FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MRZIM ZELJEZNICAR!!!!
I nešto drugo , al ne mogu ovako pred Džumu.. 

Priprema utakmice za 10.Fudbaleri Sarajeva će svoj posljednji trening pred 105. gradski derbi odraditi u Zenici!
Na ovu odluku FK Sarajevo ponajviše je uticala prebukiranost sarajevskih hotela obzirom da se plan bio da fudbaleri kluba iz Titove 38b noć prije derbija provedu u karantinu.
Obzirom, da su očito hotelski kapaciteti u glavnom gradu Bosne i Hercegovine dobro popunjeni, uprava koševskog premijerligaša odlučila se za odlazak u Zenicu, a posljednji trening fudbaleri aktuelnog lidera na tabeli BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine odradit će na Bilinom polju.
Prema još uvijek nezvaničnim informacijama trening izabranika Dženana Uščuplića biti će zatvorenog karaktera, čak i za medije, a fudbaleri Sarajeva su u prijepodnevnim satima otputovali ka Zenici.
1946
Bujrum u Zenicu 

Ovo je prvi put u istoriji da se desilo.
Mozda je ovako i najbolje.
Mozda je ovako i najbolje.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Drug ne mogu se sloziti nikako sa tobom.Zip je napisao/la:Ko ce se na derbiju povrijediti![]()
Kako su samo lose fizicki spremljeni, unazad 2 godinese nije ovo desilo..
Dok je Jarni bio, odlicno ih spremio, to isto uradio Dzeno na ljeto, al Kodro je totalno zakazao..
Ocito da je i on kontao da cemo sve lako.. Podcijenio je ligu, klubove i svoje igrace, misleci da mogu uraditi ono sto on zeli..
Sada izdrzati jos 3 kola..

Puric- Svakako bez ikakvog uticaja trenera, na onakvom terenu dobro da se jos ko nije povrijedio, momak je imao tu nesrecu da naleti na tu rupu i kraj.
Berberovic- Covjek ga je dva puta lomio u toj utakmici, drugi put ga je zakacio direktno po stajnoj nozi, to je bilo fatalno.
Kallasi- Vidio si sve, momak svakako dugo nije igrao prije nas plus isiban po nogama.
Baric- Dijelom los teren a dijelom udarci koje je pretrpio.
Duljevic- Klasicno kosenje po nozi u punoj brzini i to sa ledja, frajer mu je isao direktno u stopalo i stradala je kost. Dulja je dobro i prosao.
Alispahic- rovit od Mostara, protiv Sirokog kao da je usao nezagrijan i povrijedio se odmah kod prvog dodira sa loptom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stvarno profesionalno 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto se tice utakmice protiv Zelje, moje neko vidjenje gdje bi mi mogli profitirati je ovako: Oni pokusavaju igrati agresivnu odbranu pogotovo u ovim vecim utakmicama, vrse pritisak 100% na igraca sa loptom- tu bi mogla biti nasa velika sansa ukoliko nas vezni red bude na nivou, odnosno Cimirot, Milos te krila plus Benko. Ukoliko pas igra bude na nivou kao sto to zna biti slucaj u velikim utakmicama, vrlo lako bi se mogao konstantno ostavljati prazan prostor izmedju vjerovatno Hasanovica i nazad dva stopera i vjerovatno da ce u tom praznom prostoru loptu najcesce dobijati ili Benko ili MIlos i imacemo izrazene situacije u kojima cemo ovisiti o individualnoj kvaliteti. Dalje, teze ce biti onom krilu koje bude na Zeljkovicevoj strani koji je vise orijentisan defanzivno i odlican je igrac, tako da bi se mi u ofanzivi trebali posvetiti drugoj strani gdje je Kvesic ali i tu imamo problem jer nemamo pravog desnog beka tako da ce vjerovatno u vecini slucajeva nase desno krilo biti usamljeno i udvojeno od Kokota koji ce se vracati i Kvesica. Dakle, vjerovatno ce Puzi i Bekic djelovati po lijevoj strani i pokusavati nesto protiv Zeljkovica i njihovog desnog krila. Zato je nabitnije da se Benko sto vise izvlaci prema centru da prima loptu, sigurno ce je moci sacuvati i distribuirati dalje pa da imamo mirnu organizaciju napada. Zbog svega ovoga, vrijedi ovo iz prve recenice, kljuc je u Milosu i Cimiju, oni moraju dobro potegnuti i biti na ekstra nivou da ih kroz sredinu nadigramo, na krilima imamo puno manje sanse. Imamo odlicne igrace u sredini za napraviti visak i to moramo iskoristiti. Odlicno bi bilo Hasanovica sto prije opteretiti kartonom pa da ne moze opstruisati napade u kojima ce biti izbacen dobro odigranim pasom. Koliko god mi imali problema sa kadrom, odlicna je stvar sto kod njih nema Tomica, Stanica i Memije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaMortemHz je napisao/la:amidzaTan je napisao/la:Citiram: POPCO
Neki dan Kokot nabio loptu iznad juga i rekao da samo on i Odovic mogu po nju otici jer znaju gdje su mine hahahahaah![]()

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
E cu otisli za zenicu a evo sjedim u klubu sa Dzenom
jao novinara
jao novinara
Uščuplić: Naša ekipa je maksimalno opuštena
Mislim da smo riješili probleme sa sastavom ekipe za sutrašnju utakmicu. Svi igrači koji su bili u trenažnom procesu maksimalno konkurišu. Nadam se da će iz mora povrijeđenih igrača Mario Barić biti spreman i da će konkurisati za utakmicu. Džemal Berberović je dobio povredu u Ugljeviku i naši doktori još rade na tom da ga osposobe. Njegov nastup je još uvijek neizvjestan.
Ti si opet šampion !
Evo rece Dzeno da nema nista od Cimirota na desnom beku, da ga trebamo u sredini i da ce tu igrati. Hajde Baricu budi spreman, ne mogu vjerovati da te prizivam ali tako je. hahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikad opustenije nisam docekao derbi, a recimo pred Obarsku sam bio nervozniji...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Eno na Sirijskoj drzavnoj TV bio gol Kallasija
Sirimo se se i na Bliski Istok

99% posto Barić igra.joker90 je napisao/la:Evo rece Dzeno da nema nista od Cimirota na desnom beku, da ga trebamo u sredini i da ce tu igrati. Hajde Baricu budi spreman, ne mogu vjerovati da te prizivam ali tako je. hahaha
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem sta pisem, ali Berberovicu hajde jos i ti budi spreman 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- molotovljev
Ja sam i utakmicu sa Radnikom dočekao opušteno, nisam bio nervozan bez obzira što smo igrali bez nekoliko standardnih igrača.Bosniacum Lilium je napisao/la:Nikad opustenije nisam docekao derbi, a recimo pred Obarsku sam bio nervozniji...
Kombinovao sam i zaključio da ako izgubimo ili odigramo neriješeno, onda moramo pobjediti u derbiju, a ako pobjedimo Radnik
onda smo opušteni u derbiju, jer faktički možemo puno toga dobiti a znatno manje izgubiti.
Sa pobjedom u subotu mi smo faktički prvaci, hajde da kažem 90%, u slučaju neriješenog rezultata opet smo u prednosti, 70%,
pa i ako bi izgubili, opet ne znači da smo titulu izgubili, samo bi produžili neizvjesnost do posljednjeg kola, s tim da bi tada naše
šanse bile znatno manje, recimo 40%.
Bez obzira na sve kalkulacije ja sam kao i uvijek uvjeren u trijumf Sarajeva i zaista bih volio da ih ubjedljivo pobjedimo. 5:0
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], OzmoodPinglewood i 30 gostiju.