Benakra to rjesava,kad potrci ka sjeveru ludilooooooooo,mojne pesimizma,11 godina meda ne mogu...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nije to pesimizam, to ti je cinjenicno stanje.
Dilema je samo da li ce Baric biti spreman ostalo se manje vise zna. Problem se javlja sto mi u ovu utakmicu ulazimo sa veoma slabom klupom.
Dilema je samo da li ce Baric biti spreman ostalo se manje vise zna. Problem se javlja sto mi u ovu utakmicu ulazimo sa veoma slabom klupom.
Ako si klanjao sabah, pika se ovo poslije hahahaBesic je napisao/la:Prije sabaha loše sanjo, poslije sabaha dobro . Koje se sad pika ?
Koja bolan ne bio kompletna zadnja linija ti fali?amypitar je napisao/la:Sjever i Jug rasprodani info sc
Baric, Tatko, Kova i Puzi. Samo Kova umjesto Dzeme i to je to.
Extra odbrana,sta kukate.
Kovacevic i jaci i brzi i skocniji i visociji i pametniji nego Dzemo.
Mozda smo tu cak i jaci.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kad ste kod sanjanja, ja sam pred Gradačac sanjao da smo ga od Zvijezde popušili 3:0 čini mi se, plakao ja u snu ko kišna godina, i sjećam se da sam psovao Bilbiji najviše kroz suze 

1946
Pricajte vi sta hocete, al Smjecanin je zadnjih utakmica nenadyebiv. Jos Kova mora pure jest da bude ko on..kinosvra je napisao/la:Koja bolan ne bio kompletna zadnja linija ti fali?amypitar je napisao/la:Sjever i Jug rasprodani info sc
Mozda smo tu cak i jaci.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kovacevic od kad je stigao u klub, nije par utakmica odigrao u tandemu sa Tatomirovicem.Baric ce igrati pod inekcijom, i pitanje je kako i koliko ce odigrati.Znaci jedan po sili zakona, drugi rovit.kinosvra je napisao/la:Koja bolan ne bio kompletna zadnja linija ti fali?amypitar je napisao/la:Sjever i Jug rasprodani info sc
Mozda smo tu cak i jaci.
Nikad u zivotu nisam bio pesimista, ali 6-7 igraca koji nema fale,bi bili hendikep i za jace klubove od Sarajeva.
Kalassi
Baric ?
Mihojevic
Berberovic
Puric
Radovac
Andjusic
Alispahic ?
Duljevic
Jel 3D?
upucenii?

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, johntravolta123, Lavcina, mma_hz, MukiBek, NazorUso, Paromlinac, Silvester071, vedinjo98, VolimBiH96 i 160 gostiju.