I ja to kontam jbg. U ofanzivi je nebitan koliko-toliko jer imaju igraci zaduzeni za to. Samo da ne bude propuh nazad.miky_hz je napisao/la:Brate sto mora biti pojak sa desnom nogom,eto kod nas inace bekovi deru guzove slomise se centrirajuci desnom nogom ne prelaze realno 2 puta centraSabinho je napisao/la:Kakav je Protic sa desnom nogom? Ne bih ka priustio debi nekom junioru u najvaznijoj utakmici sezone.Steph je napisao/la:Na beku će igrati Kadušić, jedina opcija......U ovakvoj utakmici nam treba covjek kojem igranje beka nije strana pozicija,milion puta se desavalo da desnjak igra lijevog beka i obratno,isto ko sto krila saraju mogu i ovi,istina malo je drugacije ali nebitno.
U globalu mnogo nam je vaznije da on kao bek uspije defanzivu zatvoriti i da tu budemo sigurni a uz pomoc Bekica koji je dosta dobar i radi zaista puno u defanzivi sa svoje pozicije mislim da bi to pravi posao mogao biti,i onako nam desni bek nikada nije aman zaman toliko ofanzivan jel na drugoj strani imamo Puzigacu koji je vise gore nego dole...tako da to sto bi ovaj ko lijevak igrao desno nema puno veze uopste.
Najveci problem je stoper i kako ce to izgledati i mene to iskreno najvise brine
@zip jutros sam razmisljao o Bekicu kao beku ali morao bi se psihicki dobro pripremiti da ne leti konstantno gore.