Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harry_90
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la harry_90 » 12 apr 2010, 11:22

SemPer_fi je napisao/la:Dzeko, Zec, Zlatan zabijaju samo Ibisevic nikad proraditi ....
Jbg.kriza ga deru :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 apr 2010, 11:41

Sjecam se jos pocetka ove sezone, 2009-e. Hoffenheim protiv sadasnjeg grckog prvaka Panathinaikos-a igra utakmicu u pripremama. Vedo upravo 6 mjeseci pauze, tek poceo pripreme sa Hoffenheimom, covjek lopte jedva vidio, mozda na televiziji. Otima im loptu, proseta se kroz dvojicu, posalje golmana na travu i zabija. Sve fino solo. Kao protiv neke djecurlije, a ovi im sad prvaci. Kako rece onaj pametni fizicar, da je sve uvjek relativno. :D

Svaka cast Muslimovicu, uvjek jak borac i simpatican tip, steta sto su ga te povrede uvjek bacale unazad. Jak joker, sjecam se jos Armenije. Kada smo vodili 0:1, Dzeko masi jedanesterac, nikako lopta da udje a Armenci stisli, 1:1 vec visi u vazduhu. Musli ulazi, zabija i razbija njihov moral.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 15:45

Kako stvari stoje izgleda da ce biti nesto vise od jokera u sljedecim tekmama. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 apr 2010, 17:36

harishp je napisao/la:Kako stvari stoje izgleda da ce biti nesto vise od jokera u sljedecim tekmama. 8-)
Mislim da bi Zeko mogao biti to sto mislis ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 17:48

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kako stvari stoje izgleda da ce biti nesto vise od jokera u sljedecim tekmama. 8-)
Mislim da bi Zeko mogao biti to sto mislis ;)
Manje, vise. :mrgreen:Pape ce ih ustrojiti pa bude vidio.
Trebao bi Dzeko biti joker,samo je jedan zabio prosli put.Ofalio. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 apr 2010, 20:52

Ma znao sam ja ko ce ugrizti za taj mamac. :D
Pa moze biti ako budemo igrali 4-3-3. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 21:24

Principatus je napisao/la:
Ma znao sam ja ko ce ugrizti za taj mamac. :D
Pa moze biti ako budemo igrali 4-3-3. 8-)
U spicu znaci Dzeko,Muslimovic i Zec pa nebi bilo lose......... :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 12 apr 2010, 21:26

Principatus je napisao/la:Svaka cast Muslimovicu, uvjek jak borac i simpatican tip, steta sto su ga te povrede uvjek bacale unazad. Jak joker, sjecam se jos Armenije. Kada smo vodili 0:1, Dzeko masi jedanesterac, nikako lopta da udje a Armenci stisli, 1:1 vec visi u vazduhu. Musli ulazi, zabija i razbija njihov moral.
Principatus, stvarno ti je ovo bio lijep opis... :)
Definitions belong to the definers, not the defined

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 apr 2010, 12:44

harishp je napisao/la:U spicu znaci Dzeko,Muslimovic i Zec pa nebi bilo lose......... :mrgreen:
Paahh. Ja sam za 4-4-2 sa Zekom i Custovicem naprijed, Topic kao zamjena a ove ostale na tribinu. :D
edina je napisao/la:Principatus, stvarno ti je ovo bio lijep opis... :)
Hvala, ma bio sam blizu tome da napisem par stihova, ali eto. :D

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 13 apr 2010, 16:36

Nama je najbolja formacija -5-4-1, sa Vedadom u spicu, tu bi se mi nadavali golova

mozda samo protiv Cecenije. :roll:
93,4 % " !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2010, 16:54

Ti zaboravio da je Terek Grozny zaebana ekipa.kao sto im glavni grad i te ''drzave''kaze.
A vecinom ih dolazi odatle.tako da bi i tu bilo mahanja rukama. :mrgreen:
Ali opet ne moze biti tek tako crno.Nebi Vedo uopste igrao u dvije od 5 najacih liga Evrope da nezna. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 13 apr 2010, 17:06

harishp je napisao/la:Ti zaboravio da je Terek Grozny zaebana ekipa.kao sto im glavni grad i te ''drzave''kaze.
Ali opet ne moze biti tek tako crno.Nebi Vedo uopste igrao u dvije od 5 najacih liga Evrope da nezna. ;)
Sjecas li se Darka Panceva?

Nemam ja Ocami nista protiv Vede. I kad je zabijao ja sam tvrdio da je to bljesak, nazalost.
93,4 % " !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2010, 17:37

ambrozija je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ti zaboravio da je Terek Grozny zaebana ekipa.kao sto im glavni grad i te ''drzave''kaze.
Sjecas li se Darka Panceva?

Nemam ja Ocami nista protiv Vede. I kad je zabijao ja sam tvrdio da je to bljesak, nazalost.
Pancev je bio dobar kraj dobrih raziigraca ili asitenata.Kraj Ringova ili Prosineckog,Savicevica ili Stojkovica.
Poslije je otisao u klubove gdje to bio strani pojam.
Vedo jednostavno zavisi od takvih igraca jer ne moze svako biti Dzeko.
Ono jeste bio blijesak ali nije ni toliko los koliko mu se na breme stavlja.
BTW volio bih da Paok proigra i uspiju u play offu da budu drugi.Sto bi im donijelo kvalifikacije za LS.
Tu bi i Muslimovic imao koristi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 14 apr 2010, 11:02

Treba Zlatan mjenjati klub. Ja mislim da bi Zlatan bio dobar za Bundeslige ili cak Francuske, a vala ni engleska liga mu nebi smetala, jer je on jak/grub to odgovara englezima...
BLUE NATION.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 apr 2010, 11:44

Jaydoo82 je napisao/la:Treba Zlatan mjenjati klub. Ja mislim da bi Zlatan bio dobar za Bundeslige ili cak Francuske, a vala ni engleska liga mu nebi smetala, jer je on jak/grub to odgovara englezima...
Mozda bi cak valjao i u Spaniji, u tandemu sa svojim imenjakom Zlatanom :roll:
100% sportski i krajnje opušten potpis

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 14 apr 2010, 12:01

RiNo je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:Treba Zlatan mjenjati klub. Ja mislim da bi Zlatan bio dobar za Bundeslige ili cak Francuske, a vala ni engleska liga mu nebi smetala, jer je on jak/grub to odgovara englezima...
Mozda bi cak valjao i u Spaniji, u tandemu sa svojim imenjakom Zlatanom :roll:
il još bolje, umjesto njega :lol:

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 18 apr 2010, 18:17

evooo gaaa zabio ga i MUSLIIIIM :) kako mi ovaj covjek zna uljepsat dan to je nemoguce :D

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 18 apr 2010, 18:58

Svaka čast! :D :D :D
Definitions belong to the definers, not the defined

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 apr 2010, 18:59

Ovo je dobro, Dzeko kao uvjek zabija, Ibisevicu treba malo vise kontinuiteta inace stima, a i Muslimovic dosao pri sebi. Nemogu docekati prijateljske utakmice. Video gola?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2010, 19:12

Ma Zlatan je uvjek pri sebi i kad nedaje golove,protivnicka odbrana uvijek mora dobro damu oznojiti da bi ovog zacepili.
Zahvalan igrac kao i Dzeko,ne tako ubojit ali itekao se zna zagraditi,navuci dva tri protivnicka igraca a bogami i otresti kojeg ako je sila prilika.Dva meca koje je odigrao svih 90 minuta u Atlanti 3 gola zabio.Samo sto mu se onaj coro bio natakario na vrat a i zabare svoje nazor gurao.
Da hoce skinuti Olimpijakos u play offu pa otici u kvalifikacije LS.
Zlata bi mu valjalo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.