FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prva u Irishu druga u Saltu sad ova kod Tome kako je krenulo iduca noc ce biti negdje na Sickomsloboda72 je napisao/la:NOĆ PRIJATELJA SLOBODE, SRIJEDA 20. MAJA, U 20 SATI , RESTORAN "JEČMIŠTE" (CRVENO-CRNA NOĆ).

Valjda ljudima ne bude mrsko doci do Miladija kada mogu vikendom da slusaju cajke trebali bi i za klub.
samo Sloboda
TI SI REKAO KLUČNU RIJEČ, ŠAMPION. MORAMO LETVICU ZA FK SLOBODA PODIĆI BAŠ NA TU VISINU.solinas je napisao/la:bacim i ja komentar na okk temi,volim kosarku,zivio sam za ditu..i volio bi da uspiju iskorace,jer nose ime sloboda,i tuzlanski su klub..
ali na ustrb slobode fk,nece dobiti centa..dragi su mi,a to ko ih vodi,je drugi par cipela..
treba im para,ko ih ****,neka se zaduze,kada preceraju,neka naprave okk tuzla,i deru dalje,i tako u krug..
ako se desi najgore fk slobodi,ja se distanciram od bilo kojeg sporta u nasem gradu,ko nas ****...nista sto nam je sveto neznamo spasiti..
i molim vas,ima tema okk pa tamo opletite,ko nas harry![]()
ovo je tema FK SLOBODA,buduceg sampiona.
Ja volim FK Tuzla City
Pa eto Sin svira nece bit seljacka muzika, sviđa mi se da se i nivo držimerak je napisao/la:Prva u Irishu druga u Saltu sad ova kod Tome kako je krenulo iduca noc ce biti negdje na Sickomsloboda72 je napisao/la:NOĆ PRIJATELJA SLOBODE, SRIJEDA 20. MAJA, U 20 SATI , RESTORAN "JEČMIŠTE" (CRVENO-CRNA NOĆ).![]()
Valjda ljudima ne bude mrsko doci do Miladija kada mogu vikendom da slusaju cajke trebali bi i za klub.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pored Gracića u igri za Slobodu i Amerikanac
Autor: E.S.
Datum: 2012-12-10 09:26:23
Ujedinjenje Slobode i Olimpica, sudeći prema posljednjim informacijama, neće ići kao po loju. U igru za Slobodu se, navodno, uključio i jedan Amerikanac koji je finansirao federalnog ligaša i tokom jesenje polusezone.
Naime, nakon što je objelodanjena ideja po kojoj Nijaz Gracić želi preseliit Olimpic iz Sarajeva u Tuzlu i igrati pod imenom Sloboda 1919 Olimpic, predsjednik Skupštine Slobode Mirsad Muhamreagić je izjavio kako će FK Sloboda završiti sezonu u Prvoj ligi F BiH.
"Na proljeće ćemo gledati dvije Slobode. Slobodu 1919 Olimpic i FK Slobodu. Možda ćemo nekada imati i gradski derbi", kazao je Muharemagić.
Međutim, to nije ideja Nijaza Gracića. Kaklo će u Tuzli egzistirati dvije Slobode, kada ni ova jedna, do sada, nije uspjela doći do zelen grane.
Noi, nezvanične informacije govore kako ima još zainteresovanih za ulaganje u Slobodu. Neimenovani američki državljanin, koji se skrasio u predgrađu Tuzle Simin Hanu, pominje se kao potencijalni ulagač. On je u jesenjem dijelu sezone finansijski pomagao Slobodu, a priča se kako je spreman uložiti dodatne novce u tuzlanski klub.
Inače, igrači Slobode 1919 Olimpic, ukoliko na proljeće zaigraju na Tušnju na grudima će nositi stari grb s petokrakom, dok će igrači FK Sloboda u Prvoj ligi F BiH igrati sa sadašnjim grbom.
Komplikovano, zar ne...
.................................................................................................................................................
Mirsad Muharemagić i njegov "gradski derbi između dvije Slobode".Ovaj čovjek ne može više biti predsjednik Skupštine FK Sloboda.
Autor: E.S.
Datum: 2012-12-10 09:26:23
Ujedinjenje Slobode i Olimpica, sudeći prema posljednjim informacijama, neće ići kao po loju. U igru za Slobodu se, navodno, uključio i jedan Amerikanac koji je finansirao federalnog ligaša i tokom jesenje polusezone.
Naime, nakon što je objelodanjena ideja po kojoj Nijaz Gracić želi preseliit Olimpic iz Sarajeva u Tuzlu i igrati pod imenom Sloboda 1919 Olimpic, predsjednik Skupštine Slobode Mirsad Muhamreagić je izjavio kako će FK Sloboda završiti sezonu u Prvoj ligi F BiH.
"Na proljeće ćemo gledati dvije Slobode. Slobodu 1919 Olimpic i FK Slobodu. Možda ćemo nekada imati i gradski derbi", kazao je Muharemagić.
Međutim, to nije ideja Nijaza Gracića. Kaklo će u Tuzli egzistirati dvije Slobode, kada ni ova jedna, do sada, nije uspjela doći do zelen grane.
Noi, nezvanične informacije govore kako ima još zainteresovanih za ulaganje u Slobodu. Neimenovani američki državljanin, koji se skrasio u predgrađu Tuzle Simin Hanu, pominje se kao potencijalni ulagač. On je u jesenjem dijelu sezone finansijski pomagao Slobodu, a priča se kako je spreman uložiti dodatne novce u tuzlanski klub.
Inače, igrači Slobode 1919 Olimpic, ukoliko na proljeće zaigraju na Tušnju na grudima će nositi stari grb s petokrakom, dok će igrači FK Sloboda u Prvoj ligi F BiH igrati sa sadašnjim grbom.
Komplikovano, zar ne...
.................................................................................................................................................
Mirsad Muharemagić i njegov "gradski derbi između dvije Slobode".Ovaj čovjek ne može više biti predsjednik Skupštine FK Sloboda.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 14 maj 2015, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Heheheh jest se lijepo podsjetiti ovako nekih vijesti, kakve su sve kombinacije bile i ko je sve bio u Slobodi.
Zajko Zeba liči na Simu

Nullius in verba
Heller je napisao/la:Zajko Zeba liči na Simu![]()
![]()
![]()
Gledam pojačanja bi nam mogli bit Stokic i Subic iz Borca, Ordagic iz Zvijezde, Tomic i Kvesic su pod suspenzijom u Zeljeznicaru jer nece da produze oni bi nam legli, pogotvo Kvesic ko lijevi bek.
Nullius in verba
lijevi bek nam nije potreban, Pero je beton! 

Ja se iz nekog razloga nafuro da je Pero desniChinaglia je napisao/la:lijevi bek nam nije potreban, Pero je beton!

Nullius in verba
De ljudi shvatite jednom da u Slobodi nećemo gledati polovne igrače ako mislimo izaći u Evropu. Što da se kvalitetom igračkog kadra vraćamo unazad. Kakav Stokić, čovjek protiv ovakve naše ekipe koja nije sposobna za Evropu nije napravio ništa. Ordagić mali i nekako, negdje pročitah da ga prati Genoa, bilo bi fino da razvalimo ljudima posao...Heller je napisao/la:Gledam pojačanja bi nam mogli bit Stokic i Subic iz Borca, Ordagic iz Zvijezde, Tomic i Kvesic su pod suspenzijom u Zeljeznicaru jer nece da produze oni bi nam legli, pogotvo Kvesic ko lijevi bek.

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 14 maj 2015, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam Stokića prethonih sezona gled´o, nisam bio na Tusnju u Srijedu, i fakat je dobar igrač, ako je pao kurcu za uši onda halalite
Nullius in verba
jarane, po svaku cijenu bih probao dovest' Subića, taman na lijevo krilo
jučer je igrao lijevog beka, je l' mu to primarna pozicija ili?

jučer je igrao lijevog beka, je l' mu to primarna pozicija ili?
Jeste, primarna pozicija mu je lijevi bek, a može i lijevog veznog, otprilike nešto ispod pozicije koju igraju Bekić i Mehidić. Ima ugovor do 31.12.2016.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
de da mi prvo izadzemo na zelenu granu sto se projekta tice,ostanka Husica i saniranja dugova i tuzbi....za ostalo cemo lako ba...to ti je isto ko kad kola kupujes...samo kesh ponesi a kola ima na pretek..igraca ima bruka dobrih sto u nasoj ligi sto u komsiluku..takav je fudbal 21. vijeka....samo kesh i da vidis kako se dres ljubi i trci na sjever
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravo, opet pravimo razanj a zec duboko u sumi
ps haman da je receno da se ovoliko novca koliko se trazi NECE dobiti ni pod razno, sad koliko ce i da li ce to Azmiru biti dovoljno znat ce se uskoro
ps haman da je receno da se ovoliko novca koliko se trazi NECE dobiti ni pod razno, sad koliko ce i da li ce to Azmiru biti dovoljno znat ce se uskoro
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I vi ste bezveze,osigurali se i sada ce vam biti dosadno naredna 3 kola.joj da znate kako je nama napeto,ludilo brale

Godine prolaze jubav ostaje...
Neka se vječno pamte branitelji Brčanske Malte! 15.05.1992. - 15.05.2015.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.