Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2010, 19:07

Luka Modric je rijesenje nasih problema u veznom redu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 apr 2010, 19:15

JuveSissoko je napisao/la:Luka Modric je rijesenje nasih problema u veznom redu
GIOVINCO!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2010, 19:29

Nail for Real je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Luka Modric je rijesenje nasih problema u veznom redu
GIOVINCO!
nama treba regista,ili ti po engleski deep laying playmaker,ili ti novi Pirlo,taj tip ;)
usput takav treba i Realu,mada Alonso je tu negdje al... :mrgreen:
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 17 apr 2010, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 apr 2010, 19:31

Juventusu ne treba ništa osim čovjeka koji će posložiti onu ekipu. Zacheroni i Ferrara to sigurno nisu, dakle prvo trener, pa onda da se priča o nekom igraču.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 20:08

nama ne treba ni deep lying playmaker, niti modric niti ista.. nama treba pravi covjek ( trener ) koji ce vratiti 4-4-2 formaciju, koji nece gledati kako ce Diega gurati.. kojem ce kupiti dva normalna beka, a ne da Zebina igra protiv nas.. i trener koji ce imati dva normalna napadaca, a ne balvane poput Amaurija i Iaquinte.. Alessandro i David su vec usli u godine, i samo mogu biti dobre izmjene..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 apr 2010, 00:16

daffy je napisao/la:nama ne treba ni deep lying playmaker, niti modric niti ista.. nama treba pravi covjek ( trener ) koji ce vratiti 4-4-2 formaciju, koji nece gledati kako ce Diega gurati.. kojem ce kupiti dva normalna beka, a ne da Zebina igra protiv nas.. i trener koji ce imati dva normalna napadaca, a ne balvane poput Amaurija i Iaquinte.. Alessandro i David su vec usli u godine, i samo mogu biti dobre izmjene..
majstore, juventusu trebaju dva dobra beka i jedno krilo. Naravno i jedan bolji napadac on rupe Amaurija. Juventus nema sirine u igri
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 08:46

pa rekao sam da terbaju dva beka..

dva beka ( G. Bale i Caceres ) - 25m
jedan napadac ( Dzeko ) - 40m
stoper ( ? ) - ?

a za krilo je pitanje da li nam treba.. jer ako cemo igrati ovu famoznu 4-3-1-2 ne trebaju nam krila.. ako bi se kojim slucajem rijesili Diega i vratili da igramo 4-4-2, onda bi samo trebalo vratiti Palladina sa posudbe, jer kao krila imamo Camoranesija i Giovinca.. a ovaj da bude zamjena na obije strane..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 apr 2010, 14:42

Del Piero: Dostojanstveno do kraja

Alessandro Del Piero priznaje da je preostala teška borba za 4. mjesto, ali želi da Juventus završi ovu sezonu dostojanstveno.

"Poskušaćemo da osovjimo 12 bodova sa poslednja četiri meča, a onda ćemo da vidimo gdje smo."

"Meč sa San Sira je imao jak uticaj na nas. Razočarani smo jer to nije bio rezultat koji smo tražili."

"Nažalost, sada imamo veoam tešku borbu za četvrto mjesto koja ne zavisi samo od naših rezultata."

Čak i mjesto u Evropa Ligi nija sigurno za Juventus, jer bi Napoli, pa čak možda i Fiorentina, Parma ili Genoa mogli da ugroze tu poziciju.

"Imamo još četiti utakmice do kraja sezone i moramo da ih odigramo dostojanstveno i sa poštovanjem prema onim koji nas podržavaju. Oni su zajeno sa nama preživljavali teške trenutnke tokom ove sezone."

Danas ce se doat toga znati..pratimo palermo i sampdoriu ali i one iza nas....valjda ce ova prva dva kiksat :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 14:48

ne znam da li sam spominjao Santona, ali moguce je da njega dovedemo jer je nezadovoljan u interu.. mislim da sam pisao i to..

Buffon
Santon (€?) - Chiellini - Caceres (12m€)- Bale (12m€)
Camoranesi - Melo - Marchisio - Giovinco
Dzeko (40m€) - Zarate (17m€)

ovo je negdje oko 90m.. mi imamo 80m, s'tim da ce mnogi biti prodani i bit ce dosta para.. 4-4-2 igrati, kao zamjenu krilima dovesti tj. vratiti Palladina i mislim da bi bila extra ekipa.. ja bi se Diegu zahvalio i dao ga nekome za 20-ak miliona i super..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 14:54

daffy je napisao/la:ne znam da li sam spominjao Santona, ali moguce je da njega dovedemo jer je nezadovoljan u interu.. mislim da sam pisao i to..

Buffon
Santon (€?) - Chiellini - Caceres (12m€)- Bale (12m€)
Camoranesi - Melo - Marchisio - Giovinco
Dzeko (40m€) - Zarate (17m€)

ovo je negdje oko 90m.. mi imamo 80m, s'tim da ce mnogi biti prodani i bit ce dosta para.. 4-4-2 igrati, kao zamjenu krilima dovesti tj. vratiti Palladina i mislim da bi bila extra ekipa.. ja bi se Diegu zahvalio i dao ga nekome za 20-ak miliona i super..
Diegu bi se zahvalio? Ne mogu da vjerujem da sam ovo pročitao. Istina je da nije u onoj formi u kakvoj je bio u Werderu, ali zar je to neko očekivao? Pa drugačiji stil igre, Werderova ofanzivna igra, a Juventusovo "bolje da ne primimo gol" se ne mogu porediti. Da li bi to trebalo značiti da će sad Kaku prodati Real Madrid? Naravno da ne. Ja sam i dalje ubijeđen da je sve do trenera koji ne mogu/ne znaju iskoristiti Diega kako treba.
Što se tiče Santona, ne vjerujem da će ga pustiti Inter, tako da...

Barca će se opariti ako za te pare prodaju Caceresa, realno on ne vrijedi toliko, ali ako je Juve spreman toliko izdvojiti, sve pet. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 15:20

necu da raspravljam o Diegu.. hiljadu puta sam rekao zasto i kako..

Santon nikako ne igra i ne slaze se nikako sa trenerom i najavio je odlazak.. jer zeli igrati za repku kad tad.. sto se tice Caceresa, vjerovatno nisi pogeldao ni jednu tekmu Juventusa u prvom dijelu sezone..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 16:57

daffy je napisao/la:necu da raspravljam o Diegu.. hiljadu puta sam rekao zasto i kako..

Santon nikako ne igra i ne slaze se nikako sa trenerom i najavio je odlazak.. jer zeli igrati za repku kad tad.. sto se tice Caceresa, vjerovatno nisi pogeldao ni jednu tekmu Juventusa u prvom dijelu sezone..
Pa da li si ti vidio njegove kikseve, pobogu? Stane na loptu pa upadne (naravno, ispred svog šesnaesterca). Uostalom da je dobar, misliš li da bi došao u Juventus na posudbu? Naravno da ne.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 17:01

momak je nas daleko najbolji bek u zadnje 4 godine.. i sasvim je solidan s'tim da je mlad.. 23 godine nedavno napunio.. imao je par kikseva, ali puno manje nego odlicno odigranih tekmi.. a na posudbu je doveden jer je u Barci citavu jednu sezonu presjedio.. pa je bio rizik tek tako ga kupiti..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 apr 2010, 17:03

Diego je najbolji igrac juventusa i tu nema price..uz alexa naravno...druga je stvar sto je ekipa losa pa nije to jos onako kako moze....cekajmo iducu sezonu

caceres...sta rec....nije ni jednom zakazao,ostavlja srce uvijek a i zna igrat..uz to moze igrati sve pozicije u odbrani...sto je izuzetna stvar....i vrijedi 12 miliona svakako

Sampdoria dobila :x :x :( ,paleromo nerjeseno....u 4 kola moramo 6 bodova nadoknadit...nemoguce skoro....cuj sampdoria da ide u Lp :roll: :roll: a mi im cak 5 komada dali :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 17:05

Pa upravo to to govorim. Presjedio cijelu sezonu u Barci. Odigrao je maksimalno 7-8 mečeva, dakle, tamo su mu pokazali da ne računaju na njega, te da je promašena investicija. Najbolji bek? Ne znam, bolje bi se Salih snalazio na toj poziciji, nego on, tako da...Činjenica je da Juve nije imao beka od odlaska Zambrotte, i čisto sumnjam da će u nekoj skorijoj budućnosti imati. Možda se čini da ja imam nešto protiv Juventusa, ali to nije tako. Jednostavno, smiješno mi je da jedan takav tim ne može ništa. Pod ovim "ništa" podrazumijevam učestvovanje u LP i u EL, te borba za goli evropski život u talijanskom prvenstvu. Na šta su oni spali, pobogu?

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 17:10

imamo sanse mi jos uvijek.. jer Sampa u sljedece 4 tekme igra protiv Rome, Napolija i Palerma.. Palermo igra protiv Milana, Siene i Dorije.. jedino sto Napoli ne igra ni protiv koga ozbiljnog.. a nama je raspored sala..

@Monolog drug nepratis Juve i nemoj cinjenice izbacivati.. pa sta ako u Barci nije igrao.. ok, nije ni Cannavaro igrao u interu, pa je bio najbolji fudbaler svijeta.. i to prvi defanzivac kojem je poslo za rukom.. a Pique, Puyol, Marquez i Milito ti bas ne daju prosotra da igras jako cesto ;) .. Caceres je zvijer.. a Hasan odigra 2 tekme i povrijedi se.. a njegova igra na beku je toliko smijesna, da se svi smijemo kada ga neko predje, a ne tugujemo.. vjerujem da nisi pogledao ni jednu tekmu i nisi vidio kako dobro igra Caceres.. ima i dobar centarsut.. jako prodoran.. lijepo se nadovezuje sa jos jednim juznoamerikancem Camoranesijem.. u defanzivi fenomenalan.. ma drama je igrac, nema tu price..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 apr 2010, 17:13

samo razmisljam o Lp :| :| ne mogu da vjerujem da se necemo plasirat...

sad smo 7. :roll: :roll: :(

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 17:15

Ali sam pratio Barcine igre, te Primeru i Villareal odakle je došao. On je samo malo odudarao od ostatka Villarealove odbrane i to ga je odvelo do Barce. Realno, on nije čovjek za Juventusa, osim ukoliko se oni zadovoljavaju nekim prosjekom(a gledajući postavu, zadovoljavaju se itekako). Ja stvarno ne znam kakvi su po tebi loši igrači ako ti je jedan Caceres odličan. Ok, svako ima svoje mišljenje, ali u ovom slučaju mi je tvoje zbilja čudno. Bolji je Grygera od njeg na poziciji desnog bočnog, a Caceresa neka neki stručnjak pokuša uigrati sa Chiellinijem.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 apr 2010, 17:18

Ma brate nama je dobar...ako svima nama valja sta se tu ima vise reci,valjda mi pratimo juve..moze igrati svaku poziciju u odbrani..dobar i naprijed i nazad...i svi smo jednoglasni po tom pitanju..uz chiellinija najbolji kojeg imamo u odbrani

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 apr 2010, 17:19

ali gledaj sarajlija.. ako ne izadjemo u ligu prvaka znaj da ce biti kopletan remont i igraca i uprave.. sve ce se promjeniti.. a ako izadjemo u ligu prvaka moguce je da ce uprava ostati.. i 100% ce Fiat da ti vise para ako ne izborimo Ligu Prvaka..

Caceres potpuno igra drugacije u Juventusu nego je igrao ranije.. gine na svaku loptu jer je i njemu jasno, ako ne bude igrao dobro u Juventusu gdje ima sansu da igra, vratit ce se u Barcu gdje ce samo sjediti na klupi i propast ce mu karijera.. nije samo prosjek.. momak je vrh i sigurno uz Chiellinija, Buffona i Marchisija najbolji igrac Juvea ove sezone.. barem po meni..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.