NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Edit moderacija:
Ovdje necemo o tome!
Ovdje necemo o tome!
u reduroki... je napisao/la:Edit moderacija:
Ovdje necemo o tome!
sta je ovo bili su napisali 1:1 sad vratili 0:1 jeli ovo neka zaj....ancija na livescoru 1:1 jbt
Vodi Olimpik 0:1
sta je ovo 2 0 za olimpik
kkkkkk
To bi bilo tokristian je napisao/la:sta je ovo 2 0 za olimpik

@York dobro pogodi rezultat.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
koji je ovo k...car ovo nesto nije dobro nakon 30 i vise utakmica ja ne odem vece zbrke u životu nisam vidio
2:2

2:2

Mislim da bi to bilo to sto se tice Karacica na klupi Sirokog 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
slažem semiky_hz je napisao/la:Mislim da bi to bilo to sto se tice Karacica na klupi Sirokog
pa stvarno najskuplja momcad da nemoze 10.na tablici dobit
ništa od plaće ovaj mjesec sad nam treba jedan trener tipa poklepovic jada jada

Moze li mi neko od ovih "strucnjaka" iz Sirkog Brijega objasnit kako je moguce da dadnu 2 gola u 3 minute a tokom cijele utakmice nisi nista uradili, nijedne povoljnije prilike nisu imali.
Govorimo o utakmici Siroki B. - Olimpik (2:2)
× Plava krv ispod koze ×
kako je man.utd u finalu lige prvaka zabio 2 gola u 2 minute,jbt ko da je zabiti 2 gola u 4 min čudo,pa bilo je utakmica milijun takvih,evo danas wigan 2 gola u zadnjim minutamaMaliMemo je napisao/la:Moze li mi neko od ovih "strucnjaka" iz Sirkog Brijega objasnit kako je moguce da dadnu 2 gola u 3 minute a tokom cijele utakmice nisi nista uradili, nijedne povoljnije prilike nisu imali.
-
- Kontakt:
zabio je borac slaviji u kupu u dva minuta nepuna dva golaMaliMemo je napisao/la:Moze li mi neko od ovih "strucnjaka" iz Sirkog Brijega objasnit kako je moguce da dadnu 2 gola u 3 minute a tokom cijele utakmice nisi nista uradili, nijedne povoljnije prilike nisu imali.

TREĆI PUT ČASTIMO !
- ibrakadabra
- Kontakt:
[quote="MaliMemo"]Moze li mi neko od ovih "strucnjaka" iz Sirkog Brijega objasnit kako je moguce da dadnu 2 gola u 3 minute a tokom cijele utakmice nisi nista uradili, nijedne povoljnije prilike nisu imali.
Govorimo o utakmici Siroki B. - Olimpik (2:2)[/quote
mozes li ti zamisliti da je gracic uzeo lovu za ova dva gola
Govorimo o utakmici Siroki B. - Olimpik (2:2)[/quote
mozes li ti zamisliti da je gracic uzeo lovu za ova dva gola
Zato što su u te 3 minute napravili ono što su trebali cijelu utakmicu, do tada su se vukli ko babe na terenu. Tada su malo stiskli i dali dva gola a mogli su totalno okrenuti. Olimpik ne loše odigrao i to je to.MaliMemo je napisao/la:Moze li mi neko od ovih "strucnjaka" iz Sirkog Brijega objasnit kako je moguce da dadnu 2 gola u 3 minute a tokom cijele utakmice nisi nista uradili, nijedne povoljnije prilike nisu imali.
**** im mater svima po redu..**** jedne....
dali smo dva dola jer smo stiskli tek u zadnjih 5 minuta...ostalo jad i čemer...a mogli smo i do 3 gola da Varea nije bio sebičan...
Karačić neće otići, nemorate bezze pisat...
pristojan poraz u sarajevu je dovoljan za ovakav jad od ekipe..pretplaćene ****
dali smo dva dola jer smo stiskli tek u zadnjih 5 minuta...ostalo jad i čemer...a mogli smo i do 3 gola da Varea nije bio sebičan...
Karačić neće otići, nemorate bezze pisat...
pristojan poraz u sarajevu je dovoljan za ovakav jad od ekipe..pretplaćene ****
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
zato sto je trabalo da bude 3-2 ali sudija ih zajebo pa nisu dali 3.Mislim da je utakmica nastimana.MaliMemo je napisao/la:Moze li mi neko od ovih "strucnjaka" iz Sirkog Brijega objasnit kako je moguce da dadnu 2 gola u 3 minute a tokom cijele utakmice nisi nista uradili, nijedne povoljnije prilike nisu imali.
stvarno su jadni ovi ljudi,preporučio bih ti da se odjaviš s ovog foruma kako si glup,pa jebote mi od europe i živimo,svake godine bar jedno pretkolo prođeš(180.000maraka)tv prava,stadion bude pun(cjene ulaznica 15 i 10 km)pa ti skontaj mi smo ove godine zaradili 350.000 maraka samo od europe,i da mi namještamo rezultat a borimo se za 3 mjesto,koje nama šanse da dograbimo jer do kraja imamo težak rasporedfanatikos je napisao/la:zato sto je trabalo da bude 3-2 ali sudija ih zajebo pa nisu dali 3.Mislim da je utakmica nastimana.MaliMemo je napisao/la:Moze li mi neko od ovih "strucnjaka" iz Sirkog Brijega objasnit kako je moguce da dadnu 2 gola u 3 minute a tokom cijele utakmice nisi nista uradili, nijedne povoljnije prilike nisu imali.
Mozes li i meni i ovom dragom forumu objasniti ko i zasto su namjestili ovu tekmu i kako i zasto je Sirokom cilj da neodu u evropu ?fanatikos je napisao/la:zato sto je trabalo da bude 3-2 ali sudija ih zajebo pa nisu dali 3.Mislim da je utakmica nastimana.MaliMemo je napisao/la:Moze li mi neko od ovih "strucnjaka" iz Sirkog Brijega objasnit kako je moguce da dadnu 2 gola u 3 minute a tokom cijele utakmice nisi nista uradili, nijedne povoljnije prilike nisu imali.
Ako mozes ikako da nam objasnis kad si toliko upucen i siguran.
Sljedeće kolo Sarajevo kanta Široki. Džaba igrači kad je trener neznalac.
ma kakav trener?Mrgood je napisao/la:Sljedeće kolo Sarajevo kanta Široki. Džaba igrači kad je trener neznalac.
ovo su tipični pretplaćeni jadovi, ništa drugo...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Anpa, dark44, rishovski, Turo, ultrazonfa, VivaLaLiberta i 27 gostiju.