Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Manje vise, ovu polusezonu sve teorije zavjere su pale u vodu.
smijesan si jara... odakle ce bogati zvijezda tekmu sutra kupit? od babinih jaja, pa i mi imamo svojih problema sa financijama... a vidis eto ni igraci sebi nebi mogli uplacivat kad su blokirane kvote na kladarama... objasnio sam ti gore zasto je pala kvota... zato sto je nerealno bila postavljena i onda je masa svijeta vidila jos kako pada i lupo svako na listice i normalno izbacili... ja kao iz Gradacca bi najvise volio da mi dobijemo, pricas tu neku pricu kofol nece igrati sutra ko protiv Drine hahahahhaha to ti je isto ko kad bi ja sad tu prico da republicki savez naredi Borcu da nas sutra dernu sto je absolutno netacno... Objasnio sam gore zasto je kvota ta pala toliko...
nadam se sutra da mozemo sta u Banja luci a da ima gdje da se igra sa kladionicarskog apsekta igrao bi jako na Borac po 5,00 kvoti jer ima strasnu vrijednost...
nadam se sutra da mozemo sta u Banja luci a da ima gdje da se igra sa kladionicarskog apsekta igrao bi jako na Borac po 5,00 kvoti jer ima strasnu vrijednost...
Meni uopste nece biti cudno ako Zvijezda dobije Borca, ljudima gori pod nogama, poginut ce za pobjedu, dok Borac igra rekreativno naredne 3 tekme. U Borcu je situacija katastrofalna, imaju dug veci od 15 miliona, u klubu se ne zna ni ko pije ni ko placa, milion struja imaju i svako vuce na svoju stranu, niko ne želi da uloži pare u rupu bez dna, a samo njihovi navijači žele iskreno da izvuku klub iz go.vana, igraci im nemaju ni za kifle, prepušteni su sami sebi, vjerovatno ce na kraju sezone vecina igraca otici iz tog kluba zbog neisplacenih plata..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Izvini prijatelju,ali smijesno je to sto kazes da nista ne cudi sto je kvota 1,5 na Zvijezdu,jer ce sutra eto ginuti na terenu!combe80 je napisao/la:Poedini izgleda od teorija zavjera nemogu da spavaju vise... Ranjeni lav jarani moji je **** do bola... Zvijezda je ranjena i vjerujte nije to neka losa ekipa, naprotiv dobri su bolji od nekih koji su ispred nje garantujem... Ima tu finog potencijala a ovaj gol sto je pao u 97 minutii vjerujem da je dao toliki optimizam da nemozes povjerovati, oni ce sutra ginut na terenu tu nista ni ne cudi da je kvota tu sad 1,50... Borac igra nizasta dok Zvjezda igra za sve ili nista... plus očepilo malo, nema tu mudrovanja kupovanja ili nekih sranjaaa...
Borac je ekstra ekipa uvjek bio i fer korektni, kako pustanje ili sta vec, upali malo sad u krizu nebi me cudilo da izgube sutra jer je Zvijezda kao ranjeni lav sad ojacan ovim golom i moralom...
hmmm... kladionice su tu po meni napocetku totalno promasile koeficijente trebali su biti 2,30-3,10-2,80 to je neka realapod tim svim uslovima
Ekipa koja je sesta na tabeli igra protiv poslednjeplasirane ekipe,trenutno ima 22 boda vise od Zvijezde i uz sve to je domacin.
U pravu si bas je realna kvota 1,5.Tacno je da Borcu ne trebaju bodovi,ali nisu im trebali ni protiv Viteza pa je kvota na Borac bola 1,5!
Nemam ja nista protiv Zvijezde,svi u ovoj ligi se sluze istim stvarima kao i vi ali budi malo realan.Ko zna mozda cemo iduce kolo kada mi gostujemo Borcu,isto ginuti na terenu pa kvota na Drinu bude 1,5!
Mada nesto ne vjerujem,jer ce Borac dokazati da igra posteno protiv Drine i potvrditi da je "kiks" protiv Zvijezde bio slab dan.
Mada ne sjedimo ni mi skrstenih ruku,mozda sutra protiv Sirokog odigramo "utakmicu sezone" i iznenadimo favorizovanog rivala

Tesko jaro... nazalost Sirokom treba trece mjesto da evropu osiguraju... neznase dalice Olimpika u kupu dobit pa nije evropa sigurna... ginuce na terenu isto ali zelim vam puno srece...
-
- Kontakt:
Ma nema razloga za ljutnju,malo se i salim !Nemam zaista nista protiv Zvijezde,zelim vam da se izvucete i ostanete.Naravno vjerujem i da ce Drina ostati ,da ne ispadnemo mi zbog vascombe80 je napisao/la:Tesko jaro... nazalost Sirokom treba trece mjesto da evropu osiguraju... neznase dalice Olimpika u kupu dobit pa nije evropa sigurna... ginuce na terenu isto ali zelim vam puno srece...

Koliko imam informacije iz Drininog tabora,Baka Sliskovic je najavio da ce odmarati glavne igrace jer ih zeli spremne za srijedu protiv Olimpica.
Prevelik rizik bi im bio da se povrijede Zakaric ili Wagner,tesko bi bez njih protiv Olimpica.A mi ih sigurno sutra ne bi stedili na terenu,jer u pitanju je borba za goli zivot.
Vidjecemo sutra da li su ove informacije tacne,da ce Siroki odmarati kljucne igrace,takve informacije imam od nekih igraca Drine .Zato je kvota na 1 u znacajnom padu.Tacno je da trece mjesto vodi u Evropu ,ali bilo bi strasno rizicno za Siroki da ostane bez glavnih igraca u Srijedu.
Sto se tice utakmice Borac-Zvijezda reci cu ti iskreno ono sto znam.Ne kazem ja da je Zvijezda kupila utakmicu u smislu da je iskesirala ,niti ja ikoga optuzujem.
Radi se o nekim drugim stvarima.Ove sezone sam samo jednom gledao Zvijezdu ,protiv nas u Zvorniku tako da ne poznajem vase igrace i imena mi puno ne znace.
Navodno ima neki igrac Uros Stojanov,ili Stojanovic stvarno nisam siguran koji prelazi na kraju sezone u Borac.Nisam se trudio previse da shvatim o cemu se radi,ali jedan od razloga je i on.Ima tu jos par stvari,ali ne bih o tome nije vise ni vazno.
Vjeruj mi niko ne baca pare bezveze,a danas su dobre pare uplatili ljudi koji nikada nisu usli u kladionicu i ne znaju ni sastaviti tiket.
Ja sve ovo pisem na osnovu toga,ako su oni pogresno informisani onda sam i ja.
Sve najbolje u preostala tri kola.ostanite u ligi ali i mi cemo vala

Dobio sam Benku na ovim slibama BH premier lige
Takodje imam i Wagnera.
Od mojih imam sa Đelmića i grupnu.

-
- Kontakt:
http://www.mediax.biz/mxsport/nogomet/n ... vijet.html
Mnogo je gafova u nasoj ligi ali ovo je vjerovatno provala sezone Adis Nurkovic Travnik-Kresimir Kordic Zrinjski...penal...
Mnogo je gafova u nasoj ligi ali ovo je vjerovatno provala sezone Adis Nurkovic Travnik-Kresimir Kordic Zrinjski...penal...
Zavrsio derbi,zapalio album hahahahaahharelinho je napisao/la:Dobio sam Benku na ovim slibama BH premier ligeTakodje imam i Wagnera.
!
to to hahahahbambus je napisao/la:Zavrsio derbi,zapalio album hahahahaahharelinho je napisao/la:Dobio sam Benku na ovim slibama BH premier ligeTakodje imam i Wagnera.
Jedno je sigurno. Za svaku utakmicu u kojoj davljenik pobjedi, neko će reći da je dogovorena. 

-
- Kontakt:
Uzivajte lesinari skripari ultrasi red army i navijaci ostalih malih klubovva iz bih u derbiu pozzz
Nažalost.Pappy je napisao/la:Jedno je sigurno. Za svaku utakmicu u kojoj davljenik pobjedi, neko će reći da je dogovorena.

Zasto si Velez i Borac ubacio u ovu recenicu? Takodje, Siroki i Zrinjski kako se igra PLBIH imaju vise titula od nas i nije ok da se tako ophodimo prema njima. Prva dva kluba koja sam naveo su velikani naseg fudbala, kako Velez tako i Borac uprkos Lesinarima i ko zna cemu.nihohoni992 je napisao/la:Uzivajte lesinari skripari ultrasi red army i navijaci ostalih malih klubovva iz bih u derbiu pozzz
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma mojne ga @Sabinjo drug ,momak trazi pozornost na pogresan nacin,on je ubjedjen da radi dobru stvar za "svoje"Sabinho je napisao/la:Zasto si Velez i Borac ubacio u ovu recenicu? Takodje, Siroki i Zrinjski kako se igra PLBIH imaju vise titula od nas i nije ok da se tako ophodimo prema njima. Prva dva kluba koja sam naveo su velikani naseg fudbala, kako Velez tako i Borac uprkos Lesinarima i ko zna cemu.nihohoni992 je napisao/la:Uzivajte lesinari skripari ultrasi red army i navijaci ostalih malih klubovva iz bih u derbiu pozzz
Imao je @niho i tezih ispada
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Istina, vama su Leotar i Modriča rivaliSabinho je napisao/la:Zasto si Velez i Borac ubacio u ovu recenicu? Takodje, Siroki i Zrinjski kako se igra PLBIH imaju vise titula od nas i nije ok da se tako ophodimo prema njima. Prva dva kluba koja sam naveo su velikani naseg fudbala, kako Velez tako i Borac uprkos Lesinarima i ko zna cemu.nihohoni992 je napisao/la:Uzivajte lesinari skripari ultrasi red army i navijaci ostalih malih klubovva iz bih u derbiu pozzz

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Slazem se,ovo nije nista kakvih sam ispada imao.
Da ako se fudbal ovdje igra od 2002. godineFaraonTM je napisao/la:Istina, vama su Leotar i Modriča rivaliSabinho je napisao/la: Zasto si Velez i Borac ubacio u ovu recenicu? Takodje, Siroki i Zrinjski kako se igra PLBIH imaju vise titula od nas i nije ok da se tako ophodimo prema njima. Prva dva kluba koja sam naveo su velikani naseg fudbala, kako Velez tako i Borac uprkos Lesinarima i ko zna cemu.

Moguce, cesce su izlazili kao pobjednici u mecevima protiv nas nego vi.FaraonTM je napisao/la:Istina, vama su Leotar i Modriča rivaliSabinho je napisao/la:Zasto si Velez i Borac ubacio u ovu recenicu? Takodje, Siroki i Zrinjski kako se igra PLBIH imaju vise titula od nas i nije ok da se tako ophodimo prema njima. Prva dva kluba koja sam naveo su velikani naseg fudbala, kako Velez tako i Borac uprkos Lesinarima i ko zna cemu.nihohoni992 je napisao/la:Uzivajte lesinari skripari ultrasi red army i navijaci ostalih malih klubovva iz bih u derbiu pozzz

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.