FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedini problem je trenutno pozicija desnog beka i ko ce tu igrati i to nam je ozbiljan problem, tu moze igrati Tatko ali koga onda na stopera jer Protic mi nije pouzdan za tu poziciji a Puzigaca tesko da tu moze dobro odigrati a potreban nam je na L. beku, malo je reci zajebana situacija.
Mislim da trenutno boljeg rijesenja od ovoga nemamo :
----Puzigaca-----Protic-----Kovacevic-----Tatomirovic------
Mislim da trenutno boljeg rijesenja od ovoga nemamo :
----Puzigaca-----Protic-----Kovacevic-----Tatomirovic------
Ti si opet šampion !
I ja mislim da Dzeno nezna bez Bilbije poceti...opet kontam ma nece to uraditi veza nam je jedina sansa da ih trkacki sjebemo,vidjelo se protiv Zrinjskog da neide to.
Kako bi nama klupa to mogla izgledati na derbiju,Ostrakovic,Okic,Bilbija?Kuadio i juniori ?
Vala ako ih mlatnemo sa ovim zakrpljenim sastavom bez 7-8 igraca nek im doticni mucavac baci diplomu.
Kako bi nama klupa to mogla izgledati na derbiju,Ostrakovic,Okic,Bilbija?Kuadio i juniori ?
Vala ako ih mlatnemo sa ovim zakrpljenim sastavom bez 7-8 igraca nek im doticni mucavac baci diplomu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
E tad smo nayebali pravoamidzaTan je napisao/la:A sta ako zaigra Nuspahic koji je mlad, brz i veoma kvalitetan?????molotovljev je napisao/la:Ma i ne treba nam uopšte desni bek... svakako na toj strani igra maratonac Sejo Bučan, koji ne predstavlja nikakvu opasnost.
Pustiti ga nek' trčkara uz aut liniju i nabija kilometre... Formacija 3-5-2

s.****
U zadnja 3-4 dana bas se trude da nekako priblize tu euforiju u gradu. Bas pisu i ajmo reci "loze" raju na derbi
Ma ko god da igra, neka da % svojih mogucnosti, nece problema biti

U zadnja 3-4 dana bas se trude da nekako priblize tu euforiju u gradu. Bas pisu i ajmo reci "loze" raju na derbi

Ma ko god da igra, neka da % svojih mogucnosti, nece problema biti
Ma ja se sve nadam da bi Barić mogao biti spreman!
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 14 maj 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakvi ba 3 5 2. Protiv Olimpica na Hasetu smo igrali 30 minuta tu formaciju i propuh je bio samo takav uz linije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
nema sanse da on zaigra do kraja sezone, pukao mu je misic 5cmhilmo je napisao/la:Ma ja se sve nadam da bi Barić mogao biti spreman!

da se makar dzemica hoce oporaviti

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma nema nista od Dzemice, danas sam ga vidio na treningu, na stakama je i jeeeedva hoda, znaci bas jedva, i to mu se grci faca prilikom svakog koraka... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- molotovljev
Prvi put čujem za ovog Nuspahića.
Ma kakav Željo, vjerujte da su oni obična kanta za nabijanje i treba to iskoristiti i nagaziti ih kao što Švabe gaze, znači nema
stajanja, samo trpaj... da im se ne ponovi Litex

Ma kakav Željo, vjerujte da su oni obična kanta za nabijanje i treba to iskoristiti i nagaziti ih kao što Švabe gaze, znači nema
stajanja, samo trpaj... da im se ne ponovi Litex

F.K.SARAJEVO
Ja ne znam jeli istina ali cuo sam da njega nema do kraja sezone ali nadam se da grijesim.hilmo je napisao/la:Ma ja se sve nadam da bi Barić mogao biti spreman!
Ti si opet šampion !
Nuspahic brz igrac sa dobrom kontrolom lopte, bio im je dugo povrijedjen. Zaustaviti ga nasa odbrana moze samo na iskustvo jer je ovaj mlad, cini mi se 22 da ima...
E hebem mu mišaEvolution87 je napisao/la:nema sanse da on zaigra do kraja sezone, pukao mu je misic 5cmhilmo je napisao/la:Ma ja se sve nadam da bi Barić mogao biti spreman!![]()
da se makar dzemica hoce oporaviti
Ja sam par vaših utakmica gledao pa sam pomenute igrače zapazio na tim pozicijama, nisam upoznat s tim da li su im to primarne. Ja, što se tiče vaše igre, nisam ni rekao da se bazira na centarčutevima s krilnih pozicija, ali kad ti je protivnik tanak na bekovskoj i poziciji stopera onda je to sasvim dobar način da napraviš pozitivan rezultat, pogotov znajući da Sadiković, Đelmić ili ko već bude igrao u vezi i nemaju baš velike šanse protiv Stojčeva, Cimirota i Rustemovića.Rade Paprica 9 je napisao/la: Izvinjavam se na komentaru, ali Čolić neće imati prednost ispred Zeljkovića. Imate opasnu lijevu stranu, a Zelja je bolji defanzivac. Memija je više krilo, bek je po potrebi. Naša igra se do sada nije bazirala toliko na centaršutevima izuzev u prekidima, niti je Rijad taj tip napadača. Iskustvo je bitno u derbiju. Jako bitno.
P.S. Da ne bi kršio pravila foruma diskusiju možemo nastaviti na temi općih diskusija.
Ma kakav Nuspahic, pa kakve gluposti izmisljate.amidzaTan je napisao/la:Nuspahic brz igrac sa dobrom kontrolom lopte, bio im je dugo povrijedjen. Zaustaviti ga nasa odbrana moze samo na iskustvo jer je ovaj mlad, cini mi se 22 da ima...
Pa ta lopata nece ni uci, cuj Nuspahic.
Kokot, Bajic i Djelmic im je napad.
Ko da ce problem Proticu mrtvog kokota zaustaviti, ne znam sta toliko kukate.
Veci ce problem Tatku biti da cuva Bajia i Kovacevica

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Hajde reci raji iskreno jel se trpate ti i ovaj NuhospahoamidzaTan je napisao/la:Nuspahic brz igrac sa dobrom kontrolom lopte, bio im je dugo povrijedjen. Zaustaviti ga nasa odbrana moze samo na iskustvo jer je ovaj mlad, cini mi se 22 da ima...

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Znaci desno: Ferid Radeljas, lijevo Mirza Kapetanovic nema brige!
Nemoj tako @obiteljski, ja sam tog Nuspahića upratio malo na onoj njihovoj utakmici protiv Makedonaca, fakat je bio dobar, ali kasnije je negdje nestao.
Teško je očekivati da će on biti starter kod njih u subotu jer će, u to sam 100 % siguran, najviše napadati po toj strani. I za pretpostaviti je da će iskusni Kokot zauzeti to mjesto, kakvi Nurspahići i Bućani.
Teško je očekivati da će on biti starter kod njih u subotu jer će, u to sam 100 % siguran, najviše napadati po toj strani. I za pretpostaviti je da će iskusni Kokot zauzeti to mjesto, kakvi Nurspahići i Bućani.
Dje je sad Comor sunce mu poljubim. Denise vrati se sve ti je oprosteno
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
obiteljskicovjek je napisao/la:Hajde reci raji iskreno jel se trpate ti i ovaj NuhospahoamidzaTan je napisao/la:Nuspahic brz igrac sa dobrom kontrolom lopte, bio im je dugo povrijedjen. Zaustaviti ga nasa odbrana moze samo na iskustvo jer je ovaj mlad, cini mi se 22 da ima...
Nisam nastran ali bi klosara kao sto si ti mogao natrpati bez problema, da ti izadjem u susret!!!
JA se papak za razliku od tebe i razumijem malo u fudbal!!!
Ima li na TV???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bvsic, Fouzi1, itatabisine, mosarajvosa83, Pact1921, Riziko, Rokitansky, sekac i 63 gosta.