FaraonTM je napisao/la:Ko vam fali?amidzaTan je napisao/la:Vidim da ste prestali kukati za Memijom i Beganovicem kad ste vidjeli koliko nama fali igraca a i apetiti su vam porasli pa se neke i opklade spominju

FaraonTM je napisao/la:Ko vam fali?amidzaTan je napisao/la:Vidim da ste prestali kukati za Memijom i Beganovicem kad ste vidjeli koliko nama fali igraca a i apetiti su vam porasli pa se neke i opklade spominju
Neandertalac je napisao/la:I koja daska u glavi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trznica,evo ti spisak igraca koji nam fale... Radovac,Mihojevic,Alispahic,Baric,Puric,Berberovic,Duljevic,KallasiFaraonTM je napisao/la:Ne znam ne pratim vas, samo sam maloprije vidio da vam je Berberović upitan i znam da se Duljević povrijedio protiv Zrinje.
FaraonTM je napisao/la:Ne znam ne pratim vas, samo sam maloprije vidio da vam je Berberović upitan i znam da se Duljević povrijedio protiv Zrinje.
FaraonTM je napisao/la:Kallasi, Radovac i Duljević ovo ostalo i onako samo na klupi sjedi ili je povrijeđeno odavno. Imate vi širinu dvije ekipe da se prošetate ligom
Puric sigurno nece.. momak ce 7-8 mjeseci izbivati s terena, a Alispahic mozda bude spreman.. Al on svakako nema snage ni za 30 min..terabajt je napisao/la:Nko rece da ce vam alispahic i puric biti spremani.
A pratis li juniorsku reprezentaciju?FaraonTM je napisao/la:Ne znam ne pratim vas, samo sam maloprije vidio da vam je Berberović upitan i znam da se Duljević povrijedio protiv Zrinje.
greske se desavaju i u ligi prvaka, a da nas sudija ne pogrijesi... Ovo je sasvim normalna situacija.amidzaTan je napisao/la:
Zaspao sudijamora da je onaj iz lukavice
![]()
![]()
![]()
![]()
Onda tako kazi i kad Sarajevo da gol iz ofsajdaZZtop10 je napisao/la:greske se desavaju i u ligi prvaka, a da nas sudija ne pogrijesi... Ovo je sasvim normalna situacija.amidzaTan je napisao/la:
Zaspao sudijamora da je onaj iz lukavice
![]()
![]()
![]()
![]()
Kamera nije snimila jednog igraca u zeleno dresu, halaliteshzna je napisao/la:Ovo nije ofsajd
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Ejnur, Giuseppe1, James1987 i 47 gostiju.