Epidaurus je napisao/la:Musa je meni bolji jer onakav ulaz i prvi korak u kombinaciji sa nerealnim zavrsavanjem na obrucu pored bilo koga dugo nisam vidio. Dodaj tome i to da je Musa sad glavni Cedevitin projekat te da ce ogroman trud ulozit u njegov razvoj (samim time ce mu sigurno usavrsit sut i mehaniku suta) da bi ga sa 20-ak godina doooobro unovcili bilo u NBA ili neki top evropski klub. Momak tek 16 godina ima, a jedini mu je nedostatak ne bas konstantan sut s distance.
Po meni, Musa kao da ima cilj da zabije sto vise koseva, sto je mac sa dvije ostrice. Atic je u posljednje vrijeme puno racionalniji, takav je i danas. Istina da Dzanan ima nevjerovatan prvi korak, al realno i puno vise solira, tj. puno cesce pokusava da probije. Meni se njegova igra nikako nije svidjala na onom turniru u Turskoj. Slazem se da je on glavni Cedevitin adut od mladih igraca, da ce vjerovatno s njim posebno raditi, ali vjerujem da si svjestan da je na sutu najteze raditi i da je mehaniku suta najteze promijeniti.
Zivi i zdravi bili i jedan i drugi, da obojica naprave velike karijere i da aBd za par godina budu lideri nase seniorske reprezentacije!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."