Tad ludnica bila na sjeveru, al' na sjeveru GrbaviceDzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
E da ga hoce Riki ovako zavaliti...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tad ludnica bila na sjeveru, al' na sjeveru GrbaviceDzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
E da ga hoce Riki ovako zavaliti...
Lutvo porede delaca ko u zenici i eto ga hehehpile87 je napisao/la:Bice na lavoru i gledace utakmicu!
Mi smo prije zubandana poderali visocku bosnu ekipu koja je bila 1 u bosnjackoj ligi 3-0 i dobili zrinjskog u sudijskom 2-1.jestamaji je napisao/la: nije ovo ni nalik na zubandan tj vrijeme prije toga. to kako smo mi igrali tada i ovo kako igramo danas, to je nebo i zemlja
mi ne idemo na koševo da ih dobijemo naguzove nego da ih razvalimo! (mada moram priznati, nikad nijedna pobjeda nije bila slatka ko zubandan!) jeb.ote zar je već 17 godina prošlo
Ne bi trebalo biti kiše, po accuweather biće kiša oko 1 i od 7 do 8 navečer, al' to je ono prije i poslije same utakmice
heh u penziji je jbgsamogrbavica je napisao/la:I Majstorovic..
Zato sam ja i rekao u godinama koje slijede, nisam direktno mislio na sljedeću sezonuDzoleZeljo je napisao/la:Nemojte samo gledati godinu prema naprijed, jer mnogo toga moze da se izdesava a mi ujedno nismo finansijski toliko stabilni da bi mogli sigurno praviti neke velike planove unaprijed do finansije ne obezbijedimo.FaraonTM je napisao/la:Realno naš cilj je danas vjerovatno ispunjen, Europa je osigurana i sve više od toga nam je veliki bonus.
Naravno da se ljudski nadati tituli ali ako je ne osvojimo neću žaliti ni sekunde, jer ova generacija će u narednim godinama sigurno osvojiti titula i titula, samo dok još malo stasaju.
@jovan
Dado koliko vidim
Ovisimo sami o sebi bukvalno. Evropu smo obezbijedili 90%, tako ako zelimo nesto vise, imamo tu mogucnost. Opet je do nas. Titula = 3 pobjede do kraja, ili Evropa = 2 pobjede uz poraz/remi do kraja.
Na nama je da vidimo koliko mozemo. Da li mozemo, iskreno VJERUJEM U MOMKE ali bez pritiska. DO sada su pokazali kako se gine za dres i klub, pa neka tako bude u Subotu. Ako cak pored silne borbe i zalaganja prime peticu, halal im od mene bilo, ali makar znam da su poginuli muski.
Posteno?![]()
Da li nas trebaju, iskreno trebaju u velikom broju jer ce ih gore cekati pakao.
Zato, pokazite malo VJERE u ovo momke, jer je to jedino sto traze od VAS!
Manijaci ce izdominirati u subotuthemaniaks je napisao/la:Steta samo sto Manijaci nisu na nivou na kojem su bili ali nadam se da ce nas derbi ujediniti i da ce goriti ko nikad iz inata i prkosa za Mirzu rahmetli,jer bi on to sigurno zelio...svani subotoooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.