Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Ovo ce prepisati Ibisevicu...nema sanse da ga nije dirala lopta..po mom misljenju...bundesliga.de ce da presudi!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ibisevicu priznat gol,ali gore utakmice nisam gledo odkad sam se rodio.Sta je sa Salihovicem???Nikad losije nije izvodio slobodnjake.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zato je udar'o krvnicki..Ibro-Beg je napisao/la:Ibisevicu priznat gol,ali gore utakmice nisam gledo odkad sam se rodio.Sta je sa Salihovicem???Nikad losije nije izvodio slobodnjake.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
On ih fakticki i ne izvodi ne moze ga zapasti,koju si tekmu gledao.Ibro-Beg je napisao/la:Ibisevicu priznat gol,ali gore utakmice nisam gledo odkad sam se rodio.Sta je sa Salihovicem???Nikad losije nije izvodio slobodnjake.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Mora Eduardo-Dudu da izvodiharishp je napisao/la:On ih fakticki i ne izvodi ne moze ga zapasti,koju si tekmu gledao.Ibro-Beg je napisao/la:Ibisevicu priznat gol,ali gore utakmice nisam gledo odkad sam se rodio.Sta je sa Salihovicem???Nikad losije nije izvodio slobodnjake.

EDIT : KICKER kaze da je autogol...treba sacekati da vidimo hoce li bundesliga.de preimenovati odluku u autogol...morat ce pitati Ibija i Humelsa...mada ni oni ne znaju

To majstore!armin je napisao/la:Hajde Vedo uđi i zabij!

Baš mi je drago, zbog ***** trenera!
Evo upravo sam gledao snimak i sve lici na to da je tip nogom ispred Vede zakacio loptu.
http://www.youtube.com/watch?v=W1Dd_3ibU04
http://www.youtube.com/watch?v=W1Dd_3ibU04
Zadnja izmjena: miles, dana/u 18 apr 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
tooo vedo majstore 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako god, pripisali mu ili ne mi cemo racunati kao da je dao gol.
Majstore, samo nastavi. Nadam se da ces uhvatiti najbolju mogucu formu u ovih nekoliko zadnjih kola.
Majstore, samo nastavi. Nadam se da ces uhvatiti najbolju mogucu formu u ovih nekoliko zadnjih kola.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja mislim da je Hummelsu prepisan pogodak. Jer da je Ibišević dao gol bio bi offside.
Pogledajte na 2:37
- majestic24
- Kontakt:
nije ovo gol ibisevica...vidi se da je onaj igrao nogom jbg

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
ovaj igrac je se tolko prepao Ibisevica da je sam sebi zabio go
ma ovo je ibijev gol,100%
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
KICKER.DE PROMJENIO I STAVIO DA JE IBISEVIC DAO GOL..TAKO DA VISE DILEME NEMA...jedino da principatus (posto bas zna njemacki potvrdi ovo)T-MAC je napisao/la:ma ovo je ibijev gol,100%
Jeste, promijenili su!Necromacer je napisao/la:KICKER.DE PROMJENIO I STAVIO DA JE IBISEVIC DAO GOL..TAKO DA VISE DILEME NEMA...jedino da principatus (posto bas zna njemacki potvrdi ovo)T-MAC je napisao/la:ma ovo je ibijev gol,100%
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hummels jeste digao nogu ali Ibišević je zabio gol lobanjom.
- Principatus
- Kontakt:
Da oficijelna stranica Bundeslige i Kicker kazu da je Ibisevic zabio gol.
Na tabeli 10 golova: http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php
Kicker pise "Ibisevic sprijecava Dortumundov skok na 3. mjesto": http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -3209.html
Toliko mi je drago sto je zabio, posebno jos sa klupe. Cak Hoffenheimovi navijaci pisu da se od Prince i Obasija nije vidjelo nista za razliku od njega. Edina bila si upravu.
Sve u svemu steta zbog njegove povrede i Hoffenheimovog pada, inace bih se kladio da bi zabio oko 15 golova ove sezone ako ne i vise, sto bi po nekim bilo i dalje ipak "prosjek" ili "lose". Sve je uvjek tako relativno.
Kicker pise "Ibisevic sprijecava Dortumundov skok na 3. mjesto": http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -3209.html
Toliko mi je drago sto je zabio, posebno jos sa klupe. Cak Hoffenheimovi navijaci pisu da se od Prince i Obasija nije vidjelo nista za razliku od njega. Edina bila si upravu.

Sve u svemu steta zbog njegove povrede i Hoffenheimovog pada, inace bih se kladio da bi zabio oko 15 golova ove sezone ako ne i vise, sto bi po nekim bilo i dalje ipak "prosjek" ili "lose". Sve je uvjek tako relativno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakav crni ofsajd, znas li pravila prijatelju?vOluMme je napisao/la:Ja mislim da je Hummelsu prepisan pogodak. Jer da je Ibišević dao gol bio bi offside.
Ma da je Hofenhaim na sredini tabele ili da se bori za evropu i ovih Vedinih deset golova nebi niko od njih omalovazio.Principatus je napisao/la:Da oficijelna stranica Bundeslige i Kicker kazu da je Ibisevic zabio gol.
Isto tako koji se klinac Eduardo i pogotovo Maikosel guraju za izvodjenje slobodnih.
Dok je Salihovic izvodio sve ili je golman bio rastresen ko' gnojivo po livadi ili je bio gol.
Ovako svaku desetu on puca.Normalno da ce biti i manje sanse za gol.
Iako su ih povrede ubile.bilo bi dobro R.R se rijesiti nije to vise to.
Par jos pojacanja dovesti,par ih sutnuti i jos sacekati ove sa lijecnickog.
Kriza se desava kod svakog kluba kao i kod ovoga.
Prve inekcije idu od trenera pa onda dalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.