FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2015, 13:35

Ne bih se slozio, vjerovatno su oranice tu jos iducu sezonu a onda ostajemo mi, Zeljo, Zrinjski, Siroki, Velez, Borac, Sloboda, Celik, Olimpik I ostalo svi imaju podjednake sanse. Dakle, 9 ekipa sa dobrim i uslovnim terenima a i ove tri ostale ce morati postovati kriterije kad je domacinstvo u pitanju. Pritisak u slucaju osvajanja ce nestati, nece se igracima yebavati majka od drugog kola i Obarske. Ti si navijac Zelje, ja idem na domace tekme od Sarajeva, kad udjes na Kosevo vjeruj mi da se OSJETI nesto napeto, ocekivanja su ogromna. Kad se prvi put ispune i zadovolji glad za titulom, dodatno pojaca tim na ljeto a garantujem ti da hoce, mislim da smo mi ipak u vecoj prednosti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 maj 2015, 13:38

Virtu4l je napisao/la:
Opet ti ode u spin. Moj pajdo je napisao istinu, sasvim realan post, bez i jedne laži i neistine, nema to nikakve veze sa tim šta će im Dženo reći u svlačionici. Šta će se desiti ako osvojite? Apsolutno ništa, i dalje ćete igrati po oranicama, muku mučiti za svaki osvojeni bod, kao i svi vodeći timovi u ligi, isto će se desiti i ako ne osvojite. To važi za sva četiri vodeća kluba.
Jarane jesi se ti uhvatio tog spina :rol: Svaki drugi-treći post ti je spin. De mi samo reci odkud sad ti ima logike priča da ćete prodati igrača za milion maraka kad ste donedavno nama pričali da nema šanse da se neki igrač iz naše lige proda za toliki iznos? :hmmmmm:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 15 maj 2015, 13:40

DrustveniParazit je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Opet ti ode u spin. Moj pajdo je napisao istinu, sasvim realan post, bez i jedne laži i neistine, nema to nikakve veze sa tim šta će im Dženo reći u svlačionici. Šta će se desiti ako osvojite? Apsolutno ništa, i dalje ćete igrati po oranicama, muku mučiti za svaki osvojeni bod, kao i svi vodeći timovi u ligi, isto će se desiti i ako ne osvojite. To važi za sva četiri vodeća kluba.
Jarane jesi se ti uhvatio tog spina :rol: Svaki drugi-treći post ti je spin. De mi samo reci odkud sad ti ima logike priča da ćete prodati igrača za milion maraka kad ste donedavno nama pričali da nema šanse da se neki igrač iz naše lige proda za toliki iznos? :hmmmmm:
Zato sto je taj igrac iz Zelje hehehe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2015, 13:42

Sabinho je napisao/la:Ne bih se slozio, vjerovatno su oranice tu jos iducu sezonu a onda ostajemo mi, Zeljo, Zrinjski, Siroki, Velez, Borac, Sloboda, Celik, Olimpik I ostalo svi imaju podjednake sanse. Dakle, 9 ekipa sa dobrim i uslovnim terenima a i ove tri ostale ce morati postovati kriterije kad je domacinstvo u pitanju. Pritisak u slucaju osvajanja ce nestati, nece se igracima yebavati majka od drugog kola i Obarske. Ti si navijac Zelje, ja idem na domace tekme od Sarajeva, kad udjes na Kosevo vjeruj mi da se OSJETI nesto napeto, ocekivanja su ogromna. Kad se prvi put ispune i zadovolji glad za titulom, dodatno pojaca tim na ljeto a garantujem ti da hoce, mislim da smo mi ipak u vecoj prednosti.
Igračima će se uvijek yebavati majke, sestre i članovi porodice, pobijediš deset utakmica zaredom, narednu kiksaš i vaš istok i naš sjever nastavljaju sa primitivizmom. Nikad se to neće promijeniti, jer je stadion možda jedino mjesto gdje onako iz duše možeš pokazati koliki si seljak i primitivac. Nema to veze sa fudbalom.

Što se tiče zadnjeg pasusa koji si napisao, indirektno si potvrdio ono što je moj pajdo napisao. Dakle, osjeti se nešto napeto, svi strepite, očekivanja su ogromna... koliko će razočarenje nastupiti ako kojim slučajem ne uspijete?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2015, 13:48

DrustveniParazit je napisao/la:Jarane jesi se ti uhvatio tog spina :rol: Svaki drugi-treći post ti je spin. De mi samo reci odkud sad ti ima logike priča da ćete prodati igrača za milion maraka kad ste donedavno nama pričali da nema šanse da se neki igrač iz naše lige proda za toliki iznos? :hmmmmm:
Spin je skretanje sa teme i odvođenje iste u neki drugi pravac, što je Sabinjo savršeno uradio.

Hoćeš da kažeš da nije realno da Bajić, Memija, Cimirot, Radovac, Beganović ili Hadžiahmetović odu za 500 hiljada eura? Ako odu za manje, onome ko ih je prodao treba doživotno zabraniti da se bavi sportom.
Voli te tvoje Sarajevo.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 15 maj 2015, 13:50

Virtu4l je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Jarane jesi se ti uhvatio tog spina :rol: Svaki drugi-treći post ti je spin. De mi samo reci odkud sad ti ima logike priča da ćete prodati igrača za milion maraka kad ste donedavno nama pričali da nema šanse da se neki igrač iz naše lige proda za toliki iznos? :hmmmmm:
Spin je skretanje sa teme i odvođenje iste u neki drugi pravac, što je Sabinjo savršeno uradio.

Hoćeš da kažeš da nije realno da Bajić, Memija, Cimirot, Radovac, Beganović ili Hadžiahmetović odu za 500 hiljada eura? Ako odu za manje, onome ko ih je prodao treba doživotno zabraniti da se bavi sportom.

Kako ces medju Cimirota, Radovca i Bajica umjesati Memiju, Hadziahmetovica i Beganovica molim te???????

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2015, 13:53

Zato što svi vrijede preko pola miliona eura, neki tačno toliko, a neki 800-900 hiljada, pa možda i milion.
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2015, 13:53

Sabinho je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Damir05 je napisao/la:I da ovo je Sarajevu posljednja sansa,ali zaista tako mislim,jer ce Zeljo slijedece sezone dosta bolji biti,sigurno ce zaraditi od zlatne koke koja se zove Edin Dzeko,jer ce se sigurno na ljeto prodati,zatim ce se sigurno,htjeli mi to ili ne prodati neko od ovih mladjih igraca,ja bih volio da svi ostanu,ali kad ti dodje onuda od milion maraka,ti tu nemas sta kalkulisati,jer sigurno je da Baja,Memija i vrijede toliko a imaju i velike ugovore,mislim da imaju jos sigurno po 3-4godine jer su sa Amarom potpisali te dugometrazne ugovore,tako da ce biti svega na ljeto,Sarajevu zadnja sansa,ako izgube ponovo titule nece vidjeti zadugo,znaju oni to,tako da imaju veci pritisak............
Sasvim realno napisano bez ikakve provokacije, samo treba puno stvari da se poklopi kad su u pitanju pare, "miloni" tj, da se igraci Memija, Rijad, i ostali prodaju za ogromne pare, kao i ako Edin ode iz Citya. I sve da se to desi nece u Zelju preko noci doci igracine ili ce se igra trenutnih igraca dici na novi nivo.

Uvjek ce u nasoj ligi cetvorka Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski biti u nijansama razlike, jos je rano da bilo kod odskoci. Dovoljan primjer toga je Sarajevo, koje je najavilo setnju i neko bjezanje 20 bodova a jedva su u vrhu ostali i to ogromnom srecom.

A ovo sto je napisano da je ovo Sarajevu zadnja sansa je itekako tacno, vi ako sad ne osvojite titulu na ljeto vam ide remont nad remontom. Pola tima ako ne i vise ce biti otjerano ili zamjenjeno, uprava bi se mogla raspasti također. Mozete vi do sutra glumiti neku silu ali ovo vam je jednistvena sansa, jedini ste klub u ligi koji je 100% stao na noge po pitanju finasija, toliko vam se dobrih stvar desili da zvuci kao bajka. Turkysh i Malesia sponozor, Tan milijader, mnogo drugih partnera i prijatelja. Potroslili ste puno para na igrace, igrace koji imaju bajne plate.

Ako sad ne uzmete titulu tesko vam se, neka se neko od vas ili u upravi vam tad napravi lud i kaze "mi smo najveci i najbolji klub u BiH" treba ga dobro osamariti i otjerati. Ili neka barem to obrazlozi na osnovu cega ste to sve a nema titule haman 9 godina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 maj 2015, 13:54

Davno si ti puko jaro. Nije tebi dzaba nick Virtual.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2015, 13:56

Momčino, pokušaj se uključiti u nešto što možda liči na normalnu diskusiju ili :arrow:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2015, 13:57

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne bih se slozio, vjerovatno su oranice tu jos iducu sezonu a onda ostajemo mi, Zeljo, Zrinjski, Siroki, Velez, Borac, Sloboda, Celik, Olimpik I ostalo svi imaju podjednake sanse. Dakle, 9 ekipa sa dobrim i uslovnim terenima a i ove tri ostale ce morati postovati kriterije kad je domacinstvo u pitanju. Pritisak u slucaju osvajanja ce nestati, nece se igracima yebavati majka od drugog kola i Obarske. Ti si navijac Zelje, ja idem na domace tekme od Sarajeva, kad udjes na Kosevo vjeruj mi da se OSJETI nesto napeto, ocekivanja su ogromna. Kad se prvi put ispune i zadovolji glad za titulom, dodatno pojaca tim na ljeto a garantujem ti da hoce, mislim da smo mi ipak u vecoj prednosti.
Igračima će se uvijek yebavati majke, sestre i članovi porodice, pobijediš deset utakmica zaredom, narednu kiksaš i vaš istok i naš sjever nastavljaju sa primitivizmom. Nikad se to neće promijeniti, jer je stadion možda jedino mjesto gdje onako iz duše možeš pokazati koliki si seljak i primitivac. Nema to veze sa fudbalom.

Što se tiče zadnjeg pasusa koji si napisao, indirektno si potvrdio ono što je moj pajdo napisao. Dakle, osjeti se nešto napeto, svi strepite, očekivanja su ogromna... koliko će razočarenje nastupiti ako kojim slučajem ne uspijete?
Da virtualni ali ne od Zelje. Mislis li ti da je nekom nasem igracu uopce u glavi to da ce se Dzeko prodati? Ili da ce se prodati neko iz vaseg sadasnjeg tima ili da cete vi nekog dovesti na ljeto? Istu tezu mogu postaviti i ja da je vama pritisak jer cemo se mi jos vise pojacati na ljeto i da cemo biti sigurno jaci nego ove sezone i da ako vi sad ne uzmete necete u narednih pet godina? Pusti.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 maj 2015, 13:58

Virtu4l je napisao/la:

Nisam ja tebe pitao šta je spin, već ti kažem da svaki drugi-treći post pišeš nekom kako spinuje. Hoću da kažem to što sam i rekao, tj. da ste nedavno vi pričali kako je nemoguće da se neki igrač iz naše lige proda za tolike pare! A mislim da se Radovac i Cimirot mogu prodati za te pare pa čak i Duljević.

Koliko vam puta treba reći da nismo potrošili ogromne pare na igrače i da naši igrači nemaju veće plate nego ostali klubovi iz vrha.

Matej Delač

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 maj 2015, 13:59

Elegant je napisao/la: Sasvim realno napisano bez ikakve provokacije, samo treba puno stvari da se poklopi kad su u pitanju pare, "miloni" tj, da se igraci Memija, Rijad, i ostali prodaju za ogromne pare, kao i ako Edin ode iz Citya. I sve da se to desi nece u Zelju preko noci doci igracine ili ce se igra trenutnih igraca dici na novi nivo.

Uvjek ce u nasoj ligi cetvorka Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski biti u nijansama razlike, jos je rano da bilo kod odskoci. Dovoljan primjer toga je Sarajevo, koje je najavilo setnju i neko bjezanje 20 bodova a jedva su u vrhu ostali i to ogromnom srecom.

A ovo sto je napisano da je ovo Sarajevu zadnja sansa je itekako tacno, vi ako sad ne osvojite titulu na ljeto vam ide remont nad remontom. Pola tima ako ne i vise ce biti otjerano ili zamjenjeno, uprava bi se mogla raspasti također. Mozete vi do sutra glumiti neku silu ali ovo vam je jednistvena sansa, jedini ste klub u ligi koji je 100% stao na noge po pitanju finasija, toliko vam se dobrih stvar desili da zvuci kao bajka. Turkysh i Malesia sponozor, Tan milijader, mnogo drugih partnera i prijatelja. Potroslili ste puno para na igrace, igrace koji imaju bajne plate.

Ako sad ne uzmete titulu tesko vam se, neka se neko od vas ili u upravi vam tad napravi lud i kaze "mi smo najveci i najbolji klub u BiH" treba ga dobro osamariti i otjerati. Ili neka barem to obrazlozi na osnovu cega ste to sve a nema titule haman 9 godina.
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 14:00

To lazes sam sebe da benko,delac,alispahic,velkoski kojeg ste platili fien pare i ostali nemaju vece plate od igraca zelje i drugih klubova. To kao neko opravdanje za ove igre ???
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 15 maj 2015, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2015, 14:00

Sabinho je napisao/la:Da virtualni ali ne od Zelje. Mislis li ti da je nekom nasem igracu uopce u glavi to da ce se Dzeko prodati? Ili da ce se prodati neko iz vaseg sadasnjeg tima ili da cete vi nekog dovesti na ljeto? Istu tezu mogu postaviti i ja da je vama pritisak jer cemo se mi jos vise pojacati na ljeto i da cemo biti sigurno jaci nego ove sezone i da ako vi sad ne uzmete necete u narednih pet godina? Pusti.
Možemo to drugačije formulisati. I ti i ja silno želimo ovu titulu, vjerovatno isto, a hoćemo li se isto razočarati ako ne dođe? Sumnjam. Tebi će se svijet srušiti, a ja ću izvlačiti pozitivne strane protekle sezone, kojih je bilo neočekivano mnogo.
Voli te tvoje Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2015, 14:02

Jos samo fali bagrcavi i sve sto ima otpada zeljinog je doslo na temu. Naravno prednjaci no lifer sa 32k postova cistog otpada i nebuloza. Kako vam se da odgovarati im? Kako??
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2015, 14:02

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Da virtualni ali ne od Zelje. Mislis li ti da je nekom nasem igracu uopce u glavi to da ce se Dzeko prodati? Ili da ce se prodati neko iz vaseg sadasnjeg tima ili da cete vi nekog dovesti na ljeto? Istu tezu mogu postaviti i ja da je vama pritisak jer cemo se mi jos vise pojacati na ljeto i da cemo biti sigurno jaci nego ove sezone i da ako vi sad ne uzmete necete u narednih pet godina? Pusti.
Možemo to drugačije formulisati. I ti i ja silno želimo ovu titulu, vjerovatno isto, a hoćemo li se isto razočarati ako ne dođe? Sumnjam. Tebi će se svijet srušiti, a ja ću izvlačiti pozitivne strane protekle sezone, kojih je bilo neočekivano mnogo.
To se slazem, mi smo dugo bez titule i to je logicno.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 15 maj 2015, 14:03

Elegant je napisao/la:
Dovoljan primjer toga je Sarajevo, koje je najavilo setnju i neko bjezanje 20 bodova a jedva su u vrhu ostali i to ogromnom srecom.
Haj mi samo nađi jednu izjavu zvaničnika FK Sarajevo, bivših trenera ili nekog drugog fudbalskog stručnjaka u državi da je najavio ili izjavio da će se Sarajevo prošetati do titule i biti 20 bodova ispred svih.
Jadni ste ako svoje mišljenje stvarate čitajući postove par adolescenata i onih koji u svom životu imaju pet pregledanih utakmica uživo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2015, 14:04

Sabinho je napisao/la:To se slazem, mi smo dugo bez titule i to je logicno.
Nikad nisam ni sumnjao da ćemo se ti i ja naći na pola puta, kao i uvijek. Žao mi je samo što vas nema malo više koji bi se uključili u neke konstruktivne rasprave.
Voli te tvoje Sarajevo.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 maj 2015, 14:05

terabajt je napisao/la:To lazes sam sebe da benko,delac,alispahic,velkoski kojeg ste platili fien pare i ostali nemaju vece plate od igraca zelje i drugih klubova. To kao neko opravdanje za ove igre ???
Benko ima al' ga plaća Cardif, Delač je na posudbi, Alispahić ima ali ne puno, Velkoski nema i nije plaćen uopšte puno i jedini je koji je uopšte i plaćen. Druga je stvar što oni te plate kolike god da su dobijaju na vrijeme.

Matej Delač

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, JackW, Samba71 i 22 gosta.