Ja bih pustio da sam na mjestu Beniteza.majestic24 je napisao/la:jeste li stvarno tolike kepic da cete im pustiti pobjedu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ja bih pustio da sam na mjestu Beniteza.majestic24 je napisao/la:jeste li stvarno tolike kepic da cete im pustiti pobjedu

Nažalost, jbg.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Povrede su ucinile svoje

Povlačenjem ?! Čega, uveo je umjesto Theo, Eboue-a koji igra istu poziciju kao i Theo, uveo Meridu umjesto Tomasa koji igraju istu poziciju, samo naravno da ne govorimo o kvalitetu igrača... kasnije izveo Eastmoonda uveo RVP-a al kasno je bilo tada...Monolog je napisao/la:Eto povrede su učinile svoje da se ne može sačuvati vodstvo od 2-0 protiv Wigana. Dajte ba. Wenger je izgubio ovu utakmicu povlačenjem svoje ekipe. Nema se tu šta više reći.
Pazi, Eboue je svakako defanzivniji od Walcotta, Tomas ne može izdržati svih 90 minuta to je evidentno. Merida igra istu poziciju, možda je čak i ofanzivniji. No, oni su ušli sa drugačijim zadacima, da se razumijemo. Nisu ušli da napadaju, pa Eboue je bio 3 metra ispred Sagne od kako je ušao u igru. Nek se ovo Wengeru obilo o glavu. Umjesto da dotuku Wigan, kako bi to svaka velika ekipa uradila, oni su im prepustili sredinu terena i to je to.GunnerS je napisao/la:Povlačenjem ?! Čega, uveo je umjesto Theo, Eboue-a koji igra istu poziciju kao i Theo, uveo Meridu umjesto Tomasa koji igraju istu poziciju, samo naravno da ne govorimo o kvalitetu igrača... kasnije izveo Eastmoonda uveo RVP-a al kasno je bilo tada...Monolog je napisao/la:Eto povrede su učinile svoje da se ne može sačuvati vodstvo od 2-0 protiv Wigana. Dajte ba. Wenger je izgubio ovu utakmicu povlačenjem svoje ekipe. Nema se tu šta više reći.
ovdje niko ne razmislja kao trener.. 80-i minut 0:2 (prije gola) skoro sigurna pobjeda slijedeca tekma je man. city ni malo naivan protivnik a posto je klupa ionako tanka i kvalitetom i kvantitetom morao je malo odmoriti igrace i ne rizikovati nekakvu povredu.. on nema vise toliko igraca da citavu utakmicu moze napadacki odigrati i vecina trenera bi isto postupila kao i wenger ali vecina trenera nema onako slabe golmane...GunnerS je napisao/la:Heh, ja sam Diaby-u **** sve po spisku, jer po meni on je glavni krivac, vuče se po terenu kao mrtva baba a i promašio je 100% priliku za 0:3...
Znam ja da su se igrači povukli i prepustili Wiganu, da, to je svima jasno, al jbg.greška...

znamoomerbavarac je napisao/la:Mislim da je ovim porazom ugasena svaka nada za titulom prvaka. Bice bolje do godine.
 valjda ce biti bolje slijedece godine...
 valjda ce biti bolje slijedece godine... 

Da, jeste al niko nije očekivao da ovaj Arsenal može ovako igrat i puhat za vrat UTD-u i Chelsea-uGenghis je napisao/la:I tako se Arsenal laganini oprasta od titule, ocekivano, kao sto smo i najavljivali nekih 20ak puta.

Na tebe se ovi moji provokatorski postovi ne odnose, jer ti uglavnom imas realno misljenje, medjutim nekolicina navijaca Arsenala se ovdje ponašala bahato tokom cijele sezone (znas na koje mislim) i tako da su ove provokacije upućene njimaGunnerS je napisao/la:Da, jeste al niko nije očekivao da ovaj Arsenal može ovako igrat i puhat za vrat UTD-u i Chelsea-uGenghis je napisao/la:I tako se Arsenal laganini oprasta od titule, ocekivano, kao sto smo i najavljivali nekih 20ak puta.
 .
.a ti si trebao primjetiti da je ta nekolicina navijaca odsutna sa foruma,tj ili banovani ili ih vise nema ..Genghis je napisao/la:Na tebe se ovi moji provokatorski postovi ne odnose, jer ti uglavnom imas realno misljenje, medjutim nekolicina navijaca Arsenala se ovdje ponašala bahato tokom cijele sezone (znas na koje mislim) i tako da su ove provokacije upućene njimaGunnerS je napisao/la:Da, jeste al niko nije očekivao da ovaj Arsenal može ovako igrat i puhat za vrat UTD-u i Chelsea-uGenghis je napisao/la:I tako se Arsenal laganini oprasta od titule, ocekivano, kao sto smo i najavljivali nekih 20ak puta..
Tebi hvala na tom mišljenju al kao što kolega iznad reče, njih više nema, stvarno i sada svi ovi navijači Arsenala koji pišu na ovom forumu su realni i normalni, za razliku od one 2-3Genghis je napisao/la:Na tebe se ovi moji provokatorski postovi ne odnose, jer ti uglavnom imas realno misljenje, medjutim nekolicina navijaca Arsenala se ovdje ponašala bahato tokom cijele sezone (znas na koje mislim) i tako da su ove provokacije upućene njimaGunnerS je napisao/la:Da, jeste al niko nije očekivao da ovaj Arsenal može ovako igrat i puhat za vrat UTD-u i Chelsea-uGenghis je napisao/la:I tako se Arsenal laganini oprasta od titule, ocekivano, kao sto smo i najavljivali nekih 20ak puta..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.